Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, prosím poradí mi nějaká maminka z Liberce a okolí, kam na nákupy do Německa,nějaké nejbližší nákupní centrum. Děkuji
To by mě taky zajímalo do Liberce brzy pojedu a ráda bych si nakoupila nějaké prací prášky. ![]()
Holky, je tu nekdo z Nemecka? Zajimalo by mne, kde a za kolik se tam da koupit vozik za kolo Croozer kid for2. Jestli vyjde levneji nez tady v CR-Videla jsem novy na ceskych strankach i za 7500.
Na nákupy jezdíme do Zittau. Je to z Lbc cca. 20 km. Můžeš jet i do Bautzenu, to je asi o 50 km dál, ale je tam velké nákupní centrum.
Kupujeme tam hlavně drogerii, která je kvalitnější, prášky na praní, aviváže a poslední dobou i jídlo, které je cenově srovnatelné, ale lepší kvality.
Obnovuji diskuzi. Jsme u Liberce a rada bych někam do Německa na nákupy. Poraďte prosim. Vím Zittau, ale jsou tam i nějaké větší nakupaky nebo kam dal? Díky za zkusenosti
@kačka25 teď jsme byli v Zittau a vyplatí se jít tam do Kauflandu…koukala jsem i do Aldi/Normy-ale tam vůbec nic, v Kaufu seženeš všechno
@Shari81 - díky. No ja jezdím do Regensburgu, tam chodím do Globusu a Kauflandu. Ten Glóbus ma asi větší sortiment, tak jsem myslela, kdyby byl poblíž. Ale 100km se mi s malou nechce, to mi stačí Kaufland.
Tak mrkni na Německou mapu a zadej hledat Globus v okolí a ono ti to ukáže kde je nejblíž…
Poradite jestlj v zittau maji obchod s detskyma vecma? Neco jako babiez, malvik, detsky dum..
Bohužel ne. Mají akorát Colloseum, na náměstí.
Jinak jeden krám se značkovýma věcma… a tam je to moc drahý.
Když pojedeš do Bautzenu, je to sice o 50 km dál, ale mají tam obrovský obchoďák - kde lze pořídit úplně vše… ![]()
@Vemas: Pak jedině Görlitz - to je o 20 km dál, ale obchodů spousta… ![]()
Ahoj holky, a mají v Žitavě hračkářství? díky moc
Jedeme tam před Vánocema na nějaké dobrůtky tak bych to chtěla vzít z jedný vody na čisto ![]()
Měla bych dva dotazy a to, jestli je u DMka parkoviště a jestli berou běžné karty. Díky za info.