Parkoviště před obchody - buďte opatrné/í

4051
10.3.11 08:16

Parkoviste pred obchody - budte opatrne/i

Zeny ridicky, pripadne muzi ridici.

Vcera pri vyjizdeni z parkovaciho mista po nakupu v Cakovicich se mi do auta snazil vlezt cizi chlap. Vysel ze tmy, v ruce igelitku, spina…
Nastesti jsem mela auto zamcene.

Davejte pozor a HNED se zamykejte. At takovyhle lumpove nemaji sanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
10.3.11 08:20

A pak na silnici se odemkněte, ať se k vám dostanou záchranáři včas… Kdyby něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
10.3.11 08:21

no fuj,to bych umřela strachy, 8-o to už aby se člověk bál i nakoupit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
10.3.11 08:28

Já když jezdila večer (tedy už za tmy) z brigády, tak jsem nejprve zkontrolovala, jestli v autě někdo není (hlavně vzadu) a zamykala jsem se automaticky, v tomhle jsem trošku paranoidní :oops: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
10.3.11 08:34

V životě mě nenapadlo se zamykat když jsem uvnitř auta…Ale asi začnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.3.11 08:36

Nám se auto zamkne samo, ale docela mi to vadí, právě si říkám, kdyby se něco stalo, jak se k nám někdo dostane? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
10.3.11 08:38
bumbinka píše:
Nám se auto zamkne samo, ale docela mi to vadí, právě si říkám, kdyby se něco stalo, jak se k nám někdo dostane? :think:

Já myslím, že si poradí, při nehodě se často dveře stejně zablokují. Já ale nedomýšlím, že bych měla nehodu, ale spíše že mi někdo za tmy vleze do auta, toho se bojím víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.3.11 08:39
Pipet píše:
A pak na silnici se odemkněte, ať se k vám dostanou záchranáři včas… Kdyby něco.

Pipet a co když se mi auto zamkne automaticky samo? 8-o Nastartuju, zařadím jedničku a po pár vteřinách cvak a je to. :nevim: Myslíš, že se ke mně nedostanou? :oops: Teď si mi nasadila brouka do hlavy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.3.11 08:41

bumbinka - tak jsme na tom stejně… třeba to mají výrobci vychytaný a při nehodě se to odemkne tak jako při zastavení, když vypneš motor, tak vás to odemkne, ne? Tak třeba to bude totéž. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
10.3.11 08:41

Nam se druhe auto take zamyka samo, ale az pri rychlosti 20 km/ hod. Takze kdybych byla tim dvere by si otevrel :(
a navic tohle se muze stat treba i na semaforech… :( takze ja se po teto zkusenosti snad uz nezapomenu zamknout.

Zachranari si snad poradi a hlavne doufam ze nebudou potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitta
10.3.11 08:43
bumbinka píše:
Nám se auto zamkne samo, ale docela mi to vadí, právě si říkám, kdyby se něco stalo, jak se k nám někdo dostane? :think:

Mě manžel říkal, že když budu zamčená a stala by se nehoda, že se auto odemkne, že tam jsou nějaká čidla a při nárazu dveře uvolní, tak tomu tak snad je :-)

• Citovat
  • Upravit
15319
10.3.11 08:46
jitta píše:
bumbinka píše:
Mě manžel říkal, že když budu zamčená a stala by se nehoda, že se auto odemkne, že tam jsou nějaká čidla a při nárazu dveře uvolní, tak tomu tak snad je :-)

To se dobře čte. :-D

Ale jinak pampeliško, dík za upozornění, já se ve tmě na parkovišti bojím vždycky, kdybych měla zážitek jako ty, tak parkuju snad jedině pod lampou. Na tohle jsou pocitově hrozný krytý garáže, tam se taky necítím nejlíp, ale zas tam jsou všude kamery, tak je tam asi bezpečněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.3.11 08:47
j.pampeliska píše:
Nam se druhe auto take zamyka samo, ale az pri rychlosti 20 km/ hod. Takze kdybych byla tim dvere by si otevrel :(
a navic tohle se muze stat treba i na semaforech… :( takze ja se po teto zkusenosti snad uz nezapomenu zamknout.

Na semaforech se to nestihne, po zastavení motoru je tam nějaká prodleva, než se to samo odemkne… Vzhledem k tomu, že to cvakne dost nahlas, jsem si jistá, že na křižovatce se nám auto ještš nikdy neodemklo…

Ale taky si říkám, že záchranáři by si snad nějak poradili… Snad to nebude potřeba. Ale bylo to první, co mě napadlo, když jsem si všimla, že se to zamyká :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
10.3.11 08:48

taky se pořád zamykáme.. hasiči by ty dveře rostřihli, nebojte..
vím, že jsem se stejně ptala našich, když jsme měli na dvěřích v autě dětskou pojistku. ptala jsem se, jak bych se dostala ven, kdyby se něco stalo?? nedokázali mi odpovědět, ale už jsme pak byli dost velcí, tak jsme jezdili bez pojistky na dveřích. :-)

hodně šťastných kilometrů!! mně to čeká zrovna v neděli, pojedu 900 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
10.3.11 08:54

Bumbinko.

Nemyslela jsem ze by se auto odemklo samo na semaforech, u nas se odrmyka vysunutim klicku ze zapalovani.

Myslela jsem ze ti muzou vlezt do odemceneho auta treba kdyz stojis na semaforech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák