Jané Nomad Air 2009 Utopia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
787
7.3.11 12:57

jane nomad air 2009 utopia

cauky holky ,, chci se zeptat jen na nazor.
mam kocarek nomad air utopia a synovi je uz pres dva a pul,, premyslim , ze bych si kocarek nechala pro druhe ,, ( ktere zatim ani necekam ) a rozmyslim se ci ho prodat nebo nechat ,, protoze si rikam co kdyz ale budu mit holcicku,,, chci se zeptat vozili by jste holcicku v teto barvove kombinaci utopia??

popripade neznate kdo obsije potahy i jinak na kocarek? prosim kdyz tak o kontakty ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10623
7.3.11 13:01

To záleží přeci jenom na tobě, ne? Znám plno lidí, co vozí chlapečka v červeným a holčičku v modrým :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.3.11 13:02

A proč by se tato barva neměla hodit na holčičku? Nevozila bych akorát růžový kočárek - a to ani s holkou. :-) Jinak mi to dnes přijde jedno.

Můj starší syn miluje červenou a bude mít červenou aktovku do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.3.11 13:09

Kluky jsem vozila v smetanově-vínovém kočáře a jestli bude druhé holčička, tak i ta v něm bude jezdit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
7.3.11 13:11

my vozíme holku v modrém kočárku … prostě se mi líbil, tak jsem ho koupila v dnešní době se na to nekouká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
7.3.11 13:11

my vozíme holku v modrém kočárku … prostě se mi líbil, tak jsem ho koupila v dnešní době se na to nekouká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
7.3.11 13:15

a vite , ze mate pravdu?? asi to tak fakt necham ,, asi to moc resim :-( ,, i kdyz souhlasim s tou cervenou,, mam kluka a mensi sport kocarek mame cerveny v jinaci barve se mi ani nelibil ;-)) dekuji moc za nazory ,, jste zlateeee :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
7.3.11 15:55

hihi, moje babička když se před 23 lety narodila neteř obvyšívala všechny dečky, peřinky a vybavení Liberty (vínové) na vínovo - aby to ladilo. Za dva roky se narodil bratranec - babička v panice všechno porozpárala a převyšívala na modro. Akorát pak nemohla překousnout,že teta vozí kluka ve vínové Libertě!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vždyť je to jedno!!! Pokud to není růžová!

Lepší holka v modrém,než kluk v růžové - tot moje heslo! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.5.11 17:30

taky mám červený kočár a v něm kluka mám to tedy jen na leto, ale,,a jen pokud by jste kočárek prodávala měla bych zájem :lol: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.11 15:02

My jsme měli také modrý kočárek na holčinu a náramně jí slušel. :-)
Mám také dotaz, spíš prosbu. Chtěla bych koupit Jané Nomad kvůli velikosti sportovní sedačky, ale v obchodech není a neznám nikoho, kdo ho má. Nevíte některá o někom z Tábora, kdo ho má a eventuelně by byl ochoten nechat posadit dítko na vyzkoušení? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák