Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky,
pořád si nevím rady jaký kočárek vybrat..doporučovaly mi mrknout se na veltr do Brna,ale nás cesta tam vyjde cca 2000 Kč..co myslíte vyplatí se to?
Jsou tady nějaké maminky co tam už byly? Někdo říkal,že se tam dají koupit i levněji kočárky…
Tak nevím pořadtě..a ještě je lepší tam jít hned na začátku(kdy mají dost kočárku na prodej) nebo na konci,kde by teoreticky měly levně prodávat ty vystavené vzorky..
Děkuji všem za radu!! ![]()
Tak
. My se do Brna chystáme a protože to nemáme daleko, tak už jsme i několikrát byli. Určitě se tam dá nakoupit levněji, ale pozor. My třeba letos chceme dokoupit sporťák k Mutsy. Od dodavatele máme zjištěno, že kočárky na veletrhu prodávat budou, ale tak, že si ho zarezervujeme a v neděli odpoledne, kdy veletrh bude končit, si až můžeme vyzvednout. Takže ono si to chce pozjišťovat, třeba jiný prodejce to bude mít nastavené jinak.
Taky se tam chystáme a taky potřebujeme sporťák. Chci s otočnou korbou něco jako Patrona nebo I Coo, nevím, jestli tam budou ![]()
taky máme v plánu se tam zajet podívat. ale jedeme tam poprvé, taky by mě zajímalo co vše tam bude? jestli i jídelní židličky, autosedačky atd???
tak my když jsme tam byli, tak jsem viděla každou chvíli někoho si odvážet nějaký kočárek-takže asi možná opravdu zjistit.
Ano-bývají tam i jídelní židličky, autosedačky, nějaké oblečky, vaničky, kosmetika…prostě komplet výbava vč. nějakých hraček, stavebnic…
My letos bohužel nepojedeme a dost mě to mrzí, páč zrovna teď by se to hodilo, že máme zase mimčo (pro větší dítko jsem tam moc neměla co pořídit, když jsme tam byli loni,ale bylo to aspoň výlet a něco málo jsme si i přivezli) jenže malá je ještě moc malá na to, abych ji už brala do takového blázince mezi tolik lidí. No to je taky jediná věc, která mě tam štve-že je tam mraky lidí a člověk když se prodírá s kočárkem, tak hledí akorát, kama se prodrat a ne po zboží.
já tam loni nebyla, ale jiné roky jsem chodila. V neděli se některé zboží prodává, takže je možné si ho tam koupit levněji (známí tam loni koupili kočárek myslím o 1000Kč levněji než by ho koupili v obchodě). Mě osobně se už veletrh nelíbí, je tam spousta lidí, ne všechny značky tam uvidíte. chodili jsme tam i kvůli doprovodným veletrhům, které byly super, ale od loňska je to jinak, tak jsme to odpískali.
Holky a je tam něco i pro 5leté děti, Oblečení,hračky..-nebo jen pro miminka.Díky. ![]()
Já jsem tam byla loni jako těhotná, všude mraky lidí, udělalo se mi nevolno.
Chtěla jsem tam omrknout kočárky, ale u každého si to s tebou prohlíželo x lidí, nebyl na to klid, nic pro mě. Záleží ale na povaze. ![]()
Někteří si koupi kočárku domlouvali, ale odvézt se to dá až poslední den. Kdy jet? Spíš na začátku, na konci bude nejspíš všechno atraktivní zamluveno.
Pokud tě ale vyjde cesta na 2000.-, tak se to kvůli slevě asi nevyplatí. Co ušetříš na kočárku, projedeš.
S jakou slevou se tam dá zboží koupit, nevím.
Nicméně letos se chystáme s manželem znovu. Tak třeba se tam potkáme, ani o tom nebudeme vědět ![]()
Marka76 píše:
Holky a je tam něco i pro 5leté děti, Oblečení,hračky..-nebo jen pro miminka.Díky.
Mě se zdálo spíš pro mimina, ale je fakt, že jsem se prostě na větší nezaměřovala. Tak nevím ![]()
Třeba bude info na stránkách bvv ( brněnské výstavy a veletrhy).
Veletrh je fajn, ale byva tam STRASNE moc lidi. Jestli jsi tehotna, tak je to fakt narocne a na vyber kocarku tam moc klidu neni. Ja tam jdu hlavne proto, ze vybrany kocarek tady nikde neni na prodejne, tak snad bude na veletrhu
No a hodne casto se stava, ze kocarek muzes odvezt az posledni den, aby meli vystavovatele co vystavovat. Slevy se pohybuji mezi 8-12%, vic ani nee ![]()
Holky a neviděly jste tam školní aktovky? Na stránkách nemají žádné info, jaké zboží se bude vystavovat.
Jediné, co jsem našel, byl seznam vystavovatelů ve formátu PDF a seznam doprovodných akcí. Jinak nic.
Ale souběžně probíhá veletrh MODELÁŘ - už se těším na novinky z MERKURA a taky od VISTA Semily… ![]()
školní aktovky jsem tam nikdy neviděla, myslím že je to zaměřeno jen na miminka- určitě mají kočárky, postýlky, autosed. odrážedla, oblečení, bavln. plenky, ale pro větší děti myslím nenajdete nic.
smudlinky píše: školní aktovky jsem tam nikdy neviděla, myslím že je to zaměřeno jen na miminka- určitě mají kočárky, postýlky, autosed. odrážedla, oblečení, bavln. plenky, ale pro větší děti myslím nenajdete nic.
Děkuju za informaci
, škoda, ale aspoň mě nečeká prodírání se davy lidí. ![]()
No já jsem něco pres půlku 6měsíce,zatím je mi fajn, i když je pravda ,že třeba na nákupu v globusu se mi hůř dýchá a nevydržím tam dlouho-pak jsem nervní..
Mě právě známi říkali,že některý dodavatelé prodávají i ty první dny-že s tím počítají a vezmou si tam víc kusů,ale vysloveně ty vystavené-na kterých vše lidem předvádějí,všechny na ně sahají, cpou tam třeba děti( takže může být i ušpinění,případně i poškozený,když něco někde náhodou odloupneš) tak zrovna tyhle si můžeš zamluvit,na ně dostaneš mnohem větší slevu a odvézt si je až v neděly..to je ale logické,přeci tam nejdou jenom prezentovat ale i prodat,to kdyby měly prodávat jenom v neděly vzorky-by se jim to moc nevyplatilo-platí těžké prachy za stánek,prodavače…
Já bych spíš potřebovala vidět víc druhů,protože nemám vybraný,který chci,a u nás co je obchůdek,tam tam jsou strašně neochotný -hrůza..a zase nevím jestli je třeba nějaký velkoobchod nebo sklad někde blíž k nám-třeba v Praze-nevíte?
Je zase pravda ,že co dám 2000 Kč za cestu do Brna o to dražší kočárek si mohu vybrat na netu..škoda,že to dělají takhle naprd vzdáleně..tedy supr pro ty co bydlí poblíž..
Tak do čtvrtka se mohu ještě rozhodnout jestli tam půjdeme,tak pište maminky,které mají zkušenosti…děkuji moc všem za rady..