Nakupování na Topolino.de

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25324
3.3.11 21:08

Nakupování na Topolino.de

Ahoj mamči,nakupujete někdo na topolino.de?já jsem ještě nikdy na zahraničním obchodě nenakupovala,tak netuším,jak je to třeba s platbou,a jestli se poštovné vyplatí.Díky za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4631
3.3.11 21:24

Momi: topolino hlavne nezasila do CR. pokud si tam neco objednas prijde to na nejblizsi prodejnu kterou si zvolis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.3.11 21:28
Akinom píše:
Momi: topolino hlavne nezasila do CR. pokud si tam neco objednas prijde to na nejblizsi prodejnu kterou si zvolis.

Ajo 8-o ještě že to vím…já jsem zatím jen prolétla nabídku a ceny,nijak jsem to podrobně nezkoumala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
3.3.11 21:32

my to mame k hranicim cca 20 km takze jezdime tam, jeste jsem to ani na prodejnu neobjednavala, vzdy si neco vyberu, i kdyz na obchode nemaji vse co na strankach :-? ale jednou jsme to se segrou resily, a prave se to musi vyzvednout u nich.. a jeste to moc nechteji davat kdyz mas hodne veci a ruzny velikosti. mysli si ze to tu pak prodavas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
3.3.11 21:49
Akinom píše:
a jeste to moc nechteji davat kdyz mas hodne veci a ruzny velikosti. mysli si ze to tu pak prodavas :think:

Ja to teda nechapu..treba mam dve deti jinak stare ne?A co je jim vlastne po tom co s tim oblecenim pak delam. :nevim: Vzdyt to tak dela min.50% maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.3.11 21:54

Hm,a jak to dělají ty maminy,co to prodávají? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
4.3.11 08:15
Akinom píše:
my to mame k hranicim cca 20 km takze jezdime tam, jeste jsem to ani na prodejnu neobjednavala, vzdy si neco vyberu, i kdyz na obchode nemaji vse co na strankach :-? ale jednou jsme to se segrou resily, a prave se to musi vyzvednout u nich.. a jeste to moc nechteji davat kdyz mas hodne veci a ruzny velikosti. mysli si ze to tu pak prodavas :think:

Není pravda, že nechtějí prodat, více objednaných kusů a velikostí. Beru z Topolina zboží na svou prodejnu a sumou a množstvím mne nikdy nelimitovali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
22.3.11 09:06

ja vim, ze znama objednavala pro me, segru a ji, tusim ze moza kamaradku :think: to jsou cca 4 deti, jine pohlavi a jiny vek a strasne se tam nejak rozcilovali :nevim: ale mozna to je jinak, nebo byla vadna jen nase prodejna :) prave proto ze maminy to rozprodavaji tady… tez jsem se divila, hlavne ze to prodaji ne? ale mozna je to opravdu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.4.11 19:43

Já také prodávám Topolino a nikdo mne nelimitoval. Naopak mám s prodavačkami dobré vztahy, jsou velice příjemné a ochotné a občas mi najdou ve skladu věci, které jsou už vyprodané. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KatkaHL
24.5.11 09:43

Stránky Topolino.de nefungují? Kde se mohu podívat na jejich nabídku nevíte? Kde mají prodejny nejblíž k hranicím na severu Čech? Děkuji za info :-) K. :lol:

• Citovat
  • Upravit
3011
24.5.11 10:02

Katko, stránky fungují normálně. Seznam filiálek nalezneš na jejich stránkách, :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KatkaHL
24.5.11 10:04

A jak jsou ty stránky? www.topolino.de? mě to nefunguje :/

• Citovat
  • Upravit
3011
24.5.11 10:05

Ano, když kliknu na tvůj odkaz, tak se hned otevřou stránky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KatkaHL
24.5.11 10:09

tak teď mi taky něco najelo po přesměrování.. ale nikde tam nevidím nic o TOPOLINO :-D

• Citovat
  • Upravit
3011
24.5.11 10:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody