Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj mamči,nakupujete někdo na topolino.de?já jsem ještě nikdy na zahraničním obchodě nenakupovala,tak netuším,jak je to třeba s platbou,a jestli se poštovné vyplatí.Díky za rady…
Momi: topolino hlavne nezasila do CR. pokud si tam neco objednas prijde to na nejblizsi prodejnu kterou si zvolis.
Akinom píše:
Momi: topolino hlavne nezasila do CR. pokud si tam neco objednas prijde to na nejblizsi prodejnu kterou si zvolis.
Ajo
ještě že to vím…já jsem zatím jen prolétla nabídku a ceny,nijak jsem to podrobně nezkoumala.
my to mame k hranicim cca 20 km takze jezdime tam, jeste jsem to ani na prodejnu neobjednavala, vzdy si neco vyberu, i kdyz na obchode nemaji vse co na strankach
ale jednou jsme to se segrou resily, a prave se to musi vyzvednout u nich.. a jeste to moc nechteji davat kdyz mas hodne veci a ruzny velikosti. mysli si ze to tu pak prodavas ![]()
Akinom píše:
a jeste to moc nechteji davat kdyz mas hodne veci a ruzny velikosti. mysli si ze to tu pak prodavas
Ja to teda nechapu..treba mam dve deti jinak stare ne?A co je jim vlastne po tom co s tim oblecenim pak delam.
Vzdyt to tak dela min.50% maminek.
Akinom píše:
my to mame k hranicim cca 20 km takze jezdime tam, jeste jsem to ani na prodejnu neobjednavala, vzdy si neco vyberu, i kdyz na obchode nemaji vse co na strankachale jednou jsme to se segrou resily, a prave se to musi vyzvednout u nich.. a jeste to moc nechteji davat kdyz mas hodne veci a ruzny velikosti. mysli si ze to tu pak prodavas
Není pravda, že nechtějí prodat, více objednaných kusů a velikostí. Beru z Topolina zboží na svou prodejnu a sumou a množstvím mne nikdy nelimitovali ![]()
ja vim, ze znama objednavala pro me, segru a ji, tusim ze moza kamaradku
to jsou cca 4 deti, jine pohlavi a jiny vek a strasne se tam nejak rozcilovali
ale mozna to je jinak, nebo byla vadna jen nase prodejna
prave proto ze maminy to rozprodavaji tady… tez jsem se divila, hlavne ze to prodaji ne? ale mozna je to opravdu jinak.
Já také prodávám Topolino a nikdo mne nelimitoval. Naopak mám s prodavačkami dobré vztahy, jsou velice příjemné a ochotné a občas mi najdou ve skladu věci, které jsou už vyprodané. ![]()
Stránky Topolino.de nefungují? Kde se mohu podívat na jejich nabídku nevíte? Kde mají prodejny nejblíž k hranicím na severu Čech? Děkuji za info
K. ![]()
Katko, stránky fungují normálně. Seznam filiálek nalezneš na jejich stránkách, ![]()
tak teď mi taky něco najelo po přesměrování.. ale nikde tam nevidím nic o TOPOLINO ![]()