Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak to je spíše otázka pro tebe samotnou, určitě víš, jaké máš zákazníky,čemu dávají přednost, které zboží se ti nejvíce prodává a v jakých cenový relacích, jaké máš marže…atd. ![]()
No to vím, ale zajímá mě taky zkušenost ostatních co to takhle provozují.. jestli s tím není víc práce než užitku ![]()
KatkaHL píše:
tak teď mi taky něco najelo po přesměrování.. ale nikde tam nevidím nic o TOPOLINO
To si musíš kliknout na záložku s dětským oblečením.
Dobrý den, ráda bych prodávala topolino ve svém kamenném obchodě. poradíte mi, jak na to? děkuji moc!
![]()
Zaregisstruješ se na jejich stránkách a nakupuješ ![]()
Pak si zvolíš filiálku, kteoru máš nejblíž pro osobní vyzvednutí zboží ![]()
Holky a jak si tam najdete ten nejbližší obchod? Já tam našla nějaký vyhledávač podle psč nebo jsem zkoušela napsat město a když mi ho to našlo,tak se neukáže na té mapce ![]()
neviete mi poradiť ako kupit zimnu bundu na topolino.de ?? musím sa najprv zaregistrovať, ako mám postupovať? Nie je tam v ponuka ani cz ani sk…prosím poraďte. dakujem
Založíš si svůj účet - registrace a při objednání zvlíš filiálku /pouze v Německu/, kde si chceš zboží vyzvednout osobně ![]()
takže musím si ísť vyzdvihúť tovar priamo na ich filiálku v nemecku???
alexandra32 píše:
ako zistim, kde všade majú filialky???
Tady vpravo zadáš PSČ a ukážou se ti nejbližší filiálky. Seznam jsem na webu nenašla.
super, ste zlaté…ked si zadam filialku, kde si to vyzdvihnem, tak potom to ako funguje… platiť to vopred alebo potom tam na filialke? a ako sa dozviem, kedy si to mam ist vyzdvihnúť?? švagor bude od budúceho mesiaca v kolíne, tak by so m to riešila cez neho…za odpoved vam vopred dakujem
Vyplatí se ještě nakupovat v Německu do obchůdku v Čechách?