Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A jak si zjistila, že je levnější?? my totiž hned volali bráchovi, ať mrkne na internet a ten co chceme my, vycházel úplně stejně, tak proto jsme ho nekoupili hned
![]()
No řekla nám to ta slečna co nám kočárek ukazovala
V podstatě jsme dostali aretaci na autosedačku a autosedačku zadarmo a hlavně nám prohodili ty podvozky ![]()
No, ono je to celkově jedno, stejně toho musíme ještě mraky nakoupit, chceme ještě košík s nebesy do obýváku, tak to bude další a přebalovák atd ![]()
Jo jo,ještě toho máme hodně před sebou,aby se ty naše sluníčka cítili jako v bavlnce
![]()
To máš pravdu, já to hrozně řeším, je to naše první, tak jsem nedočkavec
ale zatím nakupuju maličkosti, ještě nevíme, co to bude, snad se to příští týden v pondělí dozvíme, chtěla bych holčičku, ale pořád si myslím, že je to kluk, nevím, nějaký tušení ![]()
My taky čekáme první a tak trochu vymodlený,konečně po dvou letech se zadařilo
Už víme,že to bude kluk a už by jsme ho chtěli mít venku,moooooc se těšíme ![]()
Já si zase myslela,že to bude holka,ale ultrazvuk nám ukázal jasnýho kluka
a jsem za to ráda,chtěla jsem jako první kluka,aby mohl pak chránit to další co třeba časem pořídíme
![]()
Postýlku jsme dostali ke svatbě,kočárek koupili ted a jinak zatím ještě nic nemáme,čekali jsme až budeme za půlkou těhotenství,takže ted už pomalu začneme
Akorát vůbec nevím kolik toho koupit,aby toho nebylo moc či naopak málo ![]()
Nám se to podařilo po roce, tak jsme byli taky šťastní, postýlku máme skoro novou od sestřenky, jen chci dokoupit povlečení a asi i nebesa, moc se mi to líbí
jinak jsem dnes 12+3, takže času dost, pokud to prý bude holčička, dostanu od známý věcičky, měly strašně krásný a pokud kluk, tak budeme nakupovat
ale fakt si myslím, že to bude kluk, i když bych brala holčičku, ale co, hlavně že bude mimčo zdravé… ![]()
Jojo ty nebesa jsou úúúúúúžasný,taky je máme
![]()
Je super když můžeš po někom dědit,nevyjde to draho a je to jako nový a hlavně víš po kom to je ![]()
Já začínám 23 týden,jenže mívám v obchodech návaly na omdlení,tak jsem se obchodům docela vyhýbala,ale budu muset to zvládnout a začít ![]()
Přesně jak říkáš,hlavně že bude mimčo zdravé.Ono je v podstatě jedno jestli je to kluk či holka,hlavně že to má dvě ruce,dvě nohy a má se čile k světu
![]()
Od známých co mají ted půlročního chlapečka budeme taky dědit nějáký věcičky a už ted nám dali plínky co jsou jejímu klukovi malý,tak jsem se smála,že opravdu už můžeme rodit,kočárek máme,postýlku máme a ted i první tři balíky plínek
![]()
Právě, dostaneme od ní i kočárek na zahradu a do lesa, tak jsem ráda, že vím, po kom to je
nerada bych kupovala něco ze sekáče, štítím si to vzít i na sebe, natož dětem
a už máte vybrané jméno? já to zatím vůbec neřeším, jak nevím pohlaví, snad se ho už v pondělí konečně dozvííme ![]()
Chtěla bych obnovit diskuzi. Byly jste minulý rok na veletrhu a chystáte se i letos? Byly tam minulý rok kočárky quinny buzz, sennz?? Nějak jsem si jich nevšimla min.rok tak by mě zajimalo jestli tam byly a budou? Ráda bych je okoukla. ![]()
neli23 píše:Ano, byly tam - kupovali jsme přední sportovní kolo na Buzze.
Chtěla bych obnovit diskuzi. Byly jste minulý rok na veletrhu a chystáte se i letos? Byly tam minulý rok kočárky quinny buzz, sennz?? Nějak jsem si jich nevšimla min.rok tak by mě zajimalo jestli tam byly a budou? Ráda bych je okoukla.
Libfin (dovozce značky Quinny) letos na veletrhu v Brně nebude.