Ebay - poraďte, jestli koupit náramek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3406
9.9.13 20:37

ebay-poraďte jestli koupit

Holky prosím potřebovala bych poradit..Chci si na ebay koupit nějaký takový http://viewitem.eim.ebay.cz/…7215885/item náramek, je to někde z Číny. Zdá se mi teda, že ta cena je hodně nízká, ještě tam píšou, že poštovný je zdarma :nevim:.Nevím, jestli tomu věřit, abych třeba ještě něco neplatila, když mi to přijde. Máte s tim někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
410
9.9.13 20:38

..

Má 99.7% pozitivní hodnocení, což je dobré. Jinak u nich je tato cena a poštovné zdarma vcelku normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.9.13 20:39

Poštovný jestli je zdarma uvidíš až dál, ne…? :think: No to je jedno, každopádně myslím, že s 99,7% komentářema pozitivníma to nebude podvodník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
9.9.13 20:47

Z Číny kupuju denno denne, tomuhle bych verila, ma hodne % i objednavek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Já
9.9.13 20:52

Z Číny nakupujeme denně, nemusíš mít strach. Hodnocení ok a za tu cenu nebudeš nic doplácet, ani clo, ani dph, neboj. A pokud je tam i free shipping, tak opravdu poštovné neplatíš. My platíme většinou PayPalem. :palec:

• Citovat
  • Upravit
3406
9.9.13 21:05

Děkuju holky :hug: a ještě za jak dlouho by to zboží došlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
9.9.13 21:21

Já takhle nakoupila mraky nausnic. Kolikrat byly treba za v prepoctu 10 korun vc. postovneho. Nikdy jsem to nepochopila, ale je to tak :mrgreen:
Z Ciny to obcas prijde za tyden, obcas za dva mesice, nikdy nevis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
9.9.13 21:31

Taky tam takový blbiny nakupuji pořád, musíš počítat s tím, že kvalita nic moc a občas se něco ztratí, protože to jde obyčejně. Ale celkově spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
9.9.13 21:31

Tak sjíždím to ebay, ale asi neumím přádně hledat, protože mi tam příjde méně věcí než na aukru :oops: Co třeba kosmetika bobby brown? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
9.9.13 21:44

Ja to nechápu, poštovné z Číny 30 kč a po česku je to od 90 až kolem 120 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
9.9.13 21:48

Jak mě do UK, tak rodině do Čech většinou dorazilo za cca 2 týdny. Jen jednou jsem čekala téměř mesíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
9.9.13 21:51

@Melody 4 firmy mohou mít smlouvy s poštou. Obvzláště obrovské firmy. Tady v UK je také často doprava zdarma. Platí nějaký měsíční či roční paušál a tak vyjde pak na minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
9.9.13 22:45

Poštovné je opravdu zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
10.9.13 08:25

Postovne z Ciny je casto zdarma, pretoze to chodi ako „vypln“ tych obrovskych kontajnerov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Callendula
10.9.13 08:33

Ano, jsou to obr. kontejnery, proto taky ta ruzna doba dodani, zalezi jestli natrefite temer plny kontejner, par to mate doma treba do tydne, nebo jestli prave nejaky odesel a vase zbozi ceka nez sen naplni druhy a to pak skutecne muze byt i par mesicu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák