Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky prosím potřebovala bych poradit..Chci si na ebay koupit nějaký takový http://viewitem.eim.ebay.cz/…7215885/item náramek, je to někde z Číny. Zdá se mi teda, že ta cena je hodně nízká, ještě tam píšou, že poštovný je zdarma
.Nevím, jestli tomu věřit, abych třeba ještě něco neplatila, když mi to přijde. Máte s tim někdo zkušenosti?
Má 99.7% pozitivní hodnocení, což je dobré. Jinak u nich je tato cena a poštovné zdarma vcelku normální.
Poštovný jestli je zdarma uvidíš až dál, ne…?
No to je jedno, každopádně myslím, že s 99,7% komentářema pozitivníma to nebude podvodník
Z Číny kupuju denno denne, tomuhle bych verila, ma hodne % i objednavek ![]()
Z Číny nakupujeme denně, nemusíš mít strach. Hodnocení ok a za tu cenu nebudeš nic doplácet, ani clo, ani dph, neboj. A pokud je tam i free shipping, tak opravdu poštovné neplatíš. My platíme většinou PayPalem. ![]()
Já takhle nakoupila mraky nausnic. Kolikrat byly treba za v prepoctu 10 korun vc. postovneho. Nikdy jsem to nepochopila, ale je to tak ![]()
Z Ciny to obcas prijde za tyden, obcas za dva mesice, nikdy nevis..
Taky tam takový blbiny nakupuji pořád, musíš počítat s tím, že kvalita nic moc a občas se něco ztratí, protože to jde obyčejně. Ale celkově spokojenost.
Tak sjíždím to ebay, ale asi neumím přádně hledat, protože mi tam příjde méně věcí než na aukru
Co třeba kosmetika bobby brown? ![]()
Ja to nechápu, poštovné z Číny 30 kč a po česku je to od 90 až kolem 120 ![]()
Jak mě do UK, tak rodině do Čech většinou dorazilo za cca 2 týdny. Jen jednou jsem čekala téměř mesíc.
@Melody 4 firmy mohou mít smlouvy s poštou. Obvzláště obrovské firmy. Tady v UK je také často doprava zdarma. Platí nějaký měsíční či roční paušál a tak vyjde pak na minimum.
Postovne z Ciny je casto zdarma, pretoze to chodi ako „vypln“ tych obrovskych kontajnerov.
Ano, jsou to obr. kontejnery, proto taky ta ruzna doba dodani, zalezi jestli natrefite temer plny kontejner, par to mate doma treba do tydne, nebo jestli prave nejaky odesel a vase zbozi ceka nez sen naplni druhy a to pak skutecne muze byt i par mesicu…