Echinacea při kojení

10017
13.12.11 06:37

Echinacea pri kojeni

Dobre rano, netusite jestli je mozne pri kojeni uzivat neco na posileni imunity matky? Mam tu napr. detsky sirup s echinaceou a vitaminem C tak jestli muzu? Starsi syn je silne nachlazeny a ja cejtim, ze se na mne taky neco zene :zed:. Piju caj s medem a citronem, ale aspon na par dni by to chtelo neco k tomu. Co treba Oscillo? Predem diky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10017
13.12.11 06:39

Omluva za hrubku v nazvu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 07:22

ahoj, nevim co to mas za echinu, ale vzhledem k tomu, ze se nesmi v tehotenstvi, tak nemyslim, ze pri kojeni by to bylo dobre pouzivat. Mozna zkus ten caj zazvorovy. Byt tebou tak si udelam tymianovou koupel, no a jako prevenci muzes vitaminove sirupy Nahron jestli to znas. Vydrzi to docela dlouho a hlavne tam jsou veskere vitaminy, ktere telo potrebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.12.11 07:27

Mam detskou echinaceou s vitaminem C a sipkem pro deti od 3 let. Ten sirup co doporucujes neznam, prodavaji ho v lekarne? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
13.12.11 08:31

Ahoj, echinacinu od Nahrinu při kojení můžeš, může se brát i v druhé polovině těhotenství a pak při kojení. A ta zimní (tymiánová) koupel je super, sama ji používám a i dětem jako prevenci přidávám do koupele, kdyby jsi měla zájem, napiš mi, dělám poradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
13.12.11 08:33

V lékárně se to neprodává, pouze od poradců firmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.12.11 10:15

Echinacea snizuje tvorbu mlika, takze opatrne. Pokud neberes moc silnou, tak to takovy vliv mit nemusi, ale zas to nebude tak ucinkovat. Ja brala kapky Aromatica a tam to bylo znat dost. Radsi si kup rakytnik, Acerolu a rybi olej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.12.11 16:52

Dekuji moc za vase tipy, urcite neco vyuziju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 21:12
regy píše:
Ahoj, echinacinu od Nahrinu při kojení můžeš, může se brát i v druhé polovině těhotenství a pak při kojení. A ta zimní (tymiánová) koupel je super, sama ji používám a i dětem jako prevenci přidávám do koupele, kdyby jsi měla zájem, napiš mi, dělám poradce.

Dneska jsem se primo n a to nahodou ptala, pry ji nesmi tehotne zeny, deti do 3 let a tim padem se nedoporucuje tem co koji.tak nevim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.12.11 21:18

Deti do tri let ji muzou, prodava se Immunal. Na ty ostatni se pise od tri let, protoze neni urceny davkovani. Tehotnym se nedoporucuje, protoze zvysuje imunitu, nejspis zpusobem, ktery neni nejlepsi (v tehotenstvi je imunita potlacena). A jak jsem psala, omezuje tvorbu MM, takze pri kojeni taky neni vhodna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.12.11 15:13

Tak mam lactobacily, zazvorovy caj na stridacku s lipovym, tuny medu a citronu. Objednanou tymianovou koupel, ale uz druhy den mam teplotu a jsem fakt kaput. Echinacinu v lekarne taky moc nedoporucovala. A zkusila jsem i Oscillo, uz jsem fakt kaput a musim fungovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.12.11 15:14

Immunal jsem davala synovi lonskou a predlonskou zimu a rekla bych, ze byl moc fajn, jenze letos nastoupil do skolky a je to vsechno na nic, bere Imunoglukan a stejne je tyden ve skolce a 14 dni doma a ja to chytam od nej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová