Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Nekupuj to, nepere to, respektive, pere to stejně, jako čistá voda. Jsou to vyhozené peníze.
Podívej se třeba zde:
https: //www.dtest.cz/ clanek-2059/dtest-praci-koule-slibuji-ekologii-ale-prinaseji-opak
(musíš z odkazu odstranit mezery, aby fungoval)
Já mám vyzkoušeno teď čerstvě cca 30 praček. Mám dvě děti a manžela…obcas jsou to prasátka a tak můžu říct, že se potýkáme s celkem odolnou špínou a vajíčko to zvládlo. Hlavně se mi líbí jak je pak prádlo měkké, sice to nijak extra nevoní ale je to měkké a já jsem náchylná na lecco ale tohle vajíčko mi neplechu nedělá. Já teda doporučuji. Jestli jste na pochybách tak zkuste nejprve tu verzi na 54 praní a uvidíte.
@Billi Ne, to nemám. Osobní zkušenost mám akorát zprostředkovanou od kamarádky, která takovým zázrakům věří a tak to pořídila, ale taky musela přiznat, že to prostě nefunguje.
Teď už to zas trochu utichlo, ale před pár lety o tom bylo spoustu článků a testoval to kde kdo…
@Dancza134 cenově se to liší o 100 Kč, takže chci kdyžtak rovnou těch 210. Jakou jste zkoušeli vůni?
Mám to růžové tuším jarní vůně. Peru na 60tku a jak jsem psala bez skvrn a to zápasím s trávou na kolenech, čokoláda…malé děti no.
Ja s vajíčkem vyprala už takovych 25 praček a efekt žádný. Bile ponožky jsou po vyprani pořád stejně spinave, rucniky totéž. A to nejsme zadní zedníci abychom meli extra špinavé prádlo. Vůně vůbec žádná. Ja nedoporučuji! ![]()
Nějaké nové zkušenosti? Taky mám touhu vyzkoušet, ale bojím se dalších vyhozených peněz. V DTestu, jak sdílela přispvěvovatelka před lety, ale není test na Ecoegg, ale na jiné podobné produkty, proto mě výsledek testu zatím neodradil. Navíc docela příznivé recenze jsou na heuréce, ale nevím, zda tomu můžu věřit. Díky moc.
Prala jsem na 60st. a prádlo smrdělo jako kdyby nebylo vyprané.
Dobrý den,
máte tu někdo zkušenost s pracím vejcem? Vypere? Vydrží tak dlouho, jak popisují? Nerozpadne se při praní? Jak voní?
Co vejce do sušičky? Provoní prádlo?
Děkuji za reakce.