Elektrické autíčko trhnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
333
6.9.24 06:02

Elektrické auticko trhnuti

Zdravím, prosím o radu ty, jejichž děti mají el. Auto. Pořídili jsme dceři. Pokud ale dcera nebo i rodič přes ovladač brzdí, tak to není plynule a při vypnutí motorů auto úplně na konci lehce trhne. Není to nic extra velkého, ale ani super příjemného pro dvouleťačku (a ani pro mě). Je to i u jiných aut? Malá se toho trhnutí na konci teď bojí a auto nechce. Manžel tvrdí, že je to normální, protože ty motory najednou vypnou a přestanou pracovat. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1100
6.9.24 07:03

Auto vyhodit a dceru učit chodit, běhat, jezdit na odrážedle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
6.9.24 07:26

@Jancka_K ale já se neptám na to, jak mám dítě vychovávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
6.9.24 07:32

Ano, máme taky, hračka pro tatínka :roll: Taky zastavuje lehkým trhnutím, ale fakt malinkým. Dcera má období, kdy v něm jezdit chce a kdy ne, nenutíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
6.9.24 07:57

U nas to pritahla tchyne, ma to jen u nic, ale to trhani to dela taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.9.24 08:20

Ano, to je běžné u elektrických aut. Trhnutí může být způsobeno tím, jak motory přestávají fungovat. Zkuste se podívat na manuál auta nebo se obrátit na prodejce, zda je možné tento efekt zmírnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.9.24 08:27

Je to běžné. Za mě tohle byly vyhozené peníze, pro malé děti mi to přišlo nevhodné, taky se bály trhavého pohybu a když byly dost zralé na to, aby to řídily a korigovaly, už se tam v podstatě nohama nevlezly, a to jsme měli velkého Jeepa :nevim:
edit: nejvíc na tom blbly ve věku kolem 7 let, ale pěkně to auto zrasily, protože váhový limit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
6.9.24 08:40

Dobře, moc děkuji. Ona je to hračka i pro mě, brala jsem s váhovým limitem 100 kg :lol: (rodič si tam vysune takové sedátko vzadu a na volantu má tlačítka, aby se neskláněl).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.9.24 08:44
@Melounek0 píše: Více

Tyjo, tak to je luxusní, tím bys mohla jezdit i na nákupy :lol: :lol: My měli tuším 36kg a i když to zvládlo víc, dramaticky se snížila rychlost, zvlášť třeba na trávě. Dala bych tomu čas, až trochu povyroste a zesílí, tak to bude lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák