Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Holky nevíte kde si narychlo půjčit 2 tisíce na nedoplatek hrozí že nás zítra odpojí. Rodina se snami od narození malého nebaví.
@Bája6 no sousedí jsou staří protivove a kamarádům jsem spíše napujcovala já a nikdo nemá na vrácení
@mamina2017 od pondělí kámoš mi slíbil že dá co dluží a dneska řekl že nemá že mi to dá jindy
@Kateko píše:
@mamina2017 od pondělí kámoš mi slíbil že dá co dluží a dneska řekl že nemá že mi to dá jindy
pochybuji, že Vám odpojí elektriku, protože jste jen tento měsíc nezaplatili.
Fakt nemáte s ditetem dva tisíce korun? Odporují až po několikaměsíčním neplacení. Mas to nějak divne zarizeno
@Kateko to musíš neplatit dýl, aby tě odpojil. Jestli je to jen jeden měsíc, tak příští zaplatíš dvě najednou
@Kateko píše:
Holky nevíte kde si narychlo půjčit 2 tisíce na nedoplatek hrozí že nás zítra odpojí. Rodina se snami od narození malého nebaví.
To máš nedoplatek 2 tisíce? Proč jsi si nedomluvil a splátkový kalendář a řešíš to den před „katastrofou“?
@Kateko píše:
domluv se na úhradě v pondělí a mazejte přes víkend na strídačku na brigádu. 2 tisíce jsou prd, vyděláš jen na dýškach v baru/hospodě levou zadní
A z čeho to zaplatíš? Když nemáš v záloze ani takovou almužnu?
Hlavně, že máš děcko. Chudák malej
Určitě vás odpojí jen tak okamžitě … Jak dlouho už skutečně neplatíte?
Asi budeš muset jít na brigádu … Nedivím se, že ti nikdo nepůjčí. Naopak to naprosto chápu.
@pikola píše:
V práci taky nikdo nepůjčí?
Takový sprostý slovo a emimino ti nepíše, ze jde o vulgarismus?
Kdyby šlo o Nedoplatek z ročního vyúčtování, tak za to fakt v řádech dní neodpojují!! A běžně na to uzavírají splátkové kalendáře až na šest splátek!! Takže po cca 333Kč měsíčně.
Ale to nebude váš problém, že… Tak nelži. Pokud vám už hrozí odpojení, tak je to po výzvě a musíš to zaplatit ihned. Tak holt dej cokoliv do zastavárny, třeba telku, počítač, zlato, nějakou jinou elektroniku.. a ihned to zaplať, protože za znovu připojení zaplatíš klidně stejně tolik i více… (dle ceníku dodavatele)