Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Dobrý den, z dřívějška mám negativní záznam v solusu. Jsem zaměstnaný na neurčito, bez exekucí a bez dluhů, se slušným příjmem. Zkoušel jsem u home credit elektroniku na splátky a okamžitě kvůli solusu zamítnuto. Poté jsem zkusím online žádost u hello bank a prošel jsem ověřením včetně solusu a mám schváleno. Tak mě jen zajímá, je to vůbec možné, aby jedna společnost zamítla a druhá schválila? Máte podobné zkušenosti? Děkuji
Když máš slušný plat tak si na elektroniku našetři a nepoustej se opět do nebankovnich půjček.
Každá má asi jiné podmínky a té druhé nevadí, že nejsi bonitní, nějak to z tebe dostanou ![]()
Nepůjčuj si a už vůbec ne na elektroniku!
@Anonymní píše:
Dobrý den, z dřívějška mám negativní záznam v solusu. Jsem zaměstnaný na neurčito, bez exekucí a bez dluhů, se slušným příjmem. Zkoušel jsem u home credit elektroniku na splátky a okamžitě kvůli solusu zamítnuto. Poté jsem zkusím online žádost u hello bank a prošel jsem ověřením včetně solusu a mám schváleno. Tak mě jen zajímá, je to vůbec možné, aby jedna společnost zamítla a druhá schválila? Máte podobné zkušenosti? Děkuji
Homer credit? nejaka nova banka od Simpsonvich,
zni to opravdu bajecene,
rozohodla bych se pro homera
![]()