Homer credit vs hello bank

Anonymní
18.3.22 23:24

Homer credit vs hello bank

Dobrý den, z dřívějška mám negativní záznam v solusu. Jsem zaměstnaný na neurčito, bez exekucí a bez dluhů, se slušným příjmem. Zkoušel jsem u home credit elektroniku na splátky a okamžitě kvůli solusu zamítnuto. Poté jsem zkusím online žádost u hello bank a prošel jsem ověřením včetně solusu a mám schváleno. Tak mě jen zajímá, je to vůbec možné, aby jedna společnost zamítla a druhá schválila? Máte podobné zkušenosti? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35908
19.3.22 07:47
@Anonymní píše:
Dobrý den, z dřívějška mám negativní záznam v solusu. Jsem zaměstnaný na neurčito, bez exekucí a bez dluhů, se slušným příjmem. Zkoušel jsem u home credit elektroniku na splátky a okamžitě kvůli solusu zamítnuto. Poté jsem zkusím online žádost u hello bank a prošel jsem ověřením včetně solusu a mám schváleno. Tak mě jen zajímá, je to vůbec možné, aby jedna společnost zamítla a druhá schválila? Máte podobné zkušenosti? Děkuji

Když máš slušný plat tak si na elektroniku našetři a nepoustej se opět do nebankovnich půjček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
19.3.22 07:55

Každá má asi jiné podmínky a té druhé nevadí, že nejsi bonitní, nějak to z tebe dostanou :nevim:
Nepůjčuj si a už vůbec ne na elektroniku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.22 08:35
@Anonymní píše:
Dobrý den, z dřívějška mám negativní záznam v solusu. Jsem zaměstnaný na neurčito, bez exekucí a bez dluhů, se slušným příjmem. Zkoušel jsem u home credit elektroniku na splátky a okamžitě kvůli solusu zamítnuto. Poté jsem zkusím online žádost u hello bank a prošel jsem ověřením včetně solusu a mám schváleno. Tak mě jen zajímá, je to vůbec možné, aby jedna společnost zamítla a druhá schválila? Máte podobné zkušenosti? Děkuji

Homer credit? nejaka nova banka od Simpsonvich, :* :think: :think: zni to opravdu bajecene, :lol: :lol: :D rozohodla bych se pro homera :dance: :dance: :dance: :dance: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel