Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Tos neplatila několik měsíců ne? My loni měli nedoplatek a v pohodě se s nima dalo domluvit na splátkách a rozložit to do několika měsíců
jestli jste dělali dlouho mrtvého brouka a nechali to vyhnít, tak to je pak váš problém. 2 tisíce vám půjčí asi kdekoliv, banka, nebankovky, třeba takové ty půjčky na měsíc apod, pokud teda nemáte už nějaké exekuce, to ti pak nepůjčí nikdo.
@Kriss Tina píše:
Tos neplatila několik měsíců ne? My loni měli nedoplatek a v pohodě se s nima dalo domluvit na splátkách a rozložit to do několika měsícůjestli jste dělali dlouho mrtvého brouka a nechali to vyhnít, tak to je pak váš problém. 2 tisíce vám půjčí asi kdekoliv, banka, nebankovky, třeba takové ty půjčky na měsíc apod, pokud teda nemáte už nějaké exekuce, to ti pak nepůjčí nikdo.
Tady už zbývá jen prostituce se Zdendou, ten se tu ale objevuje o víkendu, tak holt budou pár dní bez proudu. Jen mám pocit, že za znovupřipojení se platí extra poplatek, ne? Takže dluhové perpetuum mobile.
No a nemůžete si aktivovat v bance kontokorent? Mě přijde úplně nemyslitelné nemít ani 2 tisíce navíc…
Nam jednou nedošel dopis s vyučtovanim, chodí kolem vánoc, tak jsem na to prostě zapomněla, že byli odečítat a vyučtovani už nedošlo. Asi za 2 nebo dokonce 3 měsíce se začali shánět, proč jsme nezaplatili. Fakt tě nikdo jen tak neodpojí.
Proč to řešíš až teď?
Zítra tam zavolej a domluv si splatkovy kalendař. Ted se do rana modli, aby ti vyhověli.
No… A jak dlouho to máš nezplacenr jak víš že tě zítra odpojí?
@Zumpa píše:
Tady už zbývá jen prostituce se Zdendou, ten se tu ale objevuje o víkendu, tak holt budou pár dní bez proudu. Jen mám pocit, že za znovupřipojení se platí extra poplatek, ne? Takže dluhové perpetuum mobile.
Skláním se před tvou genialitou! Zakladatelka se vohákne do igelitu, vařečkou nařeže Zdendovi a hned bude dvojka na élektriku….. Dvě muchy jednou vařečkou…..
@Zumpa píše:
2000 to je na Zdendu moc vysoká částka
jojo, za připojení se pak platí, to bude možná víc jak ten jejich nedoplatek. A to se vyplati ![]()
Dej mobil nebo televizi a co má hodnotu do zastavárny. Vem rychlo brigádu
.
@Kriss Tina tak půjde za Zdendou víckrát… Se domluví třeba na každý víkend..ona si viděla a Zdenda bude mít radost ![]()
@Vladusxx @Kriss Tina Já se obávám, že Zdenda pustí maximálně tatranku. To asi na ČEZ moc dojem neudělá. ![]()
Pokud máš nedoplatek. Tak byl přece čas, ať se na to připravíš. Tak proč jsi to neudělala?
I kdyby sis půjčila. Jak to chceš vrátit? Když nemáš 2 tisíce navíc teď tak je nemáš asi ani příští měsíc a neměla bys to jak zaplatit ![]()
To je tak, když se žije z ruky huby. Žádné měsíční odkládání peněz, a pak honem pomoc, nemám usmolené 2 tisíce bokem pro nenadálé výdaje. ![]()
Prodej televizi. Tu nepotřebuješ.
@Svistice píše:
@Vladusxx @Kriss Tina Já se obávám, že Zdenda pustí maximálně tatranku. To asi na ČEZ moc dojem neudělá.
taky jsem chtěla napsat, že se zbláznily, Zdenda a zaplatit za číslo 2000, já jsem tipovala, že by dal jednu stravenku - maximálně