Elektro Okay?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3624
23.12.15 17:39

@Xiraxinek Která konkurence, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
23.12.15 18:31

S okay mám taky „dobrou“ zkušenost. Kupovala jsem sporák. Potřebovala jsem kombi. Prodavač mi vše ukázal, ještě mi vysvětloval, jak funguje zapalování hořáků-tlačítkem které hodí jiskru.Doma vybalím sporák z kartonu -ten blb mi naložil do auta sporák jen na plyn!!! Takže otočka a jela jsem ho vyměnit. Mám to celkem z ruky, tak mě taky naštvalo, že nebyla vůbec žádná snaha se omluvit.
Jinak do okay nechodím moc ráda, prodavači mi přijdou dost dotěrný -nenechají člověka pořádně rozhlédnout a už do něj hustí. a to jejich nucení do pojištění výrobků -děs. Ještě hází kyselé huby, když to člověk nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kryssous
17.9.21 20:41

Já mám teda pozitivní zkušenost, jak s jejich eshopem, tak i prodejnou. Z eshopu jsem objednávala minulý týden vysavač a do 3 dnů jsem ho měla doma. To stejné na prodejně jsem neměla nikdy žádný problém a vždycky když jsem potřebovala poradit, tak mi bylo vyhověno :palec:

• Citovat
  • Upravit
20.9.21 13:00

Dělala jsem objednávku v okay více věcí na narozeniny pro celou rodinu a už něco i na Vánoce s předstihem. Všechno jsem měla během tří dnů doma. Takže já mám dobrou zkušenost, navíc mají dobré ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
21.9.21 10:21

Já sem taky objednávala z okay, viděla jsem, že mají nově i nábytek, dívala jsem se na recenze a našla jsem teda i negativní, ale i tak jsem od nich objednala, protože měli dobrou cenu a moc nechápu, proč si někdo stěžoval, všechno bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.9.21 21:49

U Okay jsem si nedávno kupovala pračku. Byla jsem spokojená s jejich přístupem. Na dopravě jsme se taky dohodli. Dopravili ji přímo do bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.10.21 21:13

okay je dobrý

Přidávám se k těm pozitivním reakcím, cca před měsícem jsme tam s manželem nakupovali novou sedačku a musím pochválit milý přístup zaměstnance, který nám pomohl vybrat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanny.kolar
25.10.21 19:17

V okay.cz celkem často nakupuju a nikdy jsem neměla sebemenší problém:-) Super ceny a kvalita produktů:-) co víc si přát :-):-)

• Citovat
  • Upravit
4.11.21 20:07

Dobrý den, já jsem s okay elektro spokojená. A musím říct, že jsem vždycky byla. Proto se tam docela často vracím. Ten shop je spolehlivej. Já jsem s nimi nikdy, fakt nikdy neměla problém. Naopak vše proběhlo jak mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.22 14:45

Ahoj, tal přidávám další zkušenost. Nakoupila jsem docela dost věcí na vánoce. A pohoda. Vše přišlo, jak mělo :) Takže i tentokrát spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák