Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jak je to v Okay s cenami na obchodě a s cenami na internetu nevíte? Jsou stejné? Nebo se liší? Dnes mě strašně naštvali v Okay, na obchodě měli zboží o které jsem měla zájem, ale dražší než na internetu. Prý at si ho objednám z netu(jejich obchodu) jestli mi to za tu „stovku“ stojí..
A to nemluvím ani o tom, jak se na mě vyprdli u mé objednávky.
@brulinka Oni to tak mají. Já si vždy objednávám z netu a pak si jdu pro to.
Já si vyhlidla na netu fritak, a v obchodě byl o 400 dražší ![]()
Ja tam ted kupovala bezdratovou klavesnici a cena byla stejna jako na netu. Vyhlidla jsem si ji prave tam a sla jsem si pro ni do kramu. Musela jsem teda do dvou protoze v tom prvnim ji nemeli.
Já jsem si objednala z netu, měli mít něco v akci co jsem nutně potřebovala, a než bych do Okay dojela a tam mi řekli, že to nemají, tak jsem to objednala, zboží došlo rychle. Jsem s tím spokojená a cena jako na krámu
Příspěvek upraven 22.12.15 v 21:08
@Denis11 tak v tom případě by mě zajímalo, podle čeho ty ceny stanovují
![]()
No jenže já to tak udělala ve čtvrtek. Objednala jsem dva produkty k nim na prodejnu, mělo to přijít v pátek a do ted nic nepřišlo a objednávky zrušené!!! A jeden produkt zdražený! Tak jsem tam dnes šla, jako co to je a oni at si koupím ten co je na prodejně (ještě dražší) Tož dost mě to naštvalo. A prodavač na mě: „podívejte se to že si to neobjednáte mi žíly netrhá, jen to jen blbá 500,– kdyby to bylo za víc peněz tak bych to řešil!“
![]()
@brulinka píše:
No jenže já to tak udělala ve čtvrtek. Objednala jsem dva produkty k nim na prodejnu, mělo to přijít v pátek a do ted nic nepřišlo a objednávky zrušené!!! A jeden produkt zdražený! Tak jsem tam dnes šla, jako co to je a oni at si koupím ten co je na prodejně (ještě dražší) Tož dost mě to naštvalo. A prodavač na mě: „podívejte se to že si to neobjednáte mi žíly netrhá, jen to jen blbá 500,– kdyby to bylo za víc peněz tak bych to řešil!“![]()
![]()
![]()
Na mě se koukali jako na blázna, když jsem jim přišla vrátit zboží, které jsem si o dvě hodiny dříve koupila, ale doma jsem zjistila, že když mě madam, která vehementně nabízela extra pojištění zabavila, zboží mi vyměnili za použité. Ani se neomluvili, však je to jedno ![]()
No a právě kvůli chování prodavačů do Okey nechodíme..
Kdysi jsem sháněla masážní polštář, prodavač nám řekl, že mě má raději namasírovat manžel a že nemáme kupovat hlouposti ![]()
@brulinka - tak bych mu řekla, že pokud je to blbá 500, tak ať mi jí dá ze svého ![]()
Mám pocit, že tam asi prodavači nejsou placeni z provizí ![]()
@brulinka v obchodě je to o hodně dražší. Vždy objednám, vyzvednu na prodejně…
@Králičice píše:
No a právě kvůli chování prodavačů do Okey nechodíme..Kdysi jsem sháněla masážní polštář, prodavač nám řekl, že mě má raději namasírovat manžel a že nemáme kupovat hlouposti
Pobavil. Známé takhle řekl technik, když si stěžovala, že jí nejede na televizi Prima Love ať kašle na televizi a přitulí se k manželovi, že to bude ta pravá Love
.
@martina.se píše:
@brulinka v obchodě je to o hodně dražší. Vždy objednám, vyzvednu na prodejně…
No ale to je to co mě štve, já to onjednala. Objednávku mi asi zrušili nebo co a když jsem tam šla to vyřizovat tak tam tu věc měli, přesně tu co jsem si objednala, ale za internetovou cenu mi ji prodat nechtěl.
A že at si to objednám (i když já to objednávala) jestli je ta stovka pro mě důležitá + u nich na prodejně se vyřizuje reklamace lépe než přes eshop a já jsem mu řekla, že si to nechám poslat sem a že to tady i zaplatím a případnou reklamaci tam půjdu řešit taky!
@Králičice píše:
No a právě kvůli chování prodavačů do Okey nechodíme..Kdysi jsem sháněla masážní polštář, prodavač nám řekl, že mě má raději namasírovat manžel a že nemáme kupovat hlouposti
@brulinka - tak bych mu řekla, že pokud je to blbá 500, tak ať mi jí dá ze svého
Mám pocit, že tam asi prodavači nejsou placeni z provizí
No řekla jsem mu, že až si budu kupovat sušičku tak po tomhle už tam nepůjdu!
Jo a dnes mi přišly smsky že mám zboží na prodejně!!! A to asi proto že jsem peklila u nich přes email a fb. ALe když jsem tam byla osobně tak moje objednávky neexistovali. No zboží jsem koupila stejně jinde.
Mě rozsekali v Okay, když jsem tam byla měsíc zpět řešit ledničku, protože mi ta moje odešla do věčných lovišť. Lednici jsem vybrala po delší době, ačkoliv se mě hošík furt nenápadně snažil vnutit úplně jinou - argument, že tu jeho asi těžko narvu do mé kuchyně nějak nechápal… Pak jsem s nima řešila, že potřebuji zboží dovézt od nich domu, jelikož nejsem pojízdná. No ok, tak nejdřív mi řekl, že volný termín na dovoz bude nejdřív za šest dní a pak, že je poplatek 450kč za to doručení.., a ještě se tvářil, že jako strašně otravuju. Tak jsem šla ke konkurenci, kde jsem podobnou lednici sehnala o pětikilo levněji, domu mi ji dovezl hošík ještě ten den večer, zdarma a i zdarma odvezl tu starou. ![]()