Jak kontaktovat Ticketportal.cz?

6578
21.12.15 14:37

Jak kontaktovat Ticketportal.cz?

Ahojky, potřebuji nutně kontaktovat síť Ticketportal, jelikož jsem u nich objednávala lístky na AC/DC a nejdou mi správně vytisknout. Telefony (automat) nikdo nezvedá, na emaily nereagují… Už jsem bezradná. :roll: Nemáte někdo nějaké telefonní číslo nebo email, na který reagují? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
21.12.15 14:39

Před vánoci je asi všude frmol, ale zkusila bych ještě Facebook? Profil mají, pohyb na něm taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.12.15 14:47

Taky bych zkusila Facebook.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.12.15 14:50

Díky, ten mě nenapadl. Tak snad se mi někdo ozve. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
21.12.15 15:38

@lovesmile A zkoušela jsi kouknout do těch pokynů pro nastavení tisku, co mají na svých webovkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.12.15 15:43

A co znamená, že ti nejdou správně vytisknout?

• Citovat
  • Upravit
14637
21.12.15 16:18

Popiš konkrétně problém, vyřešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
21.12.15 16:31

Nevím v jakém formátu posílá TP lístky? PDF na email? Nebo je nějak stahuješ z webu.

Co přesně ti nejde? Myslím si, že chyba bude spíše na tvé straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.12.15 16:38

Stáhla jsem si je jako PDF a na lístku se píše: Nezbytné ohraničení vstupenky (musí být i nad vstupenkou i pod vstupenkou!) a mě se tam to ohraničení prostě nevytiskne. Chápu, že problém je asi na mé straně, ale i kdybych měla jiný problém, tak prostě kontaktovat tam někoho je nad lidské schopnosti. :nevim: Nebo víte, jak je teda vytisknout s ohraničením? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.12.15 16:41

A tisknout to máš při rozvržení stránky na výšku nebo na šířku? Zkusila bych mrknout, jaké máš nastavení okrajů u tisku, jestli ti to tiskne na správný formát stránky (jako že se to má tisknout třeba na A4 a tobě to tiskne např. na A5).
Když nic, tak prostě volat no :? Teď k večeru už by tam třeba nemusel být takový frmol, ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6578
21.12.15 16:44

@Tunrida Zkoušela jsem to zmenšit, ale ani tak se tam to ohraničení nevytiskne. Je to na výšku A4. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.12.15 16:47

A má to být tisknuté na výšku, jo? Ale na výšku by se to tam snad mělo v klidu vejít, ne? :think: V tom PDF to ohraničení normálně je vidět, že? Nad tím ohraničením na té stránce ještě něco je? Nějaký text nebo něco? No nejlepší by bylo určitě to vidět, ale to po tobě samozřejmě nemůžeme chtít :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6578
21.12.15 16:53

@Tunrida Jj, má to být na výšku. V tom PDF je prostě cca 7 mm šedý pruh pod i nad vstupenkou, ale na papír se mi to nevytiskne. Mám v tiskárně sice jen černou tisk. kazetu, ale to by neměl být problém při tisknutí šedého pruhu. :zed: Jinak nahoře nad ohraničením už text není, ale pod ohraničením jsou všeobecné pokyny. Jinak má každá vstupenka i čárový kód, tak bych se jich případně i zeptala, jestli by to nestačilo ke vstupu. :nevim: Ale dovolat se jim nemůžu už od 16. 12., což je mi taky divné. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
21.12.15 17:03

@lovesmile
Na webu je přímo support - takový ten chat - tam taky nic?

Jinak jak to PDF tiskneš?
Já bych za správnou možnost považovala http://prntscr.com/9gu6qz pokud tiskneš z Adobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.12.15 17:07

@zvidavajanca Na tom chatu se taky nikdo neozval. Sice mám do května čas, ale i tak, že… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák