Zdravá výživa v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
269
20.12.15 08:14

Zdravá výživa v Praze

Dobré nedělní ráno, ráda bych vás požádala o doporučení na nejlepší prodejny zdravé výživy v Praze. To znamená s co největším výběrem a co nejlevnější. Přistěhovala jsem se z Brna a tam jsem chodila do zdravé výživy na Lidickou a v Praze jsem zatím tak velký obchod nenašla. Děkuji za příspěvky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1049
20.12.15 09:26

Zkusila bych Countrylife..maji v Pze několik obchodu, největší za Florenci, smerem do Karlína ke Krizikovy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
20.12.15 09:45

@mapu děkuji, do Countrylife chodím do Jungmannovy a přijde mi to právě dost malé a také trošku dražší…Právě by se mi libila i jiná značka než countrylife :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
20.12.15 10:04

@Hakunamatata hmm :think: Pak znám jednu jeste na Budejovicky, v tom DBK centru..ale je to spis malickej kramecek…větší než ten CL asi neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
20.12.15 10:28

Chodila jsem do bioobchodu na IP Pavlova, se sortimentem jsem byla spokojená. Jinak znám taky spíš malé krámky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.12.15 12:20

Ja chodim do country life v melantrichove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24120
15.11.16 18:38

Nejsem odborník, ale řekla bych že postupně. Přidat více zeleniny do jednotlivých jídel, postupně nahradit bílé pečivo, nejdříve celozrnným, pak časem třeba místo pečiva na snídani kaši apod. Ono hodně záleží z jakého důvodu to člověk dělá. A dodržovat pitný režim.

Také si lze zapisovat jídelníček, co vše se sní. Pak se dá rozborem najít věc, kterou nahradíme něčím jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
15.11.16 19:28

Taky můžeš zkusit krabičkovou dietu (zdravestravovani.cz), tam máš kontrolu nad kaloriema a zároveň víš, že jíš zdravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.5.18 21:46

zdravá vyživa praha 9

Jo na Praze 5 - Rozmarýna. Myslím, že najdeš vše.
Já teď našla nově otevřenou blíže mého bydliště na Praze 9 :dance: metro Hloubětín OC
Dobrý ceny a sortiment…příjemný a ochotný personál
jsem ráda, že tam jsou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák