Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim devcata obnovuji diskuzi
dnes jsem si koupila novou elektronku Joytech ego AIO. Uz ji mam podruhe, jelikoz ta prvni uz baterie postupne odchazi. Problem u nove, 2.hodiny nabijim a nic, stale blika bile svetlo, kdyz byla v nabijecce nesvitilo po celou dobu cervene svetlo, neustale blika, zkousela jsem utahnout zhavici hlavu i vymenit za jinou totez i s nabijeckou. Problem bude zrejme v baterii. Nesetkal se s tim nekdo? Dekuji za rady
Četla jsem to manželovi, je špatný kontakt dolů mezi zhavici hlavou a cigaretou, tak trochu povolit, nebo tam zmackat alobal pod tu zhavici hlavu, mělo by to pomoct. No, nechápu to taky. Anonym jelikož manžel diktuje co mám psát
a nepřeji si být odhalena, i když ho chválím kde můžu ![]()
Zdravim, potřebuji poradit. Ego Aio mam cca 14dni. Predtim klasicke cigarety. Liquid mam Imeria 50/50 12mg nikotinu s bananovou prichuti. Ale nekdy se mi stava, ze me to v puse stipe. Vetsinou po doplneni cigarety. Nebo vubec necitim banan ale spis jakoby pachut nevim jak popsat, jakoby horke nebo spálené. Vetsinou se to děje kdyz uz je naplne v cigatete malo. Je to normalni?
Kamarad ma to same jen broskvovou příchuť a jemu to nedělá.
@alexxa píše:
Zdravim, potřebuji poradit. Ego Aio mam cca 14dni. Predtim klasicke cigarety. Liquid mam Imeria 50/50 12mg nikotinu s bananovou prichuti. Ale nekdy se mi stava, ze me to v puse stipe. Vetsinou po doplneni cigarety. Nebo vubec necitim banan ale spis jakoby pachut nevim jak popsat, jakoby horke nebo spálené. Vetsinou se to děje kdyz uz je naplne v cigatete malo. Je to normalni?
Kamarad ma to same jen broskvovou příchuť a jemu to nedělá.
Máš spálenou žhavící hlavu, chce to novou.
@Quertizop píše:
Máš spálenou žhavící hlavu, chce to novou.
Ta zhavici hlava vydrzi tak kratko? ![]()
@alexxa píše:
Ta zhavici hlava vydrzi tak kratko?
@alexxa píše:
Ta zhavici hlava vydrzi tak kratko?
Tak 14 dní cca
@Quertizop píše:
Tak 14 dní cca
To moc nevydrzi teda. Ale. Rikam mam ji cca 14dni tak by to odpovidalo