Sanitář - kurz, zkoušky

391
15.3.20 13:28

Sanitář - kurz, zkoušky

Ahoj. Prosím o co nejvice informaci ke kursu, průběh, učebnice, zkousky :kytka:,diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.3.20 13:50

Nuda, věci co v praxi pomalu ani nevyužijes, zkoušky pro lidi co se nedokáži učit těžké… Ale záleží v jaké lokalitě je budeš dělat. Dělala jsem je ve vysokém myte a masakr. Spousta lidí to nedala. V Ústí nad Orlicí taktéž těžké, a navíc museli tam být do 20.00. Mám a druhý den do práce na 12tky.

• Citovat
  • Upravit
391
15.3.20 13:59
@Anonymní píše:
Nuda, věci co v praxi pomalu ani nevyužijes, zkoušky pro lidi co se nedokáži učit těžké… Ale záleží v jaké lokalitě je budeš dělat. Dělala jsem je ve vysokém myte a masakr. Spousta lidí to nedala. V Ústí nad Orlicí taktéž těžké, a navíc museli tam být do 20.00. Mám a druhý den do práce na 12tky.

Díky. Muzes mi prosím napsat vice k obsahu učiva, učebnice? Klidně i SZ. U nás takový kurs stoji 9 tis!… :-( Ještě mne napadá otázka, jak hodně je to i o obsluze techniky? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
15.3.20 14:14

V některých nemocnicích berou i bez sanitářských kurzů, protože sanitáři a pečovatelé jsou vysoce nedostatková profese. Nemocnice si pak sama vyškolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová