Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, prosím vás o radu, protože už jsem tak vzteklá a bezradná, že nevím kam bych se obrátila.....
Před 15-ti dny jsem si koupila přes internet eliptický trenažer insportline a k tomu i připlatila 1000,– Kč za sestavení elipticalu servisním technikem u mě doma ( podle přiloženého plánku to vypadal poměrně složitě a manžel na tento typ práce není právě technický typ ). PPL balík přivezla 3. den od objednání. Převzala jsem, zaplatila. Až sem by to byla úplná „selanka“.....
.
Natěšeně jsem čekala, ža se mi ozve servisní technik a domluvíme si datum a čas kdy přijede..... Uběhly 3 dny a nic. Volala jsem na servisní linku uvedenou na netu, kdy mi milá paní sdělila že mám ještě vyčkat a pokud by se do druhého dne stále nikdo neozýval tak mi dala číslo na servisní středisko kam si mám zavolat a domluvit se. Druhý den jsem volala ( byl to pátek ) a slečna na telefonu mi oznámila, že pán je na obědě, ať jí nechám kontakt na sebe, že se mi hned jak se vrátí ozve. Uběhl víkend, další den a nic. Opět jsem volala, opět mi bylo řečeno, že do drého dne se mi ozvou. Kupodivu zase nic… ![]()
Naposledy sem volala na servisní linku a už dost podrážděně jsem se doažadovala montáže, opět stejný scénář. Nejdéle do druhého dne se ozvou. A dnes je pátek a ono „h.vno zlatá rybko“
.
Mám už toho jejich přístupu plné zuby, jsem pěkně nas.....! Nejraději bych jim ten jejich křáp oflákala o hlavu a chtěla vrátit peníze. V obchodních podmínkác mají uvedeno, že po doručení balíku se jejich servis ozve a domluví na montáži. Naivně jsem si myslela, že to bude nejdéle do týdne. Leží mi tady balík za 5000,– Kč a můžu na něj jen dívat.
Jak by jste postupovali vy? Už si připadám, že si tam ze mě snad dělají prču.
Díky všem, kteří tento můj výlev dočetli až do konce, trochu se mi ulevilo
.
Ahoj,já jsem si před léty taky kupovala Crossový trenažér od Insportline,a tehdá jsem tedy také musela kontaktovat servisního technika na smontování,ale vše proběhlo bez problémů,dokonce to byl dárek k Vánocům pro mě,a servisák ho smontoval za 2 dny,a do Vánoc se to stihlo.A za smontování jsem nic neplatila ![]()
Oni mají ty servisáky smluvní podle kraje,takže bych řekla,že problém bude v servisu,a ne v Insportline.
Taky si myslím, že problém je v servisu, tak tu paní na Insportlinu už ani buzerovat nechci, protože za to chudák nemůže. Vyčkám do pondělka, pak zavolám přímo na servis a budou chlupy lítat
.
No, já za montáž vyplázla 1000,–.
Timura píše:
Taky si myslím, že problém je v servisu, tak tu paní na Insportlinu už ani buzerovat nechci, protože za to chudák nemůže. Vyčkám do pondělka, pak zavolám přímo na servis a budou chlupy lítat.
No, já za montáž vyplázla 1000,–.
To je síla
a to jsi věděla,když jsi to kupovala?
A osobně dojít do servisu bys mohla?
No jak bych postupovala já? - já jsem si eliptic smontovala sama… rozbal balík a můžeš to zkusit, za to nic nedáš. Kupodivu mi to nepřišlo až tak náročné.
Když to nepůjde, čekat na technika, když to půjde, snažit se domluvit vrácení peněz /přečíst si podmínky/.
Mahora píše:
No jak bych postupovala já? - já jsem si eliptic smontovala sama… rozbal balík a můžeš to zkusit, za to nic nedáš. Kupodivu mi to nepřišlo až tak náročné.Když to nepůjde, čekat na technika, když to půjde, snažit se domluvit vrácení peněz /přečíst si podmínky/.
No,tak já bych asi ten crossový trenažer nesmontovala,a i můj muskej měl co dělat,pán na to měl i speciální pidi vrtačku.
Myslíš tu cenu za montáž? Jo, to tam je uvedené. Zdarma je až při nákupu na 19 999,– Kč. Zajít osobně tam nemůžu, protože mi nedali adresu. Z paní jsem vymámila jenom číslo, že si tam zavolám sama a to mě ještě x-krát přepojují. Nejvíc mě štve, že mi pokaždé řeknou ať jim dám kontakt, že se do druhého dne ozvou a nic
.
Ale až tam budu zase volat, tak už si snad o tu adresu řeknu
, budou mě tam mít i s krabicí a nehnu se, dokud mi to nesestaví
.
Mahora píše:
No jak bych postupovala já? - já jsem si eliptic smontovala sama… rozbal balík a můžeš to zkusit, za to nic nedáš. Kupodivu mi to nepřišlo až tak náročné.Když to nepůjde, čekat na technika, když to půjde, snažit se domluvit vrácení peněz /přečíst si podmínky/.
Sama se do toho pouštět nebudu, je to rozebrané prakticky na prvočinitele. Ukazovala jsem plánek už i manželovi a ten by se z toho taky neviděl.
V podmínkách o vrácení peněz za montáž nic uvedeného není ( prakticky o podm. montáže tam skoro nic není, jenom že mě budou ze servisu kontaktovat - ale do jaké doby tam také není ), tam už jsem taky hledala.
Timura píše:
Myslíš tu cenu za montáž? Jo, to tam je uvedené. Zdarma je až při nákupu na 19 999,– Kč. Zajít osobně tam nemůžu, protože mi nedali adresu. Z paní jsem vymámila jenom číslo, že si tam zavolám sama a to mě ještě x-krát přepojují. Nejvíc mě štve, že mi pokaždé řeknou ať jim dám kontakt, že se do druhého dne ozvou a nic.
Ale až tam budu zase volat, tak už si snad o tu adresu řeknu, budou mě tam mít i s krabicí a nehnu se, dokud mi to nesestaví
.
Jinak,já bych to taky nesmotovávala z toho důvodu,že kdyby se při tom něco poškodilo či smontovalo špatně,tak by ti pak nemuseli uznat reklamaci,byla by to tebou zaviněná závada.
momi33 píše:Timura píše:
Myslíš tu cenu za montáž? Jo, to tam je uvedené. Zdarma je až při nákupu na 19 999,– Kč. Zajít osobně tam nemůžu, protože mi nedali adresu. Z paní jsem vymámila jenom číslo, že si tam zavolám sama a to mě ještě x-krát přepojují. Nejvíc mě štve, že mi pokaždé řeknou ať jim dám kontakt, že se do druhého dne ozvou a nic.
Ale až tam budu zase volat, tak už si snad o tu adresu řeknu, budou mě tam mít i s krabicí a nehnu se, dokud mi to nesestaví
.
![]()
![]()
Tedy já osobně,když se vytočím,tak taky lítají chlupy.
Když jsem koupila v jednom hypermarketu u nás sýr,a byl sice neprošlý ale zelený,tak jsem to nafotila,poslala ČOI a hygieně,a pak i řediteli hypermarketu,tak mi se zděšením poslal poukázku na nákup za 1000 kč.
Nedávno jsem se rozčílila na jednom E-shopu-zaplatila jsem,zboží nikde,telefony nikdo nebral,tak zas na ČOI a ochranu spotřebitele,a pak se mi povedlo najít číslo na majitele,tomu jsem hrubě vynadala,a vyměnila si s ním i několik e-mailů,a když už mi to zboží došlo,tak bylo špinavé,tak jsem mu zas volala že mu to pošlu zpět,tak už mi pak psal,ať si to nechám,že mi pošle peníze.A poslal,měl štěstí,jinak by viděl![]()
Za to jsem mu slíbila negativní reklamu,kam se hnu,takže:
na Čáryfukovi nic nikdo nekupujte!
Ale to je trochu mimo
Sem se rozčílila,jen na to vzpomenu,snad to admin nesmaže
Tak to jsi taky „žena bojovnice“
.
Já většinou chytnu na první našlápnutí.
Jen až já přijdu na to, jak na ně. To se budou divit.
Já četla epileptický trenažer a valím oči co že to je
Mateřská demence opět zafungovala ![]()
Ahoj nikdy se mi nic podobného nestalo, ale zaplatila si Insportline, mají to v obchodních podmínkách, tím pádem oni zodpovídají i za služby, které jsou k tomu navíc a za které si zaplatila. A jestli je servis nedodržuje tak vrhá špatné světlo právě na Insportline. Opět bych v pondělí zkusila servis, když ne zavolala bych do Insportline a stěžovala se na servis. Jestli ani to nepomůže obrátila bych se na Obchodní inspekci o radu co dělat, že sis zaplatila službu a zatím nikdo nepřišel. Ono někdy stačí tou ČOI jenom pohrozit a věci se pohnou - bohužel.
Timura píše:Mahora píše:Sama se do toho pouštět nebudu, je to rozebrané prakticky na prvočinitele. Ukazovala jsem plánek už i manželovi a ten by se z toho taky neviděl.
V podmínkách o vrácení peněz za montáž nic uvedeného není ( prakticky o podm. montáže tam skoro nic není, jenom že mě budou ze servisu kontaktovat - ale do jaké doby tam také není ), tam už jsem taky hledala.
Já to taky tak měla, ono to vždycky na začátku vypadá moc složitě, ale bývá to vysvětleno dle jednotlivých kroků a přiloženy takové ty speciální šroubováčky. Ale jistá zručnost asi potřeba je, tak pokud se na to necítíš, budeš muset počkat na toho technika. Tak ať se ozve co nejdřív
.