Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jde to zjistit naprosto jednoduše, pokud má dotyčný OS Windows, pokud má Linux tak je to nezjistitelné…
Poradila bych, ale manžel IT tu momentálně není ![]()
Monny89 píše:
jde to zjistit naprosto jednoduše, pokud má dotyčný OS Windows, pokud má Linux tak je to nezjistitelné…
Poradila bych, ale manžel IT tu momentálně není
fakt? ![]()
verenika píše:Monny89 píše:fakt?
Jojo, jde to.. jde to tak z jakéhokoliv serveru.. ale já nevím jak.. manža je na obchodní schůzce a příjde bůhví kdy.. až dojde, tak se ho zeptám ![]()
Možná by stačilo se zamyslet jaká tvá kamarádka teda vaše společná je bez chlapa
To jsou většinou dobračky ![]()
Taky myslím že to lze a obrátila bych se na admina fb
Moni, jsem zvědavá, já měla za to, že se ta informace z profilu na FB rozhodně získat nedá.
Osobně bych se taky obrátila na admina FB, tohle rozhodně není košer ![]()
Právě vůbec nemůžu přijít na to, kdo by to mohl být. Má tam opravdu jen lidi, kteří ve vesnici bydlí nebo bydleli a taky třeba přítelkyni mého bratrance (ta bydlí jinde)… Je to opravdu divné… Navíc neznám žádnou kamarádku, která by byla bez přítele a když už, tak rozhodně to není vzájemná kamarádka s ostatníma, kterým by mohla rozesílat takové věci…
Nahlásila jsem ji adminovi. Tak jsem zvědavá. Když jsem té osobě psala zprávu o koho jde, tak nebyl/a schopen/na odpovědět…
Mě před chvíli došla zpráva, ve které píše otřesné věci o mojí rodině. Napsala jsem ji/mu, že jsem se obrátila na admina a že její profil bude nejspíš smazán, neboť se vydává za někoho…A že jestli ještě jednou obdržím já nebo někdo z mých známých zprávu, kde šíří pomluvy, tak se obrátím na PČR.
To bych sice neudělala, nějaká pipka nebo nějaký magor mě nemůže vytočit, ale jako pohrožení doufám stačí… ![]()
No, tak manžel přišel… Jde to zjistit, pouze pokud máš dotyčného v přátelích…
Ale i tak je to prý těžké, páč se může stát že IP adresa bude totožná s jinou. Co se týká třeba modemů, tak ty mají přednastavené IP adresy… A to si pak může dotyčný tu IP adresu změnit… Jako třeba my, nám se automaticky mění IP adresa každé dvě hodiny.. ![]()
Monny89 píše:
To je blbost. Navíc na Linuxu je to obvykle snazší.
Pravdu má ta nad tebou, Verenika. Ovšem ten provozovatel serveru ti to, zakladatelko, neřekne, to tak možná na soudní příkaz ![]()
Ignorujte ho a bude klid ![]()
Monny89 píše:
No, tak manžel přišel… Jde to zjistit, pouze pokud máš dotyčného v přátelích…
Ale i tak je to prý těžké, páč se může stát že IP adresa bude totožná s jinou. Co se týká třeba modemů, tak ty mají přednastavené IP adresy… A to si pak může dotyčný tu IP adresu změnit… Jako třeba my, nám se automaticky mění IP adresa každé dvě hodiny..
Tak tohle už je moc
![]()
emocuc.polymorf píše:Monny89 píše:
Poradila bych, ale manžel IT tu momentálně neníTo je blbost. Navíc na Linuxu je to obvykle snazší.
Ignorujte ho a bude klid
Pravdu má ta nad tebou, Verenika. Ovšem ten provozovatel serveru ti to, zakladatelko, neřekne, to tak možná na soudní příkaz
To nevím jak to myslíš, ten kdo má Linux tak zjistí IP adresu lidí kolem snadno… Ale naopak to nefunguje, i Linuxu se automaticky mění IP adresa… třeba já jsem v HK, ale moje IP adresa je v Praze.. jak to vysvětlíš?
![]()
Mončo, víš, co je to IP adresa????
![]()
Tu adresu nezjistí, on se nepřipojuje k jejímu počítači!
Hele, tady končím, to by bylo na dlouho
![]()
emocuc.polymorf píše:
Mončo, víš, co je to IP adresa????![]()
![]()
![]()
Tu adresu nezjistí, on se nepřipojuje k jejímu počítači!
Hele, tady končím, to by bylo na dlouho![]()
![]()
![]()
Vím co je to IP adresa, a kdo říká, že chci zjistit IP adresu jejího počítače??????
![]()
Máš IP adresu modemu, a IP adresu počítače…
A jde zjistit i IP adresa vzdáleného PC, a neříkej že ne…
Ale můj manžel s tím vlastně vůbec nepracuje.. on vůbec nedělá PC a IP adresy
![]()
A co by bylo nadlouho? Tak se vyjádři ![]()
emocuc.polymorf
Jenom tady je pár návodů jak zjistit jinou IP adresu… Ale když tvrdíš, že to nejde…
![]()
Dobrý večer,
na tohle jsem amatér, takže se mi nesmějte

Ale na FB se objevila osoba, která si přidává do přátel osoby z mé rodné vesnice. To by nebylo divné, kdyby člověk věděl o koho jde. Na zdi má napsáno: ,,dobrý den vážení, pokud máte zájem o nejnovější informace z vašeho okolí, staňme se přáteli"
Teď psala dvou kamarádkám zprávy, ve kerých pomlouvala jejich partnery… Nikdo absolutně neví o koho jde. V přátelích má pouze osoby, které v té vesnici bydlí, bydleli nebo třeba partnery zdejších obyvatel…
Jde tedy nějak zjistit IP adresa, samozřejmě v případě, že není zablokovaná… Jestli ano, tak jak???