IP adresa - zjištění

Anonymní
19.5.11 21:53

IP adresa- zjištění

Dobrý večer,

na tohle jsem amatér, takže se mi nesmějte :oops: :mrgreen:
Ale na FB se objevila osoba, která si přidává do přátel osoby z mé rodné vesnice. To by nebylo divné, kdyby člověk věděl o koho jde. Na zdi má napsáno: ,,dobrý den vážení, pokud máte zájem o nejnovější informace z vašeho okolí, staňme se přáteli"
Teď psala dvou kamarádkám zprávy, ve kerých pomlouvala jejich partnery… Nikdo absolutně neví o koho jde. V přátelích má pouze osoby, které v té vesnici bydlí, bydleli nebo třeba partnery zdejších obyvatel…
Jde tedy nějak zjistit IP adresa, samozřejmě v případě, že není zablokovaná… Jestli ano, tak jak??? :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
19.5.11 21:55

tu zjistí dle mě jen provozovatel serveru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.5.11 21:57

jde to zjistit naprosto jednoduše, pokud má dotyčný OS Windows, pokud má Linux tak je to nezjistitelné…
Poradila bych, ale manžel IT tu momentálně není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.5.11 22:01
Monny89 píše:
jde to zjistit naprosto jednoduše, pokud má dotyčný OS Windows, pokud má Linux tak je to nezjistitelné…
Poradila bych, ale manžel IT tu momentálně není :nevim:

fakt? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.5.11 22:05
verenika píše:
Monny89 píše:
fakt? 8-o

Jojo, jde to.. jde to tak z jakéhokoliv serveru.. ale já nevím jak.. manža je na obchodní schůzce a příjde bůhví kdy.. až dojde, tak se ho zeptám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.5.11 22:11

Možná by stačilo se zamyslet jaká tvá kamarádka teda vaše společná je bez chlapa :lol: To jsou většinou dobračky :lol:

Taky myslím že to lze a obrátila bych se na admina fb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.5.11 22:16

Moni, jsem zvědavá, já měla za to, že se ta informace z profilu na FB rozhodně získat nedá.
Osobně bych se taky obrátila na admina FB, tohle rozhodně není košer 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.11 22:39

Právě vůbec nemůžu přijít na to, kdo by to mohl být. Má tam opravdu jen lidi, kteří ve vesnici bydlí nebo bydleli a taky třeba přítelkyni mého bratrance (ta bydlí jinde)… Je to opravdu divné… Navíc neznám žádnou kamarádku, která by byla bez přítele a když už, tak rozhodně to není vzájemná kamarádka s ostatníma, kterým by mohla rozesílat takové věci…
Nahlásila jsem ji adminovi. Tak jsem zvědavá. Když jsem té osobě psala zprávu o koho jde, tak nebyl/a schopen/na odpovědět…
Mě před chvíli došla zpráva, ve které píše otřesné věci o mojí rodině. Napsala jsem ji/mu, že jsem se obrátila na admina a že její profil bude nejspíš smazán, neboť se vydává za někoho…A že jestli ještě jednou obdržím já nebo někdo z mých známých zprávu, kde šíří pomluvy, tak se obrátím na PČR.
To bych sice neudělala, nějaká pipka nebo nějaký magor mě nemůže vytočit, ale jako pohrožení doufám stačí… :wink:

• Citovat
  • Upravit
36544
19.5.11 22:43

No, tak manžel přišel… Jde to zjistit, pouze pokud máš dotyčného v přátelích…
Ale i tak je to prý těžké, páč se může stát že IP adresa bude totožná s jinou. Co se týká třeba modemů, tak ty mají přednastavené IP adresy… A to si pak může dotyčný tu IP adresu změnit… Jako třeba my, nám se automaticky mění IP adresa každé dvě hodiny.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
19.5.11 22:45
Monny89 píše:

To je blbost. Navíc na Linuxu je to obvykle snazší.
Pravdu má ta nad tebou, Verenika. Ovšem ten provozovatel serveru ti to, zakladatelko, neřekne, to tak možná na soudní příkaz 8-)

Ignorujte ho a bude klid :nevim:

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
19.5.11 22:48
Monny89 píše:
No, tak manžel přišel… Jde to zjistit, pouze pokud máš dotyčného v přátelích…
Ale i tak je to prý těžké, páč se může stát že IP adresa bude totožná s jinou. Co se týká třeba modemů, tak ty mají přednastavené IP adresy… A to si pak může dotyčný tu IP adresu změnit… Jako třeba my, nám se automaticky mění IP adresa každé dvě hodiny.. :mrgreen:

Tak tohle už je moc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
36544
19.5.11 22:48
emocuc.polymorf píše:
Monny89 píše:

To je blbost. Navíc na Linuxu je to obvykle snazší.
Pravdu má ta nad tebou, Verenika. Ovšem ten provozovatel serveru ti to, zakladatelko, neřekne, to tak možná na soudní příkaz 8-)

Ignorujte ho a bude klid :nevim:

To nevím jak to myslíš, ten kdo má Linux tak zjistí IP adresu lidí kolem snadno… Ale naopak to nefunguje, i Linuxu se automaticky mění IP adresa… třeba já jsem v HK, ale moje IP adresa je v Praze.. jak to vysvětlíš? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
19.5.11 22:52

Mončo, víš, co je to IP adresa???? :lol: :lol: :lol:

Tu adresu nezjistí, on se nepřipojuje k jejímu počítači!

Hele, tady končím, to by bylo na dlouho :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
36544
19.5.11 22:55
emocuc.polymorf píše:
Mončo, víš, co je to IP adresa???? :lol: :lol: :lol:

Tu adresu nezjistí, on se nepřipojuje k jejímu počítači!

Hele, tady končím, to by bylo na dlouho :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Vím co je to IP adresa, a kdo říká, že chci zjistit IP adresu jejího počítače?????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Máš IP adresu modemu, a IP adresu počítače… :wink: A jde zjistit i IP adresa vzdáleného PC, a neříkej že ne…

Ale můj manžel s tím vlastně vůbec nepracuje.. on vůbec nedělá PC a IP adresy :wink: :mrgreen: :mrgreen:

A co by bylo nadlouho? Tak se vyjádři :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.5.11 22:59

emocuc.polymorf
Jenom tady je pár návodů jak zjistit jinou IP adresu… Ale když tvrdíš, že to nejde… :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.panickov.esitex.com/…-adresu.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová