Máte už vytáhnuté bazénky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14335
20.5.11 11:19

Máte už vytáhnuté bazénky?

Ahojte holky, máte už na balkonech a nebo venku napustěné bazenky???
Je teprve květen, ale u nás na sluníčku je pomalu 30, máme ho v polostínu..
Zatím váhám, teplo je, ale ještě nevím.
Koupete se už?, Nebo spíš děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
20.5.11 11:23

U nás ještě ne. Dávám jim vodu „na vaření“ na písek, ale na koupání mi to ještě nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101553
20.5.11 11:25

My vytáhli bazének včera, ale jelikož máme 7 měsíční mimčo, tudíž miniaturní bazének, tak napustíme teplou vodu, vykoupem a když bazének vystydne, tak tím zalejem kytky :-) takže na nechávání bazénku s vodou venku mi přijde ještě zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
20.5.11 11:25

My máme už měsíc napuštěný :dance: Ale je to ten velký, 4,5m. Včera právě přítel hecoval děti, že pujdou do bazénu, ale já jsem to zatrhla, tak se všichni 3 se mnou nebavili. Já nevím, ale podle mě je na koupání ještě brzo. Děti mám velké, 6 a 7 let a přítel už je taky velký :mrgreen: Tak nevím jestli jim to dnes povolit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25182
20.5.11 11:37

děcka mě taky lanaří, ale příjde mi to brzo

naštěstí syn začal kašlat, ta se mám na co vymluvit…

příjde mi, že když foukne, je to ještě studené.

Ale voda na písek už být musí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
20.5.11 11:39

Já ho vytahla před pěti minutama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
20.5.11 12:01

Já už jsem našeho 16 měsíčňáka koupala minulý týden, a to bych řekla, že byla větší „zima“ než teď.. vegetil si pěkně v polostínku.. a to máme chalupu na horách, takže já bych se toho nebála.. my teda otužujeme.. vždyť je 24 ve stínu! Neřešila bych, jaký je měsíc, ale jaké je teplo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
20.5.11 12:02

my ho nemáme ještě ani koupený :mrgreen: :cert: ale máme klasika dospěláckej a tam se půjdu smočit dneska já,ale na malýho mi to přijde ještě brzo :think: Taky mě včera manžel lákal ať tam syna smočím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.5.11 12:05

Syn se taky už koupal. Bazének měl napuštěný už u tchánovců a tam jsme byli přes velikonoce, ale to se tedy nekoupal…jen přenášel vodu v konvičce. Minulý týden se už i koupal…fakt je hic a on je dost otužilý…takže bych se řídila i dítětem. Lukyn spí jen v pyžamku, jen k ránu na něj hodím tenkou flísovou deku. Přikrýt ho večer, tak je do půlnoci celý propocený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.5.11 12:38

Dvojčata ještě nedávám do bazénku, ale syn se už včera koupal ve velkým bazénu (3,5×7×1,5m), myslím, že tam bylo 21°C :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
20.5.11 12:38

Ahojky, malej se zrovna včera koupal v bazenku na zahrade, bylo vedro jak v „pekle“ a byl nadmiru spokojenej… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
20.5.11 12:40

Tak včera jsem vytáhla bazének, nečáchala se vevnitř, ale přelívala kelímky a zalívala s konvičkou, ale stejně byla jen v plence. Jinak naše spí jen v plíně a košilce, protože je jinak spocená, včera v noci jsem se byla na ní dívat a i když byla jen tak malinko oblečená a měla přikryté jen nožičky tak byla spocená až hrůza, no prostě po tatínkovi horkokrevná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.5.11 12:48

Včera jsem ho vytáhla, hlídala jsem, aby byla voda pořád teplá. Jsem z jižní Moravy, tady bylo opravdu teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
20.5.11 12:48

nemame, shanime, nevite nekdo o bazenku, ktery neobsahuje ftalaty ? Nebo jeste lepe neni z PVC ? :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
5052
20.5.11 12:57

závidím vám zahradu a bazén :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat