Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
On ten Komínek říkal, že cílovka divák je, který má „náct“ a ženy. Je to pro puberťaky. Což by asi odpovídalo.
@Magical-eyes píše:
Ahoj všem
Koukáte?
A co na to říkáte?
nekoukám, neznám, nemám televizi, teda mám, ale internetovou
@Kelsey píše:
On ten Komínek říkal, že cílovka divák je, který má „náct“ a ženy. Je to pro puberťaky. Což by asi odpovídalo.
Mně přijde úsměvná představa, kdo z puberťáků by se na to koukal.
Pamatuju si, že když mě bylo -náct, tak frčely Hry o trůny, koukala jsem na Upíří deníky, Pravou krev, Supernaturals,… na tohle bych dobrovolně teda nekoukala.
I teď jsem si to pustila, že jsem večer dělala něco na PC, jen jako kulisu. ![]()
Holky, videla jsem jen zacatek, teda za me desna blbost. Te pisnicce v uvodu, kdyz zpival Urban hned po Smetane ( nevim jestli to byl on, ale muzsky hlas) jsem vubec nerozumela slovum.
Smetana je pekna zenska, ale nemam ji rada, je mi nesympaticka…
A tak priblbla reklama mnoho dni dopredu mi tak lezla na nervy, ze mi serial dopredu zosklivila. A Damian /za me teda/ vubec jako chlap nema charisma…
No nevim no, treba si to svoji cilovku najde, ale u me a clenu rodiny ne…
Dobre hral ten herec, co hral na zacatku Damianovi strycka, jak mu naridil vzit si tu nevzhednou nevestu, takovy prirozeny hrani, ze jsem mu i verila…
Ale jak pisu, mela jsem silu videt jen kousek zacatku…
Příspěvek upraven 03.09.23 v 14:55
@Paní.Norrisová píše:
Mně přijde úsměvná představa, kdo z puberťáků by se na to koukal.
Pamatuju si, že když mě bylo -náct, tak frčely Hry o trůny, koukala jsem na Upíří deníky, Pravou krev, Supernaturals,… na tohle bych dobrovolně teda nekoukala.
I teď jsem si to pustila, že jsem večer dělala něco na PC, jen jako kulisu.
Moje puberťačky právě taky ne. Jednak obě dorazily nějak ve 22 h domů. Jedna si dovedla kamarádku na přespání. Ve finále budou spát všechny tři na sedačce. Televize je nezajímala. Natož v sobotu. Když jsou s kamarády dýl venku. Je teda baví ZOO. Na to se dívají a na nově v úterý na Jednu rodinu. Jinak něco na Netflixu si pouští. Teď asi mají ten Netflix puštěný.
@Kelsey píše:
no to těžko. Puberťák nekouká v sobotu večer na tv, a pokud už náhodou ano, nerozhoduje o tom, na co se bude koukat.
Takže tady se možná minula cílovka s časem.
Samotné veledílo jsem neviděla a koukat nebudu, ukázky stačily.
Teď jsem mrkla co to je a tohle jde úplně mimo mě. Na Čsfd to má jen 12%, ale to mě u primáckého seriálu nepřekvapuje. Těch pár dobrých českých seriálů, co jsem viděla, pocházelo z Čt1, nebo v případě Pustiny z HBO. Televizi doma máme, ale jen na Netflix a věci z externího disku. Jsme už zhýčkaní, chceme si pouštět co chceme, kdy se nám to hodí a bez reklam. Někdy si připadám trochu mimo, když se někdo baví o známých reklamách, protože je vůbec neznám.
@Magical-eyes píše:
Myslím, že už to asi dýl nevydržím…
Já dala prvních 5 minut, dál to nešlo ![]()
Jako jo. Vyhozené peníze, Príma je mohla dát na charitu nebo za to koupit nějaké chybějící přístroje do nemocnic…a ztráta času ( i těch 20 minut) rozhodně…
A že se ti herci a „herci“ k něčemu takovému vůbec propůjčili
…
Asi složenky…
Puberťáky máme doma. Nejsou blbí, aby koukali na tohle.
Stačily upoutávky. Emma Smetana “Eliška je hodná holka…” Puberťačka: “Tak dobrá herečka nejsi, hodnou holku nezvládneš!” ![]()
@Kelsey píše:
Pro puberťáky, jo?
Tak podle mě teda vůbec. Tahle cílovka v sobotu večer kouká na tv? A myslím, že provedení seriálu by se spíš vysmáli.
Cílovka ženy bez debat, ale puberťákům to neodpovídá ani náhodou.
Já si radši pustila italskou verzi Chlapa, tam je i 2. série. Na Voyu teda. Na tuhle historickou slátaninu jsem ještě nějak nenašla odvahu…
@Magical-eyes píše:
Myslím, že už to asi dýl nevydržím…
Sanci jsem tomu dala. Nejde to ![]()
Tohle by mohlo byt vtipne - od 6.9. Mala velka liga https://www.csfd.cz/…iga/galerie/
https://fb. watch/mOxw1Hv_T3
@Jahudka82 píše:
Já si radši pustila italskou verzi Chlapa, tam je i 2. série. Na Voyu teda. Na tuhle historickou slátaninu jsem ještě nějak nenašla odvahu…
Já to přepnula na chvíli, pak na chvíli Polívkovou (Nova, stejně podivné) a raději zas koukla na Tátu na plný úvazek (odkaz). Pak jsem viděla konec, max. 10 minut. Voyo nemám, ale Chlapa (ten dr, co ztratil paměť?) jsem před pár měsíci viděla. ![]()
@Žirafa 69 píše:
Já to přepnula na chvíli, pak na chvíli Polívkovou (Nova, stejně podivné) a raději zas koukla na Tátu na plný úvazek (odkaz). Pak jsem viděla konec, max. 10 minut. Voyo nemám, ale Chlapa (ten dr, co ztratil paměť?) jsem před pár měsíci viděla.https://www.csfd.cz/…zek/prehled/
Chtěla jsem se podívat, co dávají. Říkám si, česky film na nově, to zkusím. Pak koukám na primu a seriál a první díl? Tak si říkám, že taky zkusím chvilku. Nelíbilo se mi ani jedno. Emma mi nikdy nevadila, ale tady se mi strašně nelíbí a přímo mi tam vadí, nesedí. Seriál mi přišel strašný. Já asi nejsem cilovka.