Eliška a Damián seriál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11559
25.9.23 20:19
@Honza984 píše:
Lidi odsuzujou Elisku a Damiana a pritom to ani nevideli nebo videli prvnich deset minut.
Me to taky moc na zacatku nebavilo, ale potom kdyz se donutite divat tak zijstite, ze vas to uz vlastne zacalo bavit…Me zacal hodne bavit a uz se tesim na dalsi dil. Jo a herecke obsazeni taky good. :)

A kvůli tomu moudru si tady založíš účet… hm… nemáš deky, hrnce…?

BTW: sem viděl asi 20% prvního dílu- nikoli od začátku a určitě ne do konce. A trochu jsem si myslel, že to třeba 2., 3. díl to vylepší. NEVÍM- pak už jsem viděl jen nějaké přemýšlení, že nemůže udat rakytníkovou dobrotu (5 min. max) a OFF. Nedá se (ani pražákovi). A to ještě připouštím, že po estetické stránce je tam ONA velmi povedená. A vlastně i pěkně civilně hraje. Teda- když se o herci řekne, že hraje civilně a nepřehrává, tak je to skoro poklona. U Emmy tak nějak spíš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
25.9.23 21:08

Hele, já jsem v tomhle docela masochista. Viděla jsem dokonce Modrý kód, Sestřičky i 1. misi, tam už jsem se teda musela trochu přemáhat, ale na Damiána to teda nemá ani zdaleka :D U toho mi stačily upoutávky a kousek prvního dílu. To prostě nešlo. A soudě podle reakcí, nejdou ani další díly. Kolik to má na ČSFD? 8%?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
25.9.23 21:18

Je pravda, že ty upoutávky do docela poslaly do džá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.9.23 21:21

To je nejhorší provar za 30 let.kdo to chválí by si měl nechat vypláchnout mozek octem.neee jenom, že Ema je nejhorší herečka co mezi těma, jak vy říkáte hvězdy dnešní doby je, ale jedno Vám povím. kdyby ty peníze raději dali dětem, který to potřebují, tak by udělali dobře!!! ještě, že to nemá 100 dílů. ten, koho tohle napadlo by měl přijít o hlavu. rikejte, si co chcete, ale to je neuvěřitelné, co tomuhle národu řvou televize do palice. a to sem opět jen tak přepínal mezi reklamou a měl sem raději nechat reklamu.tam to aspoň valí. honem utíkejte čumět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
25.9.23 21:41

Ad reklama: teď se mi líbí Moravské dráhy. A naopak mě děsí ta reklama, jak si tam „holčička“ koupila nové použité divnokozačky a jiná, jak asi prodává koženou bundu, co jí mohla být tak před 50 kilogramama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65250
26.9.23 21:54

Jdou od uspech k uspechu, tohle pondělí ubylo dalsich 50 000 divaku. Koukalo 250 000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.9.23 18:16

Protože tomu dáván šanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.9.23 18:20

@Ivan PPZ dávám tomu šanci. Zajimalo by me kdy sis ty zalozil ucet kvuli cemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.9.23 18:23

@Kfětoslava no jako protože tomu davam sanci a zijstuju ze me to bavi, ale fakt je nesmysl to po deseti minutach prepnout kdyz se to jeste ani nerozjelo jo a kazdy mame nazor podle me dobry takze tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26870
28.9.23 18:24

Alespon ta pisen se povedla. Ta se mi libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.9.23 18:25

@cecetka taky pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65250
28.9.23 18:49
@Honza984 píše:
@Kfětoslava no jako protože tomu davam sanci a zijstuju ze me to bavi, ale fakt je nesmysl to po deseti minutach prepnout kdyz se to jeste ani nerozjelo jo a kazdy mame nazor podle me dobry takze tak

tak já tomu šanci dávám, ale dědeček Rakytník je na mě teda moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky