Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak dívám se, protože jsem osobně mluvila s tím hercem, který hraje kamaráda Damiana (Janem Komínkem), když byl u nás v okrese na návštěvě pár týdnů zpět. Jsem slíbila, že tomu seriálu dám šanci a na pár dílů se podívám. Zatím nejsem nadšená. Ale dobře. Šanci jim dám.
To by mi museli držet pistoli u hlavy. Stačila mi ukázka, to musí být hovadina non plus ultra. ![]()
@lucad77 píše:
To by mi museli držet pistoli u hlavy. Stačila mi ukázka, to musí být hovadina non plus ultra.
Přesně
![]()
Reklama, nátlak, kostýmy obsazení…Ne díky nechci. Znechutilo se to už předem a obsazení nedám. To radši novou Osadu..
@Acinore píše:
Přesně![]()
![]()
Mučeníčko, to je moje potěšeníčko
Ne, dík, stači ta vlezlá reklama. Už jen proto ne.
Smetanovou nemám rada, pamatuju před lety na nějaký její rozhovor, jak říkala, že se našla ve Francii, že to její země. Ale český peníze ji nesmrdí. Ukázky otřes, teď jsem přepla během reklamy a nazvučení taky hrůza, těch par vteřin bylo rozhodně jediných, co jsem viděla
Tak nevím, zapomněla jsem na to a syn se chtěl koukat na Mimoně, tak koukal na Mimoně. Tak jsem si to teď přepla na Prima+, takže začátek jsem neviděla a asi jsem o moc nepřišla. No, zkusím tomu dát pár minut, než přepnu na Médium ![]()
Koukala jsem, ale dělala u toho jinou práci. Nezaujalo mě to, abych tomu věnovala nějakou větší pozornost. Už podle upoutávek jsem si říkala, že to bude ptákovina. A hlavně jsou pro mě hlavní postavy takové nemastné, neslané a nevýrazné. I v těch vedlejších rolích je mnohem lepší obsazení.