Elsa karaoke

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
273
26.12.15 07:17

Elsa karaoke

Maminky mate nektera doma Elsu karaoke? My jsme poridili k Vanocum a zajimalo by mne jak funguje ten mikrofon. Nam nesviti a repracek jen chrci. Zajima me jestli kdyz do toho mala zpiva tak to krasne funguje jak mikrofon nebo je to fakt jen atrapa. Bylo to velke zklamani pod stromecek a vysvetlovani, ze to Jezisek rozbil a musime mu to na 30 dni vratit a on nam da jinou me fakt bavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4000
26.12.15 08:05
@wendy1607 píše: ..vysvetlovani, ze to Jezisek rozbil a musime mu to na 30 dni vratit a on nam da jinou me fakt bavi..

:D ty lži o Ježiškovi nemají někdy konce jak vidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina321
26.12.15 08:24

@wendy1607 bohužel s tímhle nepomůžu. My jsme koupili kamarádce dceři tu zpívající Elsu, je na tom, že zpívá tu písničku najednou, no jenže ona zazpívá dvakrát za sebou najednou a je po písničce. :zed: když sem to viděla tak mě málem kleplo, takovej krám za skoro tisícovku. Když už tak tam mají napsat že zpívá úryvek ne písničku. :cert: Uvažuji že to budem taky vracet, i když předání proběhne až dnes tak uvidíme jak se bude líbit.

• Citovat
  • Upravit
60142
26.12.15 08:45
@Martina321 píše:
@wendy1607 bohužel s tímhle nepomůžu. My jsme koupili kamarádce dceři tu zpívající Elsu, je na tom, že zpívá tu písničku najednou, no jenže ona zazpívá dvakrát za sebou najednou a je po písničce. :zed: když sem to viděla tak mě málem kleplo, takovej krám za skoro tisícovku. Když už tak tam mají napsat že zpívá úryvek ne písničku. :cert: Uvažuji že to budem taky vracet, i když předání proběhne až dnes tak uvidíme jak se bude líbit.

zpiva vetsi kus, koukni vzadu pod saty, pomackali jsme ten cudlik, vyndali a zandali baterky a funguje :D :D Ale kram jeto desnej :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina321
26.12.15 09:01

@Baba fakt, tak to zkusíme, už to mám zabalený tak zkusíme až to malá rozbalí. Díky.

• Citovat
  • Upravit
vin
1327
26.12.15 09:17
@Martina321 píše:
@wendy1607 bohužel s tímhle nepomůžu. My jsme koupili kamarádce dceři tu zpívající Elsu, je na tom, že zpívá tu písničku najednou, no jenže ona zazpívá dvakrát za sebou najednou a je po písničce. :zed: když sem to viděla tak mě málem kleplo, takovej krám za skoro tisícovku. Když už tak tam mají napsat že zpívá úryvek ne písničku. :cert: Uvažuji že to budem taky vracet, i když předání proběhne až dnes tak uvidíme jak se bude líbit.

U nas stala v Dracik 2.200.
Nekoupila jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.12.15 09:44
@minoe píše: :D ty lži o Ježiškovi nemají někdy konce jak vidím :D

Ale v tomhle je to fuk, co změní to, že rodiče koupili krám co nefunguje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak jak tak, bude bez hračky a navíc nakrklá na rodiče. lepší když bude naštvaná na ježíška :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
26.12.15 09:47

No my jsme ji koupili za 2200. Ale zatim mi nikdo nedokazal rict jak ten mikrofon funguje, ale podle me ten nas je smejd. Proste vubec neprenasi zvuk a jen chrci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
26.12.15 09:48

A ja blbec ji mam doma 14 dni a nechtelo se nam ji rozbalovat a zkouset. Jsem si rikala, ze tak draha hracka nemuze byt hned nova na nic. No v pondeli nas ceka vylet do alzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.12.15 09:50
@wendy1607 píše:
A ja blbec ji mam doma 14 dni a nechtelo se nam ji rozbalovat a zkouset. Jsem si rikala, ze tak draha hracka nemuze byt hned nova na nic. No v pondeli nas ceka vylet do alzy.

Proto já vždycky vše zkouším. abych kdyžtak vrátila ve lhůtě 14ti dní a koupila jinou. tak pro příští rok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
26.12.15 11:28

No ale pokud je zavada tak se na to ta 14 denni lhuta nevztahuje. To uz je vzdy reklamace. Vratit muzete jen vyrobek bez vad. Uz jsem to jednou resila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.12.15 12:39
@wendy1607 píše:
No ale pokud je zavada tak se na to ta 14 denni lhuta nevztahuje. To uz je vzdy reklamace. Vratit muzete jen vyrobek bez vad. Uz jsem to jednou resila.

Ale prosím tě, kde žiješ? Vrátit ho můžeš. Takže pokud ti přijde nefunkční, nefunkční vrátíš. Nám došel nefunkční strojek, při zapnutí se rozpadl. zabalila jsem, vrátila a samozřejmě dostala zpět peníze. Ve lhůtě 14ti dnů to prostě vrátit můžeš. Do 6ti měsíců se i vada bere ta, že tam byla od samého počátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
26.12.15 12:53

Tak v mallu me s tim vysvatkovali. Vracela jsem vloni zehlici prkno. Tez jsme ho rozbalovali az na Vanoce, ve 14 denni lhute vraceli, protoze bylo krive a cekali jsme na nej 3 tydny. Tak nevim. Kazdopadne Elsu uz v te lhute nevratim, ale myslim ze i v Alze by me poslali do haje. Tam jsme koupili notas, rozbalili, za tri hodiny vezli zpatky s vylomenym pismenkem, ktere tak bylo uz pri rozbaleni a stejne to slo na reklamaci. Rekli mi, ze vratit muzu jen neposkozene zbozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.12.15 23:59

Ahojky wendy1607 máme úpl stejnej problém ale taky nevím jestli je to normál či ne? Malá teda když do té mikrofonofé dírky zahučí tj že má opravdu pusu na tom a do toho houká tak to slyšet jde ale je to takovej šum tak nevím jestli je to normální či ne zjišťuji i dál a koukali jsme i na mnoho videí a zatím nic neukazovalo na to jak to funguje doopravdy. Jestli je to fakt jen pro ten pocit že jako funguje když do něj houkneš že zašustí a hučí nebo to má fungovat jako normální mikrofon :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
27.12.15 08:03

Tak presne toto dela i nam. A presne jak pises na videich nejde poznat jak to ma opravdu fungovat. Dekuju, ze se ozval konecne nekdo kdo ji ma doma :-) a ma zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák