Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj…chtěla bych se zeptat, kdo prodáváte na Vinted
já tam chodím jen sporadicky. Mám tam na prodej asi 5 věcí max…a teď mi psala paní, že má o jednu položku zájem, ale aby mohla dokončit nákup, tak potřebuje abych ji do chatu poslala email…To je nějaká novinka?? Tím, jak na tom opravdu moc neobchoduji tak nevím, ale nějak se mi to nezdá ![]()
Tohle je podvod. Nic jí neposilej. Já tyhle uživatele hned hazu do bloku
@xsaleen píše:
Tohle je podvod. Nic jí neposilej. Já tyhle uživatele hned hazu do bloku
Děkuju…myslela jsem si, že tu něco „smrdí“
@1V374 píše:
Ahoj…chtěla bych se zeptat, kdo prodáváte na Vintedjá tam chodím jen sporadicky. Mám tam na prodej asi 5 věcí max…a teď mi psala paní, že má o jednu položku zájem, ale aby mohla dokončit nákup, tak potřebuje abych ji do chatu poslala email…To je nějaká novinka?? Tím, jak na tom opravdu moc neobchoduji tak nevím, ale nějak se mi to nezdá
Zásadně jsem nikomu nic takového nesdělovala, k nákupu to nikdo k ničemu nepotřebuje
@ivašot. píše:
Zásadně jsem nikomu nic takového nesdělovala, k nákupu to nikdo k ničemu nepotřebuje
Děkuju…právě že mě k tomu poslala i obrázek…tak jsem nevěděla…každopádně jsem ji email neposlala:)
@1V374 napište na support vintedu. Dejte jim uživatelské jmeno toho kdo vám to poslal a oni se postarají k zbytek
@1V374 napište na support vintedu. Dejte jim uživatelské jmeno toho kdo vám to poslal a oni se postarají k zbytek