Emo a rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
17.4.21 17:35

To byl nějaký děda a chtěl otevřít diskusi a na nic jiného si nevzpoměl. :roll:

• Citovat
  • Upravit
43031
17.4.21 20:17

Byly horší styly, než EMO. Třeba takové ta kalhoty spuštěné na pokaděnýho dědka. Já jsem připravená dětem tolerovat vše odstranitelné a zdraví neškodící.

zakladatelko přejdi na emo postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.4.21 20:23

Snadná emo snad frcelo když jsem byla mladá já 8o 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
915
17.4.21 20:24
@lleennttiillkkaa píše:
ty jo a já myslela, že Emo už je mrtvý. Vždyť to frčelo, když jsem byla na střední a to už je pěkná řádka let. Hele jako co ti máma udělá, když to uděláš? Najdi si brigádu a kup si to sama.
Mimochodem víš, že největší emo je chleba? Má 2 patky a pořád se řeže

Já myslím, že něco jako emo je tu stále, novoromantici, gothici atd. Mezi postpubescenty není o smutkem sklíčené jedince nikdy nouze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.4.21 20:25

@Pudloslava nojo sketaci hoperi

My jezdili na technopárty nosily se chlupaté oblečky široké nohavice boty na vysoké podrážce návleky na ruce… Ježíš my jsme vypadaly. Tuc Tuc Tuc

• Citovat
  • Upravit
27259
17.4.21 20:27

@páájaa2 já vždycky myslela, že mezi gothic a emo je rozdíl. Nebo teda jsem slyšela o tom, že když si o gothikovi řekla, že je emo, tak se dost nas.al

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.22 16:27

Nos si co chceš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
16.8.22 16:45
@arinecka píše:
Sice nechápu, proč ze sebe chceš dělat záměrně strašidlo, ale budiž. Mamka s tím souhlasit přece nemusí, k čemu jí chceš ukecávat? Tak začni chodit jak černá můra a je to :nevim:

To není strašidlo to je životní styl ty chytrá… Asi se chce vymykat z davu, já to tak v jejím věku měl taky, nebyl sem Emo ale gothic. Ne každý bude oblikat v 18 cvicky, a hadry typu kostkovana košile a šaty s květinami. ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
16.8.22 16:49
@stinga píše:
tak jak se tomu tady diví ostatní - emo ještě letí? no twl, to letělo za mého mládí, to hledím, jak dlouho se to drží?? 8) 8o :roll:

Tak kaj si přišla na to že to letí, napsala to tady jedna osoba. Emo třeba v USA a nebo Japonsku letí stále :mrgreen: :lol: to jen tam u vás neleti už nic a chcipl pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
16.8.22 16:52
@ludmilaadamkova píše:
@Pudloslava nojo sketaci hoperiMy jezdili na technopárty nosily se chlupaté oblečky široké nohavice boty na vysoké podrážce návleky na ruce… Ježíš my jsme vypadaly. Tuc Tuc Tuc

No jo a podle tebe vy smažky jste byli in, a gothic a emo style byli divní co?

Ať si myslí kdo chce co chce nechť si pustí na YouTube nějaké emo songy a gothic music, ta gothic se mu bude líbit, vždyť metalová kapela cradle of filth, moje oblíbena je taky gothic metal, a nightwish taky (spíše power, gothic)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
16.8.22 16:58
@Rotha píše:
No jo a podle tebe vy smažky jste byli in, a gothic a emo style byli divní co?Ať si myslí kdo chce co chce nechť si pustí na YouTube nějaké emo songy a gothic music, ta gothic se mu bude líbit, vždyť metalová kapela cradle of filth, moje oblíbena je taky gothic metal, a nightwish taky (spíše power, gothic)

Vem si prášek sam mi nadavas do smazek kde to nadáváme já nebo píšu o emu něco negativního.

Kde píšu že je emo fuj a že techno je in?

Ale ty píšeš že jsem byla smažka :mrgreen: jsi evidentně naprosto v pohodě a dokážeš správně interpretovat text.

Napiš mi tedy kde píšu to co ty tvrdis.

Příspěvek upraven 16.08.22 v 17:01

• Citovat
  • Upravit
56505
16.8.22 16:59
@ludmilaadamkova píše:
Vem si prášek

https://www.emimino.cz/…ryta-472449/ :zed:
Jeho založená diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
16.8.22 17:00
@ludmilaadamkova píše:
Vem si prášek

Dej si sama, ty chytrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
16.8.22 17:00

Nechápu tvojí mámu. Je to tvůj styl, tak by tě aspoň částečně měla podpořit. Jít s tebou nakupovat a vzít tě ke kadeřnici. Vždyť ti bude 18! A že si ostatní tady myslí, že budeš vypadat jak můra, na to kašli. Většina mamin tady určitě vypadá jak stará mladá. Mastný vlasy, vrásky a starý vytahaný hadry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
16.8.22 17:04
@topazio píše:
https://www.emimino.cz/…ryta-472449/ :zed:
Jeho založená diskuze.

Uložený chudáček co sám agresivně bezdůvodně napadá jine

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek