Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ibis píše:
Nechápu tvojí mámu. Je to tvůj styl, tak by tě aspoň částečně měla podpořit. Jít s tebou nakupovat a vzít tě ke kadeřnici. Vždyť ti bude 18! A že si ostatní tady myslí, že budeš vypadat jak můra, na to kašli. Většina mamin tady určitě vypadá jak stará mladá. Mastný vlasy, vrásky a starý vytahaný hadry..
Jop konečně někdo kdo se nebojí říct pravdu, navíc ještě sveseny prsa, v hlavě nasrano a odpověď na každou otázku, pár jich poznám.
![]()
@Rotha píše:
To není strašidlo to je životní styl ty chytrá… Asi se chce vymykat z davu, já to tak v jejím věku měl taky, nebyl sem Emo ale gothic. Ne každý bude oblikat v 18 cvicky, a hadry typu kostkovana košile a šaty s květinami.![]()
Ono hlavně byste neměli být v 18 za dětičky a všechno řešit s maminkou, co se začít chovat dospěle, vydělat si na brigádce na barvu na vlasy a pak si chodtě třeba na zelenomodro, vždyt to je každému fuk…
Vždyt Emo dnes řeší spíš čtrnáctky, v 18 na to je člověk pomalu starej… ![]()
@ibis píše:
Nechápu tvojí mámu. Je to tvůj styl, tak by tě aspoň částečně měla podpořit. Jít s tebou nakupovat a vzít tě ke kadeřnici. Vždyť ti bude 18! A že si ostatní tady myslí, že budeš vypadat jak můra, na to kašli. Většina mamin tady určitě vypadá jak stará mladá. Mastný vlasy, vrásky a starý vytahaný hadry..
už dávno jí 18 je, je to stará diskuse. To jen místní prudič otevírá nebo zakládá praštěné diskuse
@Rotha píše:
To není strašidlo to je životní styl ty chytrá… Asi se chce vymykat z davu, já to tak v jejím věku měl taky, nebyl sem Emo ale gothic. Ne každý bude oblikat v 18 cvicky, a hadry typu kostkovana košile a šaty s květinami.![]()
Takže strašidlo ![]()
@vokishka píše:
už dávno jí 18 je, je to stará diskuse. To jen místní prudič otevírá nebo zakládá praštěné diskuse
Na koho utočíš ty dokonalá???
Na téma zareagovala „Julianaaaa“ ta to vyhrabala někde v historii, já neveděl, že to je staré téma, reaguji na nové diskuze, a nemusím zkoumat, datum a čas. Takže si příště dej pozor na koho útočíš.
![]()
@Rotha píše:
Tak kaj si přišla na to že to letí, napsala to tady jedna osoba. Emo třeba v USA a nebo Japonsku letí stále![]()
to jen tam u vás neleti už nic a chcipl pes.
Já se divím, že ještě nic nechcíplo u tebe ty chytráku. Zakládáš úplně stupidní diskuze, a jen urážíš. Tady se se@eš do všeho, ale když se tě někdo zeptá, jak to je v Anglii, tak odpovíš co ti jedo toho??? Opravdu umíš diskutovat na úrovni, vůbec se nedivím, že jsi tady, v reálu s tebou stopro nikdo nemluví
Jooooo, a nepiš mi, že jsem chytrá, to vím už dávno ![]()
Dobrý den, @Rotha
za opakované vulgarity, nadávky a urážky v mnoha diskuzích jsem Vám udělila blokaci. O odblokování můžete požádat za 7 dní, tj. ve středu 24.8.2022.
S pozdravem,
Viki ![]()