Endokrinologie - Brno a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2422
27.6.16 12:59

@JLP Také chodím k Dr. Kraidové a jsem naprosto spokojená, pokaždé kontroluje, popovídá si, pravidelně dělá ultrazvuky štítné žlázy a pokud jsou otázky tak vše bez problémů vysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.6.16 13:11

Tak jo holky..pokud me vezme tak pujdu k ni.. Dekuju :palec: a ma dlouhou cekaci dobu na objednani? S manzelem chceme zacit pracovat na miminku, ale dokud nebudou me hormony ok tak to nechceme riskovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
27.6.16 13:58

@nezdula Nevím jak dlouho se čeká normálně-mě přijala akutně a na další kontrolu se objednávám hned po vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
27.6.16 15:17

@nezdula myslím, že sestřička umí objednat celkem operativně - když jsem těhotná, tak klidně během pár týdnů. Když řekneš, že se snažíte o miminko, tak to určitě nebude zbytečně prodlužovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.6.16 09:47

Tak jsem objednana na zacatek zari. Jsem zvedava..jestli se muzu zeptat jake jste mely hodnoty? ja mam ft4 9 a nejaky tsh3 1,871…po pravde nevim vubec co to znamena…doktor mi to nijak nevysvetlil…mel blbou naladu a nemel povidavou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
28.6.16 18:26

@nezdula fíha, tak hodnoty jsem nějak po pár letech přestala řešit… :oops: Ale co si pamatuju, tak tsh se mi běžně pohybovalo kolem 4… A právě dr. Kraisová takovouto hodnotu moc nebere - hlavně teď v těhu. Tak jsem se byla dívat na poslední zprávu - tsh 0,975, FT4 11.700. V normě bylo i to tsh 4, ale pro těhotné nebo snažilky je to prý příliš vysoká hodnota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
21.12.16 17:33

:mavam: Otvírám diskuzi. Hledám endokrinologii, nejlépe v okolí kolem Lesné a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
21.12.16 18:26

Chodím k Mudr. Hrbkové na Palackého třídě. Většinou je těžké se dovolat, tak lepší využít email. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
21.12.16 18:54
@Bublinka2015 píše:
Chodím k Mudr. Hrbkové na Palackého třídě. Většinou je těžké se dovolat, tak lepší využít email. :)

Aha, díky. Zkusím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
4.1.17 09:52

Děvčata, tak paní Hrbková již pacienty nebere. Dali mě kontakt na paní Šimkovou, ale co recenze?

https://www.firmy.cz/…rdovice.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
4.1.17 09:59

Tak kam se dá ještě jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
13.7.20 14:20

Zdravím po delší době a už jsem opravdu zoufalá. Nutně potřebuji endokrinologa. Bohužel po Brně nikde neberou, pošlou vás někam pouze dle trvalého bydliště. Tam, kam mě poslali je protivná, kyselá doktorka. Má těch pacientů tolik, že je na ně pěkně hnusná a nemá dobrou pověst. Jak tuto situaci prosím řešíte? Hledám několik let a mám toho dost, nikde neberou, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.22 11:49

Dobrý den, obnovuji diskusi.

Neznáte prosím dobrého endokrinologa v Brně, který bere pacienty? Vím, že endokrinologů je málo. Já za svým jezdila až do Prahy!!!. Byla jsem s ním moc spokojená. Kdybych zůstala u té své, v našem malém městečku (je zde jediná :pocitac: ), tak bych už neměla štítnou žlázu. Díky erudovanému, navíc příjemnému panovi doktorovi z Prahy mi vzali jen polovinu štítné žlázy. Bohužel, pan doktor nečekaně zemřel. Sice mi tam přidelili jednu lékařku, ale nevím, co je zač, a cesta za ní je dlouhá, tak mne napadlo, že zkusím najít něco blíž…

Poradíte mi, prosím?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty