Endometrioza a šance na otěhotnění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
11.8.10 15:35

pozitivní

Holky díky za každý pozitivní přípěvek na téma endometrioza. Je vidět, že řešení existují a jsou účinná.
Jestli některá z vás také otěhotněla s endometriozou, sem s tím.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucik08
17.8.10 13:57

Ahoj, taky jsem podstoupila laparoskopii, při které mi odstranili endometriózu a s ni i polovinu vaječníku. Potom jsem podstoupila 3-měsíční léčbu (uměle navozené klimakterium). Doktor mi řekl, že šance na otěhotnění přirozenou cestou jsou minimální, tak jsme se zrovna rozhodli pro umělé oplodnění (před laparoskopií jsme se o miminko snažili 2 roky). Prní ivf nám nevyšlo a když jsem měla nastoupit na druhé, zjistila jsem, že jsem těhotná, takže to šlo i přirozenou cestou :-). Teď jsou to přes dva roky od té doby co se nám narodila dcera a já jsem zjistila, že jsem znovu těhotná, a tentokrát to bylo bez jakéhokoliv snažení,abych pravdu řekla ani nechápu jak k tomu mohlo dojít :think: , ale samozřejmě jsem ráda. Tak přeji hodně štěstí Vlasta

• Citovat
  • Upravit
29
11.10.10 14:17

Ahoj! mam kamaradku, co jsem se ji nasla pres internet se stejnou nemoci,endometriozou. byla 2× na IVF a 5× na KETU. Naposledy to vyslo, a minuly tyden porodila krasneho sladouckeho chlapecka. Ja ma endometriozu od prvniho pocatku, asi po mamince a mam po prvnim IVF. Nikdy predtim jsem tehotna nebyla, pritel to vylozene nechtel. Ted bojuji a doufam, ze alespon 1 z dalsich 4pokusu mi vyjde. Zatim mam jen po tom prvnim IVF jen silene bolesti v podbrisku, spineni a krvaceni uz 14 dnu ale porad malou nadeji, ze se nam to povede! drzim ti pesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.10.10 14:50

taky vas tu chci trochu povzbudit, o mimco jsme se s manzelem snazili cele ctyri roky. asi pred rokem a pul jsem odstoupila laparoskopii a ta potvrdila endometriozu, kterou mi lecili skoro devet mesicu - kazdy mesic mi pichali hormony. letos v lednu jsem svolila k prvnimu ivf a ono to vyslo hned na poprve, tento tyden mam termin a cekam holcicku. vsem drzim palce, chce to hlavne trpelivost, pohodu a pak se to povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.12.10 14:00

těhotná

Ahoj všem,
mám na vaječníku endom. cystu a než jsem stihla jít na laparoskopii, podařilo se mi otěhotnět. Takže to jde i s endometriozou. K tomu jsem od zjištění diagnozy 6 měsíců pila byliné čaje od Jonáše. Cysta se teď v těhotenství pomalu zmenšuje. Přeji všem hodně zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.8.16 12:03

Ahoj holky, je tu někdo, kdo byl po operaci endomezriozy v lázních? Mohu se zeptat jaké jste měly procedury? Překvapilo mě, ze jsem nedostala skoro žádné gyn. procedury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí