Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jj.Mm ja tě chápu.. Na druhou stranu jsme jen lidi, člověk se splete, no. Kolikrát ti řekne člověk na úřadě něco jinýho, než je pravda. Důvěřuj, ale prověřuj. Chce to v první řadě kouknout na smlouvu. Ta je zásadní. Kdyby to nechtělo řešit, tak dělat humbuk, odvolávat se na vedoucího, vyhrožovat stížností. Ale třeba to bude v pohodě ![]()
@Jj.Mm píše:
@bse.pedro já jim volala
Ty jsi volala na číslo, které jsi našla na oficiálních stránkách Innogy, nebo ti ho dali na jejich zákaznickém centru? Nebo jsi volala na číslo, ze kterého ti volal kdovíjakej šmejd a tvrdil, že je od Innogy…???
![]()
@Jj.Mm píše:
@AH mám z toho strach..přece jejich operátora mi nemůže dávat spatne info díky nemuz se já rozhoduji, že se třeba učí mě nezajímá ani to není má starost. Přece si nemůže říkat bludy…
Může a ty to nijak nedokážeš… Kdyžtak tě odkážou na smluvní podmínky a je tvůj problém, že sis je nepřečetla, co ti kdo nakecal po telefonu nemáš šanci prokázat…
![]()
@bse.pedro jak to nedokážu? Vždyť ten hovor je nahrávány, ona mě ujistila, ze to bude tak jak jsem si přála (na neurčito) ujistila mě několikrát…přece mi musi vyhovět. Na konci hovoru jsem ji řekla, že teda platí to co jsme řekly a smlouva bude na neurčito a já ji můžu vypovědět, ona mi řekla ano…tohle přece musí uznat…
@bse.pedro jejich číslo stránky innogy kam jsem za poslední měsíce volala X krát.
@bse.pedro píše:
Může a ty to nijak nedokážeš… Kdyžtak tě odkážou na smluvní podmínky a je tvůj problém, že sis je nepřečetla, co ti kdo nakecal po telefonu nemáš šanci prokázat…![]()
![]()
Ale dokáže, prosím tě, všechny hovory se nahrávají. Takže pokud dostala informaci na základě které se rozhodla a něco udělala nebo neudělala, firma by to měla prozakaznicky tak opravit. Alespoň u nás se to tak dělá.
@Proto02 píše:
Ale dokáže, prosím tě, všechny hovory se nahrávají. Takže pokud dostala informaci na základě které se rozhodla a něco udělala nebo neudělala, firma by to měla prozakaznicky tak opravit. Alespoň u nás se to tak dělá.
Pokud mluvila skutečně s operátory Innogy a néé se šmejdy z pochybného telemarketingu, pak šanci má… Záleží ale taky na tom, jak brzy se na pochybení přijde a pokud vůbec - jak dlouho uchovávají nahrávky a jestli to bude někdo ochoten skutečně dohledat a prověřit…
![]()
@bse.pedro hovor je starý cca 10 dní, je mnou vytoceny, oficiální telefon do innogy s žádnyma smejdama jsem nemluvila
@bse.pedro píše:
Pokud mluvila skutečně s operátory Innogy a néé se šmejdy z pochybného telemarketingu, pak šanci má… Záleží ale taky na tom, jak brzy se na pochybení přijde a pokud vůbec - jak dlouho uchovávají nahrávky a jestli to bude někdo ochoten skutečně dohledat a prověřit…![]()
![]()
Pokud mluvila s innogy jako že mluvila, hovory se nahrávají a je běžná situace, že při reklamaci zákazníka se poslechnou. Co je na tom divného.
Pokud volám na infolinku tohohle typu a jde o nahrávaný hovor, má protistrana nějakou povinnost nahrávku poskytnout na moji žádost, případně je nějaká penalizace, pokud se „ztratí“?
@Proto02 ty děláš někde v podobném sektoru? Jsem z toho na prášky…doufám, že mi dají zapravdu…
@Jj.Mm píše:
@Proto02 ty děláš někde v podobném sektoru? Jsem z toho na prášky…doufám, že mi dají zapravdu…
Ano, u nás by se to tak řešilo.