Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Silia Tolik??? Ja sem mela taky plnou davku a 400 kacek. To cumim ![]()
Ty brďo to jsou docela rozdíly v cenách
tak uvidíme
asi ještě do porodnice napíšu maila, kolik to stojí přímo u nich ![]()
Ale moc děkuji za odpovědi ![]()
Mně dává entonox při větším ošetření zubařka - mám totiž ze zubaře panickou hrůzu. Jedná dávka 600,– Kč.
koukalalka1** píše:
@Silia Tolik??? Ja sem mela taky plnou davku a 400 kacek. To cumim
No, taky koukam, ze si to nemocnice účtují všelijak. Já rodila v Mladé Boleslavi.
Ahoj, chci se připojit. O Entonoxu jsem četla a ráda bych ho měla u porodu k dispozici? nemáte nějaká zkušenost v porodnici v Hradci Králové? Epidurál mi u prvního porodu dát nechtěli že to de prej dobře, ale přeci jen teď očekávám větší dítě a jsem dost drobná ( minule jsem měla 55 kg. před porodem) a rodila jsem celý den 2,5 kg dítě…dál mě zajímá jestli mě můžou lokálně umrtvit na šití i když bych měla na porod entonox..z druhého porodu mám snad ještě větší stres než z prvního
no asi proto že už vim do čeho jdu..
@slečinka osobni zkusenost nemam, nechtela jsem ho.Ale v HK v porodnici je urcite k dispozici. Stoji okolo 1000Kc, kdyz si ho zaplatis urcite ti ho daji. S tim sitim nevim, ale myslim, ze i tak umrtvuji.
@Klara1234 super diky.pro me je to uplna novinka.tak se jeste optam na gynde
@slečinka moc si to připouštíš. A děláš z toho drama.
Lepší je se na to připravit právě v hlavě-neřešit. Druhý porod většinou bývá za hubičku. Radím hlavně nejezdit do porodnice při prvním píchnutí, ale pěkně v klidu domova doma vyčkat na opravdu konec. To už jako druhorodička poznáš. a NEBUDEŠ K TOMU POTŘEBOVAT NIC.
@berry4 píše:
@slečinka moc si to připouštíš. A děláš z toho drama.
Lepší je se na to připravit právě v hlavě-neřešit. Druhý porod většinou bývá za hubičku. Radím hlavně nejezdit do porodnice při prvním píchnutí, ale pěkně v klidu domova doma vyčkat na opravdu konec. To už jako druhorodička poznáš. a NEBUDEŠ K TOMU POTŘEBOVAT NIC.
Kéž by to byla pravda, nebo to platilo plošně:) každý včetně lidí v porodnici tvrdil, že druhý porod je za hubičku, ale u mě ne. Opakoval se stejný scénář jako u prvního:( křížové bolesti jak prase po celou dobu. Entonox sice od bolesti neulevil, ale mozek pracoval chvíli trošku jinak, zmírnil strach a na chvíli odvedl pozornost od intenzity bolesti.
@slečinka U porodu jsem ho měla a byl to pro mne dost nepříjemný zážitek. Mám z toho pocit ztráty kontroly a sebekontroly. Už bych to fakt neopakovala.
No rikam si ze lepsi ho mit k dispozici a kdyz mi to prijde blby tak to nevyuziju..ale pri prvnim porodu mi prislo ze taky moc nevnimam pres ty bolesti a vcelku si celej porod pamatuju v mlze..a to sem byla bez niceho..a bude tam manzel tak bych se cejtila v bezpeci i trochu sjeta ![]()
@slečinka píše:
Ahoj, chci se připojit. O Entonoxu jsem četla a ráda bych ho měla u porodu k dispozici? nemáte nějaká zkušenost v porodnici v Hradci Králové? Epidurál mi u prvního porodu dát nechtěli že to de prej dobře, ale přeci jen teď očekávám větší dítě a jsem dost drobná ( minule jsem měla 55 kg. před porodem) a rodila jsem celý den 2,5 kg dítě…dál mě zajímá jestli mě můžou lokálně umrtvit na šití i když bych měla na porod entonox..z druhého porodu mám snad ještě větší stres než z prvníhono asi proto že už vim do čeho jdu..
Ahoj
Lokálně umrtvit Tě můžou i s Entonoxem, ten se za chvíli vydýchá a už neúčinkuje. Já ho při porodu měla a šla bych do něj znova. Bolest vnímáš pořád, ale je ti to tak nějak jedno. Těžko se ten pocit popisuje. Pro mě to bylo takové rozptýlení. Ztrátu sebekontroly jsem nepozorovala, trochu se mi motala hlava a bylo mi veseleji.
@nikolouch diky.sem rozhodla ze ho zkusim.snad na me nebudou koukat jak na blazna coze to chci ![]()
@slečinka nebudou na tebe divne koukat.Vedi o co jde. Nebpj, klidne si o nej rekni.Kdy mas termin?