Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím o napsaní přesného názvu produktu, pokud možno Děkuji předem
odkaz na stránky kde jste to kupovala!!! Jsem zoufala máma která nedokáže pomoc
třebo to víje i nám Amálka 5 a půl roku
Děkuji předem moooooc
Příspěvek upraven 09.03.15 v 20:12
Já taky prosím o info..
I když teda za nás musím říct, že enur alarm je úžasná věc, protože na syna opravdu zabral. Ne ještě úplně 100%, ale většina nocí už je v suchu ![]()
Chtěla bych Vám nabídnout letní dětský tábor, který je vhodný i pro enuretiky. Můžete se kouknout na stránky , případně napsat SZ pro bližší info. Jezdíme s touto organizací už delší dobu jako hlavní vedoucí a zdravotník. Děti jsou u nás spokojené a mají jistotu, že nebudou vyčleněny z kolektivu či vystaveny posměchu kvůli jejich problémům. Víme, jak je těžké najít tábor, na který by mohli enuretici jet, a proto je na své tábory bereme. Zúčastnit se mohou děti již od 4 let. Nabídka je široká..
Vygooglete si dynovy sirup just nahrin davam to sem, protože to nejen pomaha všech chlapum prostatikum, co rusi sve zeny jak chodi v noci curat, ale moc to pomaha i detem. dala bych tu odkaz, ale zas by to byla reklama
tak jen at vite.
Dobrý den, četla jsem si pár posledních příspěvků a musím se přidat. Syn 11let, má velmi trvrdé spaní. Nikdy se snad ještě v noci nevzbudil. Stále se počůrává. Chodím s ním v noci na záchod, kolem 12 a ve 4 a stejně je už někdy počůranej. Na žádném výletě kde se spalo ani na škole v přírodě nebyl, nikdy nespal u žádného kamaráda, protože si nedovedu představit, jak by se k němu spolužáci chovali, kdyby se mu stala nehoda
. N a veškerém vyšetření má vše v pořádku, taky jsme jeden čas brali ten Minirin, ale dr. na urologii to dlouhodobě nedoporučuje, takže náám asi nic jiného nezbyde, než čekat, kdy to zkončí
. Ale ještě tam někdo dával doporučení na nějaký sirup Stopurin, tak ho asi taky vyzkoušíme, za to nic nedáme a uvidíme.
Také bojijeme s enurézou, syn 9,5 roku, mokrý téměř každou noc. Enuret. alarm nám nepomohl, kapkám z chmele popravdě moc nevěřím, ale jsem ochotná vyzkoušet cokoliv, mimo hormonální léčby.
@Milka09 Nám tedy ty kapky pomohly, byla jsem nadšená. Jenže za měsíc bylo po všem:(. Tak teď budím v noci a dá se to, že už to zvládne pak celou noc
. Už jsem uvažovala i o homeopatické léčbě, ale zatím to mé dítko odmítá, tak to nebudu lámat přes koleno. Hlavně, že se nebudí už každé ráno v úplně mokré posteli.
Anonymka L.
Prosím zanechat anonym)
Taky se přidávám, syn měl pět v srpnu a před týdnem jsme byli na pětileté prohlídce, kde jsem dostala malinko kartáč za to, že má stále plínku na noc, takže týden bojujem bez plínek. Nepije od 18hod., budím ho kolem jedenácté, někdy je ale ve dvě už počůraný, je tedy pokrok, že vstane sám s tím, že je mokrý, to mu předtím nevadilo a hověl si v tom. Máme zavedený kalendář, kde lepíme hvězdičky když se nepočůrá, jinak je mráček s deštěm, nevím, jestli to není stresující, ale tak nám to dala dr. ![]()
S radostí mohu oznámit, že můžeme nabídnout k prodeji náš enuretický alarm, už jsme dlouho v suchu ![]()
Píšu dříve sem než na nějaký bazar, možná budete mít někdo zájem.
Nabízím typ Chummie, kupovaný z Německa, má gumové příjemné čidlo, zcela funkční, jen jsme spotřebovali originální samolepky na oblečení, ale stačí nahradit náplastí bez polštářku, lepili jsme i malířskou páskou.
Cenu bych si představovala 2200,– včetně poštovného.
Foto pošlu soukromě.
Maminky, zkuste mrknout na www.kiddream.cz My používáme jejich boxerky a naprostá spokojenost
![]()
Ahoj, oživuji diskuzi, potřebovala bych poradit s vyplňováním mikční karty, jako mokrá noc se označují jen noci kdy se dítě nevzbudí a vymočí se úplně? Nebo i to, že se jen ucvrkne, vzbudí se a dojde se vyčůrat na záchod.
Díky za rady
Někdo se tu ptal na ten tábor v kroměříži já na něho jezdila. Je to vždy na měsíc, každý večer se psal denicek co jsme přes den dělali. Nejradši jsem měla sestricku Blazenku 😅 ucilo se tam 5 pravidel..pokud si dobře pamatuju první pravidlo pitny režim, 2.p. prodlužování,3.p. stop-start,4.p. zdimani, 5.p. relaxace.
Nedá mi to a musím se podělit o zkušenost.
. Pak se tu objevil na trhu nový produkt. Chystala jsem se vyzkoušet nějaká homeopatika, ale tohle mi přišlo pod ruku dřív. Je to přírodní výtažek z chmele. No, říkala jsem si, že nic neztratíme, můžeme jen získat.
stačí jen kapat každý večer na tamponek a dát k posteli, na polštář, někam blízko prostě. Nic víc. Po měsíci a půl je syn bez plínek, noci suché a když chce, dojde se i sám vyčůrat! Což předtím bylo nemožné, nebyl probuditelný. Pitný režim má úplně normální, pije jak chce, jen k večeři už má většinou vodu a úplně se nenalévá. Před spaním jde čůrat a pak jupííí, sucho až do rána
. Jsem tak nadšená. A když si spočítám, kolik jsme zaplatili za plenky, za ty léky, tak je to úplně zadarmo.
Nevím jestli sem můžu psát název těch kapek, aby to nebyla reklama, už takhle je ten příspěvek plný nadšení, ale kdo zná, tak pochopí:).
Syn skoro osm let, zkoušeli jsme léčbu všemožnýma práškama, nikdy žádné zlepšení. Po roce jsem to vzdala, ještě jsme měli pitomou doktorku, co mi neustále kladla na srdce, že od pěti hodin už nesmí vůbec pít. (sama si to nedokážu představit např. v létě) Chvíli jsem to nechala, že se to zlepší třeba samo. Ale už jsem viděla, že to trápí i syna- pleny, nemohl jet ani na školu v přírodě
Funguje to
Na vyžádání napíšu do SZ.
Prosím zachovat anonymitu, přeci jen je to intimní záležitost.
Anonym 11