Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj obracím se na Vás s prosbou, našla jsem na telefonu zmeškaný hovor z čísla 725583722 a pak ještě z pevné linky pražského čísla. Když jsem si to našla na netu vyjela mi jakási pofidérní vymahačská společnost EOS-KSI. Vůbec neznám, nejsem si vědoma žádného dluhu. Nevolali Vám také někomu? Jsem teď docela z toho na nervy. ![]()
Ano. Inkasní agentura. Vymáhají pohledávky - od operátorů, dopravních podniků, i bank.
Neres, pokud nic nedluzis tak bud spletli cislo nebo nekdo nahlasil cizi. Kdyby volali znova tsk jim akorat reknes ze maj blby kontakt
Oni se ozvou. I na meil, pokud ho mají. Když jim to vezmeš, řeknou o co jde a s kým chtějí mluvit.
No napsala jsem jim e-mail, ale teda mám z toho brouka v hlavě. To zase bude noc.
![]()
@Medvídě30 píše:
No napsala jsem jim e-mail, ale teda mám z toho brouka v hlavě. To zase bude noc.![]()
![]()
Třeba se fakt spletli v čísle.
Já být Tebou, tak jim zavolám a vyjasním si to - pokud nic nedlužíš, tak budeš mít klid ![]()
Nepřijdou mi nějak pochybní, mám s nima vlastní zkušenosti a vždycky s nima byla fajn domluva, byli ochotní, přístupní… Neboj se jich ![]()
Ahoj holky, tak předně Vám chci poděkovat za reakce.
Na e-mail mi neodepsali, tak jsem to nevydržela a zavolala tam. paní velice příjemná, řekla jsem co se děje ona si vzala číslo na kterém byl zmeškaný hovor a našla si to. Hledala nějakého pána, příjmení téměř stejné, akorát jinak psané.
No šíleně se mi ulevilo. Poděkovala mi za zavolání a že číslo maže jako chybný kontakt.
Akorát by mě zajímalo kde někdo vzal to moje číslo. Že by ho nahlásil ten chlap? Ale že zrovna téměř shoda příjmení. Divný. No hlavně, že jsem v tom nevinně.
Anonymní…
Máš pravdu asi nejsou pochybní, ale z prvotních reakcí lidí co jsem našla na netu mi to tak přišlo. Pak jsem si našla přímo stránky firmy a tam vystupují vcelku solidně. Takže se tímto omlouvám. Opravdu komunikace s nimi velmi příjemná a bez problémů ![]()
Ahojky, nemá zkisennost z touto firmou z poslední doby? Dnes mi přišel email(dobito a v 6:10 ráno)za se jim man ozvat kvůli nějaké věci. Zadna upomínka předtím, žádné telefony atd.Jen ten email.Na netu čtu že to jsou podvodníci, v pondělí tam samozřejmě budu volat ale přijde mi to hrozně divné. A všude jsou recenze staré xx let.
@Jitus.Slavickova je to vymahacska firma, odkupují dluhy a pak je vymáhají. Pokud nikde nic nedluzis, tak můžeš být v klidu, pokud si někde měla nějaký dluh (stačí třeba jízda na černo v MHD) tak to mohli odkoupit a teď to budou vymáhat.
Ano to vím, ale já nikde nic neprovedla a nedluzim. A je mi divné že mi nikdo nedal vědět jinak. Podle textu v nejlíp na me nemají ani adresu ani telefon..jen email..je to celé divné. A na netu píšou že se jedná o podvodníky. Tak mě zajímalo jestli nepřišel mejl i někomu jinému..
@Jitus.Slavickova nejsou to podvodníci, fakt je to vymacska společnost. Ex u nich měl dluh. Pokud nikde nic nemáš tak se mohli splést, nebo nakej dlužník nahlásil blbej kontakt.