Jaký telefon vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
colafit
5.2.14 12:29

Jaký telefon vybrat?

Zdraví všechny.

Chci/Musím si koupit nový telefon. Používám naprosto nemoderní tlačítkový telefon, který nemá ani internet ani nic jiného, ale pomalu se rozkládá, tak jsem se začala koukat po nějakém novém moderním :mrgreen:. Bohužel nemám naprosto tušení podle čeho vybírat a jaký koupit.

Nad rámec běžných uživatelských funkcí bych chtěla, aby se tam daly stáhnout nějaké výukové programy pro děti (zejména pro čekání u lékaře, apod.), pak abych mohla využívat internet banking a aby byl hezký. Co jsem tak koukala, tak všechny ty telefony jsou strašně velké a těžké.

Prosím, házejte rovnou odkazy, jsem v tomto úplně ztracená.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nejhodnější
5.2.14 12:30
  • Citovat
  • Upravit
153
5.2.14 12:33

Doporučila bych ti asi Sencor-element nebo Goglever-quantum 4 :-) taky ted vybiram a jelikož mám tatku technika tak mi vždy umí dobře poradit :-) ty telefony jsou za dobrou cenu a mas tam primo aplikaci ze které můžeš stahovat různé programy jak pro děti tak pro sebe :-) od zábavných her po výuku a různé vychytavky :-).

http://m.alza.cz/…-d483880.htm

http://mobilni-telefony. heureka. cz/goclever-quantum-4/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:mobilni-telefony. heureka. cz&gclid=CNPS0tTytLwCFSYTwwodOQgAdA

Příspěvek upraven 05.02.14 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
5.2.14 12:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
5.2.14 12:35

Samsung

@LadyPet Ten mám a je výborný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
5.2.14 12:35

@xxbambula

Od Sencoru bych nechtěla už nikdy nic. Je to král mezi shit značkami :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
223
5.2.14 12:37

A jake cenove rozmezi si predstavujes?
Radim si hlavne nekupovat Samsung Galaxy Ace - ostatní Samsungy jsou super, ale tyhle Galaxy Ace maji proste nejakou vyrobni vadu a cloveku pak nezbyva nic nez si koupit novy tel, protoze reklamaci nelze uznat..

Iphone..nekomu sedne, nekomu ne..

Samsung S3, S4.. pokud je cena vysoka, tak tu verzi mini - mame v rodine a spokojenost…stejne vlastnosti ma i HTC a nebo Huawei - ktery sice odrazuje nazvem, ale kompenzuje to cenou..kvalitou je na tom stejne ovsem.. mohu doporucit
http://www.galaxys3.cz/
 http://mobilni-telefony.heureka.cz/…xy-s-4-16gb/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.2.14 12:37

@LadyPet Taky doporučuju S3 mini od Samsungu. Nebo S4, s oběma mám zkušenost a obě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sai
149
5.2.14 12:42

Ja jsem taky pro Iphone… Miluju je a uz bych nechtela jinak… Akorat zalezi kolik chces zainvestovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
5.2.14 12:43

Tak to už je potom jak to komu sedne :-). Sencor jako značka sama o sobě je dobra podle mě :-) pokud vsak chceš vyšší cenu a kvalitu tak Samsung nebo Sony xperie :-). Ještě dobre telefony jsou od Huawei :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
5.2.14 12:49

Díky za tipy. Já ani s cenou nevím. Myslela jsem tak kolem 10 tis., ale asi bych i připlatila, kdyby se mi líbil.

• Citovat
  • Upravit
6945
5.2.14 12:57
@colafit píše:
Díky za tipy. Já ani s cenou nevím. Myslela jsem tak kolem 10 tis., ale asi bych i připlatila, kdyby se mi líbil.

za mě koupíš dobrý telefon do 5 000-7000, a iphone je fakt nejlepší či samsung

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.2.14 12:58
@xxbambula píše:
Tak to už je potom jak to komu sedne :-). Sencor jako značka sama o sobě je dobra podle mě :-) pokud vsak chceš vyšší cenu a kvalitu tak Samsung nebo Sony xperie :-). Ještě dobre telefony jsou od Huawei :-)

huawei nikdy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
5.2.14 12:58

@Nejhodnější také doporučuji. V životě jsem v ruce nedržela lepší telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
5.2.14 12:59
@colafit píše:
Díky za tipy. Já ani s cenou nevím. Myslela jsem tak kolem 10 tis., ale asi bych i připlatila, kdyby se mi líbil.

jestli chces investovat tolik penez, tak hlavne dobre pozkousej. obzvlast kdyz mas ted tlacitkovy a bez internetu.
ja pouzivam Xperii (Sony Ericsson), Xperia Arc a ted Xperia Z1 a k tomu jako druhy telefon iPhone. A kdybych musela zustat u jednoho tak urcite Experia, u iPhone si pripadam desne omezovana, prijde mi, ze proti Androidu tam nejde nic nastavit. zas nedam dopustit na fotak u iPhonu :nevim:
kazdopadne kdybych do toho mela vrazit svoje vlastni penize, tak za prachy, co stoji iPhone jsou na trhu daaaleko lepsi a vymakanejsi telefony.

Příspěvek upraven 05.02.14 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák