Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat moc se v tom nevyznám, ale chci si pořídit xbox a ted nevím, či se k pohybu musí být kinect ten větší, protože jsem viděla na internetu, že nekdo prodává menší kamerku něco podobného co jsem měla na pc. Tak či to je stejný princip?
o KAMERCE NETUŠÍM to má spíš playstation ale xbox má kinect! A ten je k xboxu o nějaké kamerce nemám ani tucha. Navíc při hraní her např bowlingu, table tenisu, golfu by nejspíš obyč kamerka nepomohla kinect snímá i dost okolí a né jen hráče.
@Jannys právě k tomu PS3 je i ovladač na pohyb, tak netuším co koupit je to u levnější kinect stojí kolem 3000 kč takže nevím :/
@Anonymní píše:
@Jannys právě k tomu PS3 je i ovladač na pohyb, tak netuším co koupit je to u levnější kinect stojí kolem 3000 kč takže nevím :/
Určitě z mého usudku je xbox LEPŠÍ. Než PS3.Momentálně si PS3 koupil kamarád za 7500Kč a to bez toho pohybového ovladače. Fuj to je cena.Dnes se již dá koupit xbox s kinectem i levnějš viz. AUKRO
Do budoucna pokud však chcete očipovat konzoli tak je lepší xbox.Dnes již očipování na hry vypalované nebo stahované stojí kolem 1500-2000Kč. Kdežto u PS3 cena je v podstatě vyšší
@Jannys právě nový ovladač a kamerka na ps3 tady se nabízí u nás v bazarz ua 600 kč… ps3 3000 kč tak uvažuji, ale nemohu sehnat kinect na xbox a v nabídce jsou za 3000 kč plus xbox cena tak zvažuji či do toho vkládat tolik ![]()
Máme xbox a kinect /snímač pohybu/, určitě nestačí nějaká kamerka.
Jo celý nás to vyšlo skoro na 8tis.,máme to asi dva roky.
@Anonymní píše:
@Jannys právě nový ovladač a kamerka na ps3 tady se nabízí u nás v bazarz ua 600 kč… ps3 3000 kč tak uvažuji, ale nemohu sehnat kinect na xbox a v nabídce jsou za 3000 kč plus xbox cena tak zvažuji či do toho vkládat tolik
Kde se díváte? Nevím za mě jednoznačně xbox. Zrovna dneska čekám zásilku:-) nechala jsem si očipovat a mužou jet stahované ![]()
http://aukro.cz/…/listing.php?…
Koukněte sem. Jinak tedy já brala u prodejce cca 7.500Kč + 1700 RGH (čip)
@Jannys tak
zas drahé hry v bazaru nejsou tady u nás koupím hry i za 300 kč
to je v pohodě no pouvažuji co
![]()
Tak jasně.-) Jde o to jaké hry. Já spíše preferuji pohybové a ty už výjdou trošku zdráž. Inu místo 6-7 her co se koupí třeba ročně za tu cenu máte RGH a stahujete hrajete jakoukoliv hru. Vše je na Vás jen píšu možnosti.
Každopádně popřemýšlejte
Nic Vám nutit nechci. ![]()
@Jannys já četla ted že ps3 se dá flashovat a jdou tam po té pálené hry:) tak nevím ![]()
@Anonymní píše:
@Jannys já četla ted že ps3 se dá flashovat a jdou tam po té pálené hry:) tak nevím
Dá se flashovat ale taky najít dobrého flashera. Já jsem konzoli odesílala přes půl republiky
abych měla vše takjak má být.
Co jsem četla recenze na flesnutí PS3 stojíto více peněz. Záleží na každém ![]()
@Jannys tak já i finančně co si mohu dovolit
jako sama matka
stačí i obyč
stejně mě to bavit nějak nebude : ) max u sklenky vína a zumba a kravinky
![]()
@Anonymní píše:
@Jannys tak já i finančně co si mohu dovolitjako sama matka
stačí i obyč
stejně mě to bavit nějak nebude : ) max u sklenky vína a zumba a kravinky
![]()
Samozřejmě to chápu
Jo taková zumba mám stáhnuté fitness a jak se těšííím. Myslím, že na zimní období a hubnutí je to skvělé ![]()
Zdravím, chtěla bych se zeptat moc se v tom nevyznám, ale chci si pořídit xbox a ted nevím, či se k pohybu musí být kinect ten větší, protože jsem viděla na internetu, že nekdo prodává menší kamerku něco podobného co jsem měla na pc. Tak či to je stejný princip?