Xbox kamera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.2.14 09:08

xbox kamera

Zdravím, chtěla bych se zeptat moc se v tom nevyznám, ale chci si pořídit xbox a ted nevím, či se k pohybu musí být kinect ten větší, protože jsem viděla na internetu, že nekdo prodává menší kamerku něco podobného co jsem měla na pc. Tak či to je stejný princip?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7065
3.2.14 09:32
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat moc se v tom nevyznám, ale chci si pořídit xbox a ted nevím, či se k pohybu musí být kinect ten větší, protože jsem viděla na internetu, že nekdo prodává menší kamerku něco podobného co jsem měla na pc. Tak či to je stejný princip?

o KAMERCE NETUŠÍM to má spíš playstation ale xbox má kinect! A ten je k xboxu o nějaké kamerce nemám ani tucha. Navíc při hraní her např bowlingu, table tenisu, golfu by nejspíš obyč kamerka nepomohla kinect snímá i dost okolí a né jen hráče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 09:34

@Jannys právě k tomu PS3 je i ovladač na pohyb, tak netuším co koupit je to u levnější kinect stojí kolem 3000 kč takže nevím :/

• Citovat
  • Upravit
7065
3.2.14 09:36
@Anonymní píše:
@Jannys právě k tomu PS3 je i ovladač na pohyb, tak netuším co koupit je to u levnější kinect stojí kolem 3000 kč takže nevím :/

Určitě z mého usudku je xbox LEPŠÍ. Než PS3.Momentálně si PS3 koupil kamarád za 7500Kč a to bez toho pohybového ovladače. Fuj to je cena.Dnes se již dá koupit xbox s kinectem i levnějš viz. AUKRO

Do budoucna pokud však chcete očipovat konzoli tak je lepší xbox.Dnes již očipování na hry vypalované nebo stahované stojí kolem 1500-2000Kč. Kdežto u PS3 cena je v podstatě vyšší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 09:41

@Jannys právě nový ovladač a kamerka na ps3 tady se nabízí u nás v bazarz ua 600 kč… ps3 3000 kč tak uvažuji, ale nemohu sehnat kinect na xbox a v nabídce jsou za 3000 kč plus xbox cena tak zvažuji či do toho vkládat tolik :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25182
3.2.14 09:41

Máme xbox a kinect /snímač pohybu/, určitě nestačí nějaká kamerka.
Jo celý nás to vyšlo skoro na 8tis.,máme to asi dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
3.2.14 09:42
@Anonymní píše:
@Jannys právě nový ovladač a kamerka na ps3 tady se nabízí u nás v bazarz ua 600 kč… ps3 3000 kč tak uvažuji, ale nemohu sehnat kinect na xbox a v nabídce jsou za 3000 kč plus xbox cena tak zvažuji či do toho vkládat tolik :nevim:

Kde se díváte? Nevím za mě jednoznačně xbox. Zrovna dneska čekám zásilku:-) nechala jsem si očipovat a mužou jet stahované :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
3.2.14 09:43

Ano kamerka je na PS3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
3.2.14 09:46

http://aukro.cz/…/listing.php?…
Koukněte sem. Jinak tedy já brala u prodejce cca 7.500Kč + 1700 RGH (čip)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 09:47

@Jannys tak :) zas drahé hry v bazaru nejsou tady u nás koupím hry i za 300 kč :) to je v pohodě no pouvažuji co :) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7065
3.2.14 09:50

Tak jasně.-) Jde o to jaké hry. Já spíše preferuji pohybové a ty už výjdou trošku zdráž. Inu místo 6-7 her co se koupí třeba ročně za tu cenu máte RGH a stahujete hrajete jakoukoliv hru. Vše je na Vás jen píšu možnosti.
Každopádně popřemýšlejte :-) Nic Vám nutit nechci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 09:55

@Jannys já četla ted že ps3 se dá flashovat a jdou tam po té pálené hry:) tak nevím :D

• Citovat
  • Upravit
7065
3.2.14 10:03
@Anonymní píše:
@Jannys já četla ted že ps3 se dá flashovat a jdou tam po té pálené hry:) tak nevím :D

Dá se flashovat ale taky najít dobrého flashera. Já jsem konzoli odesílala přes půl republiky :-) abych měla vše takjak má být.
Co jsem četla recenze na flesnutí PS3 stojíto více peněz. Záleží na každém :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 12:43

@Jannys tak já i finančně co si mohu dovolit :) jako sama matka :D stačí i obyč :D stejně mě to bavit nějak nebude : ) max u sklenky vína a zumba a kravinky :D :zed:

• Citovat
  • Upravit
7065
3.2.14 12:45
@Anonymní píše:
@Jannys tak já i finančně co si mohu dovolit :) jako sama matka :D stačí i obyč :D stejně mě to bavit nějak nebude : ) max u sklenky vína a zumba a kravinky :D :zed:

Samozřejmě to chápu :-)) Jo taková zumba mám stáhnuté fitness a jak se těšííím. Myslím, že na zimní období a hubnutí je to skvělé :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák