Xbox kamera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.2.14 12:49

@Jannys to jo :D: D noo tady už jsem našla origoš hry za 250 kč dance D: to zatím stačí :D pak ty kravinky tenis a tak :D takže uvidím co koupím odpoledne za konzoli :D

• Citovat
  • Upravit
7065
3.2.14 12:52
@Anonymní píše:
@Jannys to jo :D: D noo tady už jsem našla origoš hry za 250 kč dance D: to zatím stačí :D pak ty kravinky tenis a tak :D takže uvidím co koupím odpoledne za konzoli :D

Jasně my tu máme na ten xbox sporty jako je atletika, volejbal, stolní tenis, bowling, fotbal pak jiné adventury u kterých s emusí už dost hýbat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 12:53

@Jannys :potlesk: tak fajnou hru :D tedy :D: D
Já uvidím co pořídíme až půjdeme ze zápisu dnes ze školy :D malému to je jedno má 5 mě taky :D

• Citovat
  • Upravit
7065
3.2.14 12:55
@Anonymní píše:
@Jannys :potlesk: tak fajnou hru :D tedy :D: D
Já uvidím co pořídíme až půjdeme ze zápisu dnes ze školy :D malému to je jedno má 5 mě taky :D

To je super jsou tam hry aji pro takmalý špunty jako sekání ovoce nebo hlazení a krmení tygra :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
5.2.14 10:59

@Jannys Takže nakonec mám xbox :D :D nový s kinectem :D ten černý pamět 260 gb :) krása. Pařím zubmu, fitko dance :D super jsme zhubla :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
5.2.14 12:19
@sukynecka01 píše:
@Jannys Takže nakonec mám xbox :D :D nový s kinectem :D ten černý pamět 260 gb :) krása. Pařím zubmu, fitko dance :D super jsme zhubla :D :dance:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
5.2.14 14:17

@Jannys cvičím :D vše co se dá i když demovky nějáké :D ale do léta :D chci být fit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák