Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@kaja00 díky,no s tím budíkem to mě moc nepotěšilo
A ta mikro simka taky nevím nevím, právě bych třeba někdy chtěla použít starý telefon a tam by už nepasovala, což je dost nepraktické. co se týče těch sms, jak to vypadá na tom displeji, nebo ti sms nechodí?
@Jajo82 no me bylo receno od tech pres technologii, ze to je skoro ve vseh mobilech, ze se vsechny mob. vyrabi na mensi simky ![]()
Si to nepamatuju, ale poprosim nekoho at mi napise sms, ju? Tak se pripomen asi za pul hodky ![]()
@Jajo82 píše:
@kaja00 díky,no s tím budíkem to mě moc nepotěšiloA ta mikro simka taky nevím nevím, právě bych třeba někdy chtěla použít starý telefon a tam by už nepasovala, což je dost nepraktické. co se týče těch sms, jak to vypadá na tom displeji, nebo ti sms nechodí?
V obchode budou urcite ke stazeni zdarma aplimace, ktere ti zobrazi sms primo na displeji. Chytre telefony maji tu vyhodu, ze si spoustu veci muzes zdarma stahnout a modifikovat si mobil dle svych potreb. Stejne tak to je s budikem. Ja mam Asus a budik mi zvoni, i kdyz mam klasicke vyzvaneni nastavene na vibraci. Dcera ma na mobilu Prestigio zvuky uplne vypnute a budik zvoni bez problemu
@EvkaN2 píše:
Nemáte někdo zkušenosti s mobilem Honor 9? Případně ted s tím novým Honor9 Lite?
Honor 9 jsem si chtěla kupovat, ale nemá deklarovanou voděodolnost (IP68), jinak je super. Koupila jsem LG G6 a jsem maximálně spokojená. Ale je dražší.
Z levnějších pro zaklsdatelku. Být tebou malinko připlatím - koukni na Honor 6X.
@kotyk píše:
Sorry, nevšimla jsem si data
Aj, sakra - já taky ne. Tak nic, no.
![]()
Pokud chceš ušetřit podívej se i na honor 8. Bude fotit líp než litka
Pokud by seti nelíbil ve skle tak v podstatě stejný je huawei p smart.
Za mě určitě Xiaomi. Není drahý a za tu cenu to je fakt pecka. Mám Xiaomi Mi6 a nemůžu si ho vynachválit. A navíc je na výběr z mnoha typů třeba tady . Vůbec ty čínské telefony začínají opravdu dohánět velmi známé značky.
Zdravím a prosím někoho orientujícího se v telefonech o radu. Utopila jsem si svou 9 let věrně sloužící tlačítkovou Nokii 6303i
Potřebuji tudíž telefon nový. Nesnáším dotykáče, tak strašlivě váhám, co si vybrat.. Zda nějaký šikovný tlačítkový nebo chytrý dotykový. Potřebuju volat, smskovat, budík, diář..na připojení na net jsem zvyklá nebyla..zato na týdenní výdrž baterky ano.
Je pravda, že občas nastala situace, kdy nahlédnout na mail by se hodilo.. Navigace + kvalitnější foťák v mobilu by taky bylo fajn. No takže vlastně nevím, co chci
A te´d raďte..
Doporučili byste mi prosím něco dobrého..ne příliš obřího, s dobrým poměrem cena/výkon/výdrž.. Předem děkuji a omlouvám se za přitroublý dotaz;)
Za me Apple - máme od nich vše od telefonu, tabletu, notebooku až po krabičku na televizi a je úžasné jak spolu vše funguje ![]()
@Hanka253 píše:
Zdravím a prosím někoho orientujícího se v telefonech o radu. Utopila jsem si svou 9 let věrně sloužící tlačítkovou Nokii 6303i![]()
Potřebuji tudíž telefon nový. Nesnáším dotykáče, tak strašlivě váhám, co si vybrat.. Zda nějaký šikovný tlačítkový nebo chytrý dotykový. Potřebuju volat, smskovat, budík, diář..na připojení na net jsem zvyklá nebyla..zato na týdenní výdrž baterky ano.
Je pravda, že občas nastala situace, kdy nahlédnout na mail by se hodilo.. Navigace + kvalitnější foťák v mobilu by taky bylo fajn. No takže vlastně nevím, co chci
A te´d raďte..
Doporučili byste mi prosím něco dobrého..ne příliš obřího, s dobrým poměrem cena/výkon/výdrž.. Předem děkuji a omlouvám se za přitroublý dotaz;)
Sama mám xperii mini a jsem spokojená, je to mini chytrý telefon a funguje skvěle už 6 rokem, výdrž baterky je tak ty 4 dny.
Mám Nokii e52, občas se dá sehnat. Bezvadný tlačítkový telefon.
@Hanka253 Měla jsem úplně stejný problém..
Bránila jsem se dotykáčům, nelíbí se mi telefony co se sotva vejdou do kapsy, nechápala jsem, jak může mojeho bavit každý den nabíjet telefon…
No jenže jednoho dne můj miláček, také tlačítková nokia, ale číslo už nevím, odešel… Tak mi můj vybral Apple Iphone SE a jsem moc spokojená. Výdrž baterie je skvělá, když nesurfuju po netu, vydrží skoro týden. Foťák je lepší, než můj kompaktní digitál a v pohodě se vejde do kapsy.
Takže opravdu moc doporučuji. ![]()