Jaký telefon vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nejhodnější
5.2.14 13:00
@colafit píše:
Díky za tipy. Já ani s cenou nevím. Myslela jsem tak kolem 10 tis., ale asi bych i připlatila, kdyby se mi líbil.

Pokud by jsi chtěla mohla bych ti Iphone sehnat levněji než normálně :-) Kdyžtak písni SZ :-)

• Citovat
  • Upravit
493
5.2.14 13:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
5.2.14 13:11

Mám Huawei a jsem v spokojená ale já nejsem náročná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
5.2.14 13:13

Nokia Lumia 520, http://mobilni-telefony.heureka.cz/…a-lumia-520/

Měla jsem iPhone i Samsung a z téhle Nokie jsem momentálně nadšená, výborná cena, lehce ovladatelný a má Dětský koutek, kde můžeš dítěti nahrát co chceš a ten se v tom pohybuje aniž by Ti šahal do Tvého nastavení telefonu…

Akorát teda fotky má horší, nemá blesk…ale zase za tu cenu je to něco za něco ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
5.2.14 13:14

Sencor určitě nebrat. Zrovna včera přítel říkal, že tahle značka nám nesmí do baráku. Oni snad neumí vyrobit nic pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
5.2.14 13:15
@poplach píše:
Sencor určitě nebrat. Zrovna včera přítel říkal, že tahle značka nám nesmí do baráku. Oni snad neumí vyrobit nic pořádně.
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
2292
5.2.14 13:20

.

Příspěvek upraven 20.01.19 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
5.2.14 14:10

Holky, co máte iphone, jaké je jeho ovládání? Nesnáším návody, takže pokud to není intuitivní, tak se z toho zblázním.

A druhá otázka, proč je iphone tak skvělý? Není to jen o značce?

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
5.2.14 14:14
@colafit píše:
Holky, co máte iphone, jaké je jeho ovládání? Nesnáším návody, takže pokud to není intuitivní, tak se z toho zblázním.A druhá otázka, proč je iphone tak skvělý? Není to jen o značce?

To ovládání je právě úplně super. Vůbec jsem ani jednou nekoukala do návodu. Foťák naprosto super, spousta aplikací i zdarma. Na tak výkonný telefon vydrží baterie dlouho, není to žádná těžká cihla :-)

• Citovat
  • Upravit
colafit
5.2.14 14:16

@Nejhodnější to zní zajímavě. Jdu se na něj kouknout. Psala jsem SZ

• Citovat
  • Upravit
1169
7.2.14 11:49
@colafit píše:
Holky, co máte iphone, jaké je jeho ovládání? Nesnáším návody, takže pokud to není intuitivní, tak se z toho zblázním.A druhá otázka, proč je iphone tak skvělý? Není to jen o značce?

Takto… iPhone mi nesměl do 2010 ani do bytu! Nicméně později jsem dostala iP 4, a už se vezu! (iPhone 3G a 3Gs byly nic moc, teď pohledem zpět pomalé). Pořídila jsem si iPad na cesty, macbook pro do školy a práci a doma mám prozatím ještě iMac, který ale prodám, pokud se manžel nerozhodne, že ho potřebuje na práci doma. Mě na apple a jeho OS baví přehlednost, uživatelská přívětivost, spousta vymakaných aplikací, bezproblémovost, výborný servis o zákazníka.

Teď používám iPhone 5c a iPhone 5s. Na druhé straně, kdo říká, že Samsung atd je levnější, už to dávno není pravda. Asi každý telefon má své pro a proti, a každému člověku vyhovuje něco jiného.

Zkus se podívat třeba na Xiaomi Mi3 nebo Xiaomi Red Rice (s podporou dvou simkaret). Teď je má kamarád na testování, vychvaluje výdrž baterie atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
7.2.14 12:39

http://mobilni-telefony.heureka.cz/htc-one-s/
HTC one S, mám ho já i manžel a jsme spokojeni, teď už je i dost nízká cena v poměru s výkonem. Pěkně fotí a celkově je moc fajn, dobře se ovládá v jedné ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.10.14 21:42

jaký telefon?

Dobrý den, chci poprosit o radu jaký telefon s 5,5" displejem a anroidem do 6500 koupit?:) mela jsem xiaomi redmi note a nevyhovoval mi…:( děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
14.10.14 18:11

Zkus juknout na huawei G 750, HTC 816 ale je to trochu nad nebo objednat nšco z číny jako Zoppo, a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
14.10.14 18:13

Mam HTC DESIRE 310 a maximalni spokojenost, neseka se, nic ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák