Epi-no balonek - na kolik jste natáhly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
10.5.13 18:54

29 ale tam jsem se dostala až den před porodem, ze začátku mi to nešlo vůbec. Nástřih žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
10.5.13 19:39

Koukni na tuto diskuzi - tam máš kupu názorů a pěkně přehledně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
11.5.13 06:53

@kaspluc a začínala jsi cvičit dost brzo? Já u prvního začínala na 5cm a končila nějak na 9..u druhého jsem začínala rovnou na 7 a končila za 10..nebylo to ani tím, že bych se od prvního porodu nějak zvětšila, ale spíš jsem měla v sebe větší důvěru, nebála jsem se hned zpočátku nafuoknout na víc. Ale jako i těch 6-8cm jsem cítila solidně, pak mezi 9 a 10 byla krize, to jsem byla tři dny na stejném číslu a pak se to zas posunulo. Rodila jsem o 9dní dřív, takže dobře že jsem začala včas, i když jsem začínala na dobrém čísle.
Záleží taky jak cvičíš..já zásadně v kleče, a s lubrikantem..prodýchávat když je Epino uvnitř a pak pomalinku nechat procházet balonek ven. V podstatě je to stejné jako u porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
11.5.13 16:20

@andelka83 Tak já cvičím už tak měsíc…ale nehnu se ze 7 :-(…cvičím v leže…aha…v kleče je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.5.13 20:01

@kaspluc Rozhodně zkus v kleče!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
11.5.13 20:48

@kaspluc rozhodně…já poprvé taky cvičila v polosedě teda a podruhé už zásadně v kleče a je to mnohem lepší. Však je dobré takhle i rodit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
12.12.13 22:16

Ahojky holky, chci se zeptat, jak jste nakonec dopadly u porodu s epinem? Ja si ho poridila a zatim se donutila cvicit 4×. Poprve jsem nafoukla (asi jsem si napoprve dost nalozila) a kdyz jsem ho vytahovala malem jsem se po.. 8o takova bolest, ze jsem si rikala, ze se potrham jeste pred porodem! :zed: takze jsem ufoukla, vyndala a na podruhe se musela hodne premlouvat.. Opravdu jsem de polekala, ze jsem neco podelala. Zadnou sablonu jsem v balicku nemela, tak merim krejcovskym metrem. Jsem na 19cm obvod (6,5cm), ale priznam se, ze si nedokazu predstavit, ze to pujde jeste vic??! :roll:
Prosim poradte nejake figly jak na to.. Balonek zavadim vleze, jsem po operaci kolene, takze na kolenou me to dost boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
12.12.13 22:21

Rodila jsem dvakrat. Nakoupeny malinik i lnene seminko zustalo bez povsimnuti stejne jako plejicek na masaz hraze. A u obou porodu jsem se natrhla na jeden steh, coz fakt nic neni a zadne negativni nasledky nejsou. Na balonek bych se vyprdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.12.13 22:22

@Alickaaa
Já žádný balonek nepoužívala, syn měl 4 kila a 54 cm a porodila jsem ho v pohodě.. Podle mě je zbytečný se tahle drásat dopředu. Kamoška měla značně menší miminko, s balonkem cvičila a stejnak jí to bylo nakonec prd platný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
12.12.13 22:25

Tak ja uz se pro nej rozhodla. Byla to nemala financni investice, takze to chci vyzkouset. Ohlasy a reference jsou na to vyborne. Nechci to nechavat nahode, jestli budu mit u porodu stesti. Podle me stesti preje pripravenym ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.12.13 22:25

@Alickaaa rodila jsem dvakrat s epinem a zadne zraneni a zadny nastrih…napoctvrte je 19 prumer nahodou dobry!!! :palec: mě to taky neslo hned, nekdy jsem si udelala den pauzu, ale vic jak den neni moc dobry. Hlavne pomalu, nespechat, behem cviceni zkouset pomalu prifukovat, zkouset ruzne prumery. Hlavne se uvolnit a nikam se nehonit ;)

@balestra to je teda rada. Ona uz ho ma koupenej a cvici, proc by nepokracovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
12.12.13 22:27

@Alickaaa Tak ja znam z porodky plno rodicek, kterym to pomohlo. Ja bohuzel nakonec cisar, mala se zacuckala do pupecniku. Jinak jsem cvicila tak, ze jsem se mazla slunecnicpvym olejem z lekarny. Na plnou velikost jsem to ale nedala nkdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.12.13 22:27
@Alickaaa píše:
Tak ja uz se pro nej rozhodla. Byla to nemala financni investice, takze to chci vyzkouset. Ohlasy a reference jsou na to vyborne. Nechci to nechavat nahode, jestli budu mit u porodu stesti. Podle me stesti preje pripravenym ;)

ja jsem taky za :palec:

me se podruhe do cviceni moc nechtelo a sice dobry, ale pri porodu to bylo podle mne trochu znat.

jde hlavne i o to, zvyknout si na ten tlak, prodychavat bolest…
v mem okoli pomohlo epino skoro vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.12.13 22:28
@Alickaaa píše:
Tak ja uz se pro nej rozhodla. Byla to nemala financni investice, takze to chci vyzkouset. Ohlasy a reference jsou na to vyborne. Nechci to nechavat nahode, jestli budu mit u porodu stesti. Podle me stesti preje pripravenym ;)

:D Připravovat se můžeš jak chceš a pak může být všechno jinak.. porod není písemka:-) Nicméně proč to nezkusit.. Přeji, ať to má úspěch :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
12.12.13 22:30
@Alickaaa píše:

Presne tak. To, ze se pptom porod semele jinak, tp uz se neda nic delat, ale priprava pomuze i hlave. Jinak neverim, ze bych zvladla 27h v porodnim boxu bez jedineho leku…mela jsem to v hlave. Mne hodne pomohla joga, naucila jsem se tam vypnout se, hodit se offline, to mi pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí