Epi-no balonek - na kolik jste natáhly?

3Lu
14272
10.5.13 16:41

EPI-NO balonek

Ahoj holky, mám dotaz…Na kolik jste natáhly balonek a měli jste porod bez nebo s minimálním nástřihem? Až na tu konečnou hodnotu? Děkuji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
10.5.13 16:43

Co já vím, tak @valina1 28 cm a bylo to úplně bez jakýhokoli poranění, nastřihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
10.5.13 16:44

Ja nepouzivala zadny balonek a nastrih byl minimalni, ze jsem si mohla v klidu sedet a nic jsem necitila.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
10.5.13 16:45
@Seizdra píše:
Co já vím, tak @valina1 28 cm a bylo to úplně bez jakýhokoli poranění, nastřihu.

Jééé čau:-)…No mně se to jaksi nedaří na moc…tak si říkám, jestli se to u porodu ještě dole nějak samo neroztáhne… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.5.13 16:56

https://www.emimino.cz/…rodem-60543/

Jedna diskuze už běží… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32903
10.5.13 16:58

První porod něco mezi 26 a 27 (měřila jsem jen přiměřením k tomu jejich měřítku a až za dlouho jsem zjistila že to nesedí na převod obvodu), cvičila jsem jen 3× týdně, celkem asi 10×, nástřih mám malý.
Druhý porod 30cm, měřila jsem obvod krejčovským metrem, cvičila jsem opravdu poctivě celkem 13× a při porodu ani škrábnutí. Perfektní pocit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
10.5.13 17:05

Já cvičila dost, dostala jsem se na 31cm a nastřižená jsem byla, ale jen pár stehů, prý kvůli vysoké hrázi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
10.5.13 17:09
@kate02 píše:
https://www.emimino.cz/…rodem-60543/Jedna diskuze už běží… :-)

jojo tam se spis resi kde ho koupit, jak cvicit a jestli je to treba…o rozmerech se tam nemluvi. Diskuze mam nactene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
10.5.13 17:10

@andelka83 Jeeeee ja to jdu tedy premerit metrem…ale jaksi jsem se sekla na 7 a dal to pali a bojim se, at se jeste nenatrhnu pred porodem… termin mam v utery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
10.5.13 17:11

@Týna K. Hmmm tak tak daleko se nedostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.5.13 17:15

Mam dotaz. ja si misto Epi-no koupila nafukovaci kolík, ale… rekla bych, ze se deformuje, kdyz ho vytlacuji. nevite jestli epi-no drží stále tak velky rozměr i pri pruchodu přes posevni vchod? ten kolik je nafoukly dost, ale z koule se stava ovoid kdyz tlacim (aspon bych řekla)

• Citovat
  • Upravit
4733
10.5.13 17:20
@kaspluc píše:
Jééé čau:-)…No mně se to jaksi nedaří na moc…tak si říkám, jestli se to u porodu ještě dole nějak samo neroztáhne… :roll:

pri porodu sa to tam určite roztiahne aj samo :lol: len pokiaľ to bude možné nič neuponáhľať, nechať pôrod plinúť prirodzene, ja sama som epi no nepoužívala a nástih som nemala žiadny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
10.5.13 17:20
@silvik88 píše:
Mam dotaz. ja si misto Epi-no koupila nafukovaci kolík, ale… rekla bych, ze se deformuje, kdyz ho vytlacuji. nevite jestli epi-no drží stále tak velky rozměr i pri pruchodu přes posevni vchod? ten kolik je nafoukly dost, ale z koule se stava ovoid kdyz tlacim (aspon bych řekla)

Ano, epino drží tvar, kdyby nedržel, je to k ničemu. @kaspluc já dala 26,5, moc jsem tomu nedala, jakože pravidelnost a tak, a nástřih mám prej malinkej. Kdyby se tak rychle nervala ven, mohlo se to dole líp připravit. Ale taky jsem hned mohla sedět, všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
10.5.13 17:22
@kaspluc píše:
Jééé čau:-)…No mně se to jaksi nedaří na moc…tak si říkám, jestli se to u porodu ještě dole nějak samo neroztáhne… :roll:

neboj ono sa to pri pôrode určite samo roztiahne :lol: len necháť plynúť pôrod prirodzene a nič neuponáhľať, ja sama som epi no nepoužívala a bola som bez nastrihnutia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
10.5.13 17:24

Za ten príspevok predtým sa omlouvám mám tam tvrdku :oops: no jo dieťa mám v náručí a píšem jednou rukou a tak to tak aj niekedy vypadá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí