Epi-no balonek - na kolik jste natáhly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
16.9.15 07:54

Začala jsem cvičit 3 týdny před porodem (poslední týden jsem cvičila 2× denně). Nacvičila jsem na 25 cm (obvod balonku měřený kr. metrem). Dál jsem se prostě nemohla dostat… No a porodila jsem miminko s obvodem hlavy 35 cm bez nástřihu a jediného poranění. Hodně mi pomohla porodní asistentka, která při porodu masírovala a roztahovala hráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
18.2.17 08:12

Jak poznám kolik cm mam nafouknuto?

Holky, oživuje diskuzi. Poraďte mi, prosim, jsem asi uplne blba :D koupila jsem si epi-no balonek. Cvičim dva dny a z návodu ani na netu jsem se proste nikde nedocetla na kolik nafouknuti je kolik cm!? Ve všech příspěvcích vsichni píšou automaticky o centimetrech, tak jsem asi první blb, kdo se na to ptá :lol: je to jedno nafouknuti = jeden cm? Nebo? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
18.2.17 09:18

@Šťopík nevím epi no jsem nepoužívala ale v příspěvku nad vámi paní píše že měřila krejčovský metrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.2.17 10:00

@Šťopík Cvičila jsem s Aniballem, tam byl metr přiložený, ale myslím, že klasický krejčovský bude úplně vyhovovat ;) Ono se to nedá říct obecně, kolik stisků, kolik centimetrů, protože každá mačká jinak (možná i každá pumpička) a rozdíly jsou opravdu výrazné. Časem si to dokážeš odhadnout, řiď se ale hlavně pocitem a nejdi přes bolest. Centimetry budou přibývat tak jako tak, i když chápu… ten pocit vítězství za každý milimetřík :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí