Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pandor - to je přesně ono, pak se někdo diví, že se chceme bránit!!!!! A chceme mít možnost výběru, snad na to máme i právo, když platíme soc.a zdravotní ne!!Víš a nějaké mladé ucho po škole , by ve mě vyvolalo ještě větší strach a nedůvěru..... ![]()
Byla na mě dost hnusná mluvila něco o artoganci a tak . Já nebyla arogantni jen k smrti vystrašená těhule která se bála že přijde o mimčo. To ona jako doktorka na podnim měla přece vědět ne ? Řekla jsem to i primáří při vizitě(Bylo tam asi 10 lidí) docela pro ní trapas. Já to určitě náhodě nenechám ale nic jinýho už neřešim . Jsem v klidu
pandora-přesně tak nenechat si líbit!! Také jsem ten typ a kor když jde o naše děti, tak se musíme umět ozvat pokud se nám něco nezdá! ![]()
Zajímavý je že ten její ksicht si pamatuju do detailůů
hned bych jí poznala iokdyž je to už dva roky
sedmikrassa píše:
na blbý lidi si člověk pamatuje nejvíc - bohužel.....
to jo. Všecko dobře dopadlo. ![]()
A ted nám to taky dobře dopadne neboj ![]()
pandora-to je jediné mé přání!!!! A Tebe obdivuji že zvládáš dvě děti a čekáš třetí mimi! ![]()
sedmikrassa píše:
pandora-to je jediné mé přání!!!! A Tebe obdivuji že zvládáš dvě děti a čekáš třetí mimi!
no ono to jinak nejde musim . Někdy je to tu ale Itálie
je tu veselo .Chtěli jsme to s manželem tak a jsme štastný za ty naše haranty ![]()
pandora - to si dokážu teda představit! Já jsem zvědavá na jedno mimi a pak uvidím co dál… ![]()
sedmikrassa píše:
pandora - to si dokážu teda představit! Já jsem zvědavá na jedno mimi a pak uvidím co dál…
levou
zadní uvcidíš
mě teda nepomohl na křížový rodila jsme 12 hodin pak akutní SC a připíchávali mi ho 2 a pro mě se nic nezměnilo,potom na císaře mi ho píchli znovu a super
ahoj, mi ho nabídli ale až jak jsem měla bolesti po minutě, takže na prd…píchali mě na třikrát a stejně se netrefili akorát mi napíchli nerv a to byla sakra bolest…sice tvrdili že se tam dostali a mám tam vpíchlou látku ale já necítila žádnou úlevu, spíše zhoršení..takže příště neeeee ![]()