Epidural - ptají se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3507
19.2.12 14:09

pandor - to je přesně ono, pak se někdo diví, že se chceme bránit!!!!! A chceme mít možnost výběru, snad na to máme i právo, když platíme soc.a zdravotní ne!!Víš a nějaké mladé ucho po škole , by ve mě vyvolalo ještě větší strach a nedůvěru..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
19.2.12 14:22

Byla na mě dost hnusná mluvila něco o artoganci a tak . Já nebyla arogantni jen k smrti vystrašená těhule která se bála že přijde o mimčo. To ona jako doktorka na podnim měla přece vědět ne ? Řekla jsem to i primáří při vizitě(Bylo tam asi 10 lidí) docela pro ní trapas. Já to určitě náhodě nenechám ale nic jinýho už neřešim . Jsem v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
19.2.12 14:23

pandora-přesně tak nenechat si líbit!! Také jsem ten typ a kor když jde o naše děti, tak se musíme umět ozvat pokud se nám něco nezdá! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
19.2.12 14:24

Zajímavý je že ten její ksicht si pamatuju do detailůů :mrgreen: hned bych jí poznala iokdyž je to už dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
19.2.12 14:30

na blbý lidi si člověk pamatuje nejvíc - bohužel..... :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
19.2.12 14:34
sedmikrassa píše:
na blbý lidi si člověk pamatuje nejvíc - bohužel..... :zed:

to jo. Všecko dobře dopadlo. :potlesk:

A ted nám to taky dobře dopadne neboj :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
19.2.12 14:38

pandora-to je jediné mé přání!!!! A Tebe obdivuji že zvládáš dvě děti a čekáš třetí mimi! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
19.2.12 14:52
sedmikrassa píše:
pandora-to je jediné mé přání!!!! A Tebe obdivuji že zvládáš dvě děti a čekáš třetí mimi! :srdce:

no ono to jinak nejde musim . Někdy je to tu ale Itálie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je tu veselo .Chtěli jsme to s manželem tak a jsme štastný za ty naše haranty :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
19.2.12 14:55

pandora - to si dokážu teda představit! Já jsem zvědavá na jedno mimi a pak uvidím co dál… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
19.2.12 14:56
sedmikrassa píše:
pandora - to si dokážu teda představit! Já jsem zvědavá na jedno mimi a pak uvidím co dál… :potlesk:

levou :mrgreen: zadní uvcidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
19.2.12 15:22

Mě se neptali, a nedali by mi ho, dokud bych si neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
19.2.12 20:03

mě teda nepomohl na křížový rodila jsme 12 hodin pak akutní SC a připíchávali mi ho 2 a pro mě se nic nezměnilo,potom na císaře mi ho píchli znovu a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
20.2.12 09:11

ahoj, mi ho nabídli ale až jak jsem měla bolesti po minutě, takže na prd…píchali mě na třikrát a stejně se netrefili akorát mi napíchli nerv a to byla sakra bolest…sice tvrdili že se tam dostali a mám tam vpíchlou látku ale já necítila žádnou úlevu, spíše zhoršení..takže příště neeeee :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí