Epidurál při porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
29.10.10 09:44

epidural jsem měla a vlbec nevím,že mi ho píchali,až sem se divila,že to mám za sebou,porod mi to urychlilo za 5 min po píchnutí ani ne jsem šla tlašit,takže jsem si ho užila až na šití a bla jsem za to vděčná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
29.10.10 10:16

je tak to jsem ráda:-) Kdosi mi dávno říkal, že to teda taky není žádná sranda si toto nechat bodnout do těla, jsem ráda, že tedy píšete, že to není žádná hrůza:-)
No, ještě teda zjistit jestli mi ho v Náchodě dají a teddy jestli chtějí aby se to nahlásilo předem atd…No to zjistím u doktorky. Moc dík:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
29.10.10 10:38

měla jsem fanj i doktora co mi to píchal,čekal mezi kontrakcema,sestřička co mě držela za ruku a držela mi ohlou hlavu mě furt chválila jak jsem šikovná atd… Je pravda,že jsem si na záchod a do sprchy došla 15 hodin od porudu,páč se mi motala hlava ,ale měla jsem velkou strátu krve a už v těhu jsem musela brát železo,takže je to nesjpíš tím,ale nemůžu říct,že to bylo něco strašnýho když jsem ležela byla jsem úplně v poho a malýho jsem měla u sebe hned 2 den ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.10.10 21:33

ahojky holčiny taky mám zkušenost s epidurálem

samotnej pich ne že by bolel ale cejtit to bylo

a bolesti?ty byly pořád akorát to bylo jiné jsem se tomu smála jsem tam měla taŤku miminka a telefonovala se segrou a když na mě přišla kontrakce tak jsem ve smíchu předala tel lubkovy a řekla že jdu vydýchat kontrakci :-P když mi chtěly přidat dávku tak už mě ale varovaly že porod postupuje rychle a že je možné že by mimi muselo kleštěma ven tak jsem jí odmítla a zase bolest a to jsem se už nesmála ale i tak aspoň ta hoďka co epiduralka fungovala strašně pomohla a já během té hoďky si ,,odpočinula,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
20.12.10 13:47

Ahojky, mě dávali epidurál a zabral mi asi tak na 2-2 1/2 hodiny. Pak mi ho dali ještě jednou, ale menší dávku, která trvala asi tak hodinku. Potom už mi ho nedali(i když jsem o něj hodně moc prosila), že bych necítila kontrakce a netlačila bych. Dali mi nějaké jiné oblbovadlo, ale to nepomáhalo. Jinak mě porod trval 13 hod od příjezdu do porodnice, tak jsem si zažila své. Ale stálo to za to. Teď máme doma sedmi měsíčního syna :kytka:
No a píchnutí jsem vůůůůůbec necítila. Doktorka mi ho píchla mezi kontrakcema. Ani jsem se nestihla bát, že to bude bolet:-)
Asi záleží od lékaře, jak to píchne.
Určitě neměj strach. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí