Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
AHoj holky, zrovna si vybírám vánoční dárek. Chtěla bych nějaký kvalitní epilátor a zajímalo by mě, který se vám osvědčil. Chtěla bych nějaký i pro podpaží a další citlivé oblasti ![]()
Díky za všechny rady, zkušenosti a nápady!
Ditulka
Ahoj Ditulko,
ja jsem si koupila kdysi (je to asi 2 roky) Braun Silk Epil Comfort Bodysystem (tak nejak - proste ten ruzovy od Braunu) a bohuzel ho nemuzu pouzivat, protoze mam extremne citlivou pokozku a nechce se pak po epilaci pekne zahojit
.
Asi budes chtit novy a mozna nejaky lepsi, ale kdybys mela zajem anebo nektera z ostatnich holek, tak ho za neco malo klidne prodam - je pouzity tak 3× (nez jsem pochopila, ze epilace pro me fakt neni to prave orechove) a zbytecne mi lezi ve skrince…
Zdravi Jajulka
ahoj
tak ja mela pred lety 1z prvnich SILK epil od brauna,DES a HRUZA a zarekla jsem se ze uz nikdy vice!
Kdyz jsem nedavno videla v televizi reklamu na super novy a bezbolestny PHILIPS efekt ledu,ktery odstrani bolest,zblbla jsem a koupila ho!
Nevim jestli jsme precitlivela,ale je to stejna bolest jako u ostatnich,i s ledem i bez,navic mo potom tak hrozne zcervenali nohy a vydrzelo to snad 3dny!
Mma ho v krabici zabaleny,stal 2 500KC!
Jsou u neho 3menici hlavy,1slouzi jako holici strojek a druha je na odstraneni odumrele kuze,ty se daji dobre pouzit…
Ten led je v takove plastove na:,–(e,das ho do mrazaku a pred epilaci na:,–(is.
ZKUSILA JSEM DEPILACI STUDENYM VOSKEM;BOLI MNOHEM MIN A JE PRAKTICTEJSI;KUPUJU SI UZ PRIPRAVENE PROUZKY S VOSKEM.
BOLI MIN,zrucnost chytnes po 2-3zkusebnich.A NAVIC MY NOHY ZCERVENALI ALE DRUHY DEN BYLI OK;
s depilatorem byli cervene 3dny..
Navic mel byt jeden z nejlepsich absolutne bez bolesti,prodavaji ted i s masaznim cimsi,nebo s porcelanovou na:,–(kou ale napalit se nenecham…
Takze jestli muzu radit VOSK.Teda pokud nejsi opravdu spokojena s epilatorem co mas momentalne treba; a pokud jo,mas muj obdiv!
http://prirodnileciva.cz/Foto/HP6475.jpg
Mám už asi 3 roky Philips Satinelle, s nástavcem i na citlivá místa, ale depiluju si jenom nohy, to mi bohatě stačí - au au. Už na vnitřních stranách stehen zatínám zuby, vůbec si neumím představit, jak to bolí třeba v podpaží…Na to beru žiletku ![]()
Ahoj holky,
taky používám epilátor. Mám Philips Satinelle Soft, je takový modrý+ s masážní hlavicí.
Můžu říct, že když jsem ho vyzkoušela poprvé tak jsem říkala už nikdy víc, pak jsem se přemohla a podruhé už ta bolest nebyla tak hrozná. Používám ho krátce(od srpna tohoto roku) ale jsem spokojená.
Červená pokožka mi po vykoupání hned zmizí. Vždycky to dělám večer. Je to tam psané i v návodu, že je to nejlepší.
Šárka
Ahoj, jsem moc rada, ze jsem tuto diskusi nasla. Taky se prave rozhoduju, jaky epilator si koupit. Nevim, jestli jsou lepsi kotoucky nebo pinzety, nemate s tim nekdo zkusenosti? Chtela bych pretrpet i intimni partie, jestli to pujde. Dekuju
Ahoj holky, mám takový dotaz - koupila jsem si epilátor od Rowenty, ale když ho mám zaplý v elektrice, tak nejede, jede jen, když se nenapájí.. Měla jsem za to, že by měl jet, i když se napájí, může mi to prosím někdo upřesnit? Moc díky ![]()
ahoj, no možné to je, já mám tedy strojek co jede jen když je v síti, ale táta měl jednou střihač vlasů a ten taky nejel ze sítě. co píšou v návodu?
Jana F píše:
ahoj, no možné to je, já mám tedy strojek co jede jen když je v síti, ale táta měl jednou střihač vlasů a ten taky nejel ze sítě. co píšou v návodu?
Díky za odpověd… v návodu píšou, že dokáže jet i 30 minut bez napájení, takže z toho jsem pochopila, že je hlavně určen pro použití s napájením
navíc píšěou, že nabíjet by se měl 10 hodin, což si moc při použití nedovedu představit, přece jen někdy ta epilace trvá dýl a pak čekat 10 hodin, než ji dokončím… to je asi blbost…
Ahoj, používáte některá z Vás epilátor na obličej? Mám sice světlé a velmi jemné chloupky na lícních kostech, ale ráda bych se jich zbavila. A nevím, jestli po epilaci chloupky třeba nezesílí, jako to bývá u holení. Jestli máte zkušenost, můžete mi prosím nějaký epilátor doporučit. Jeden odkaz jsem tady našla, ale trochu mi to přišlo jako reklama, takže bych ráda znala opravdovou zkušenost a doporučení. Díky ![]()
Ahoj holky. Mám epilator už moooc dlouho. Tehdy jsem z finančních důvodu (studentka) koupila ten nejlevnější. Chtela bych si koupit nový - prý ty dražší trhají lépe, rychleji, více chloupků. Cenový limit mám 2000 Kč.
Doporučite prosím nějaký?
Díky moc!