Erotické prádlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
27.10.17 13:25

erotické prádlo

AAAhoj kočky :) :hug:

mám takovou možná trochu osobnější otázku…jelikož se s přítelem snažíme o miminko jsem si řekla, že mu to zpříjemním a koupím nějaké nové sexy prádelko..když už chudák má nakázano šetřit materiálem :D… vzhledem k tomu že jsme spolu déle a většinu prádla už má okoukané jsem se rozhodla, vyrazit na nákup a pobrouzdat po netu…problém nastal hned v prvních 3 obchodech, kdy jsem stála před regálem a připadala si jak na E55…všechno vypadalo strašně lacině a zase lacině..prostě bych spíš měla strach že by se mu to nelíbilo než že by ho to vzrušilo.. Nemáte třeba nějaká z vás vyhlídlý obchod nebo stránku s kvalitním a opravdu hezkým sexy prádelkem? :) :think: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1437
27.10.17 13:31

@Hannahe jednu dobu měli pěkně erotické prádlo i v NewYorker. Koupila jsem tam i korzety i podvazky. Jen pro punčochy do podvazku jsem koupila v Calzedonii. Ale dlouho jsem tam nebyla tak nevím co mají na výběr ted :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.10.17 13:34

@boska90 no já tam právě byla ted protože dělám v OC Chodov a nic moc..hlavně většina toho byla špinavá a zničená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.10.17 13:36

Beate uhse. Na pohled pěkné, velikosti odpovídají, kvalita není úplně top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
27.10.17 13:37

@Hannahe na stránkách bonprix jsem viděla, že něco mají. Ale osobní zkušenost nemám :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
27.10.17 13:40

@Hannahe aha. No to je taky obchod od obchodu. Třeba Brno Vaňkovka výběr skvělý a Brno Campus šílený.
V Praze to neznám. V Brně bych věděla. Zkus třeba do jineho NewYorkru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TamaraAlmara
27.10.17 13:40

Pokud mas velikost košíčků spis mendi
menší do 80C krasne pradlo dela Lormar, DKNY, Calvin Klein. Me se hodně libi obchod Pink Chic. cz tam bych si vybrala, ale podle tehle znacek i kdekoliv jinde.

• Citovat
  • Upravit
172
27.10.17 13:47

@Aamanda
bonprixx jsem sjela taky..a nic moc mě nezaujalo
¨

@boska90
jo já když jsem byla v Brně tak super jako..dokonce i v ostravě super výběr ale Praha…běs a hruza..ještě zkusím cestou z práce Kladno tam taky celkem ten newyorker ujde :)

@TamaraAlmara

jojo tam odsud mam jedno objednané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
27.10.17 13:57
@Tiger-lily píše:
Beate uhse. Na pohled pěkné, velikosti odpovídají, kvalita není úplně top.

Taky jsem tam pár věcí pořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
27.10.17 14:19

Ja koupila na astratex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
27.10.17 15:24

Zkus bodystocking, je to sexy a nemusis se otravovat s podvazkama a korzetem. Můj chlap je z toho úplně paf a kamaradky kdyz jsme se o tom bavili, tak to maj stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.10.17 15:57

@Lucius08 týjo :D děkuju za typ vypadá to dost luxustně :mavam: :mavam: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.18 07:01

Ja mam ten s otevrenym rozkrokem a je fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.7.20 21:34

A co zkusit přímo sex hop? třeba na e-kondomy toho mají vždycky hodně a nevypadá to nějak lacině, záleží, co prostě chceš, jako třeba latex za mě ne, ale krajka ano a to tam mají moc pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.4.21 00:15

@Hannahe Úplně ti rozumím měla jsem podobný problém :lol: Prvně jsem se toho taky bála, přesně jak říkáš, ale tak riskla jsem to, no nikdy na mě přítel nekoukal tak, jak když jsem přišla večer navlečená do korzetu :P Takže toho bych se určitě nebála 😊

edit adminem - umazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital