Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AAAhoj kočky
![]()
mám takovou možná trochu osobnější otázku…jelikož se s přítelem snažíme o miminko jsem si řekla, že mu to zpříjemním a koupím nějaké nové sexy prádelko..když už chudák má nakázano šetřit materiálem
… vzhledem k tomu že jsme spolu déle a většinu prádla už má okoukané jsem se rozhodla, vyrazit na nákup a pobrouzdat po netu…problém nastal hned v prvních 3 obchodech, kdy jsem stála před regálem a připadala si jak na E55…všechno vypadalo strašně lacině a zase lacině..prostě bych spíš měla strach že by se mu to nelíbilo než že by ho to vzrušilo.. Nemáte třeba nějaká z vás vyhlídlý obchod nebo stránku s kvalitním a opravdu hezkým sexy prádelkem?
![]()
@Hannahe jednu dobu měli pěkně erotické prádlo i v NewYorker. Koupila jsem tam i korzety i podvazky. Jen pro punčochy do podvazku jsem koupila v Calzedonii. Ale dlouho jsem tam nebyla tak nevím co mají na výběr ted ![]()
@boska90 no já tam právě byla ted protože dělám v OC Chodov a nic moc..hlavně většina toho byla špinavá a zničená ![]()
Beate uhse. Na pohled pěkné, velikosti odpovídají, kvalita není úplně top.
@Hannahe na stránkách bonprix jsem viděla, že něco mají. Ale osobní zkušenost nemám
.
@Hannahe aha. No to je taky obchod od obchodu. Třeba Brno Vaňkovka výběr skvělý a Brno Campus šílený.
V Praze to neznám. V Brně bych věděla. Zkus třeba do jineho NewYorkru ![]()
Pokud mas velikost košíčků spis mendi
menší do 80C krasne pradlo dela Lormar, DKNY, Calvin Klein. Me se hodně libi obchod Pink Chic. cz tam bych si vybrala, ale podle tehle znacek i kdekoliv jinde.
@Aamanda
bonprixx jsem sjela taky..a nic moc mě nezaujalo
¨
@boska90
jo já když jsem byla v Brně tak super jako..dokonce i v ostravě super výběr ale Praha…běs a hruza..ještě zkusím cestou z práce Kladno tam taky celkem ten newyorker ujde ![]()
jojo tam odsud mam jedno objednané ![]()
@Tiger-lily píše:
Beate uhse. Na pohled pěkné, velikosti odpovídají, kvalita není úplně top.
Taky jsem tam pár věcí pořídila.
Zkus bodystocking, je to sexy a nemusis se otravovat s podvazkama a korzetem. Můj chlap je z toho úplně paf a kamaradky kdyz jsme se o tom bavili, tak to maj stejně ![]()
A co zkusit přímo sex hop? třeba na e-kondomy toho mají vždycky hodně a nevypadá to nějak lacině, záleží, co prostě chceš, jako třeba latex za mě ne, ale krajka ano a to tam mají moc pěkné
@Hannahe Úplně ti rozumím měla jsem podobný problém
Prvně jsem se toho taky bála, přesně jak říkáš, ale tak riskla jsem to, no nikdy na mě přítel nekoukal tak, jak když jsem přišla večer navlečená do korzetu
Takže toho bych se určitě nebála 😊
edit adminem - umazán odkaz