Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
I já se přidávám s kladnou recenzí. Vše dorazilo naprosto v pořádku a rychle, platila jsem PayPalem
.
Objednávala jsem panenku a vše dorazilo v pořádku do čtyř dnů-mohu jen doporučit bez problému ![]()
To byla jistě jedna z Monster High. Barbie z toho nemá radost. Děkujeme za doporučení. ![]()
To opravdu musíme podporovat německý obchod? Není vám to holky trapné? Kvůli pár korunám za ušetření???
Ani snad není… pro mě osobně každá ušetřená korunka dobrá, a myslím, že pro většinu! Obchod je spolehlivý, dobře komunikují, tak proč ne?? To je snad každého věc, kde nakupuje ![]()
Děkujeme luji78 za zastání. Kdybychom to vzali do extrému, člověk by neměl podle jančababča nakupovat ani ve slevách, protože to obchody také sníží marže a nevydělají tolik za zboží jako při standardních cenách. Myslím, že nikoho nepotěší, když vidí zboží jinde výrazně levněji, které už draze nakoupil. Názory se ovšem různí. ![]()
@jančababča píše:
To opravdu musíme podporovat německý obchod? Není vám to holky trapné? Kvůli pár korunám za ušetření???
Já tam teda ušetřila pár STOkorun a to mi trapné fakt není… Nejsem blbá, abych za stejnou věc platila zbytečně mnohem víc, tady jde vlastenectví fakt stranou. Kdo podporuje mě?? ![]()
@jančababča píše:
třeba pro mně je důležitý, jestli můžu platit kartou, protože objednávám věci do čech na máminu adresu a nemusím jí posílat peníze, aby mohla zaplatit dobírku nebo jiný alotria s převodem z účtu. bohužel většina českých eshopů má dobírku
@zelenaprisera píše:
třeba pro mně je důležitý, jestli můžu platit kartou, protože objednávám věci do čech na máminu adresu a nemusím jí posílat peníze, aby mohla zaplatit dobírku nebo jiný alotria s převodem z účtu. bohužel většina českých eshopů má dobírku
To je taky pravda, platba kartou je velká výhoda. Ještě bych ráda doplnila čerstvou zkušenost s rychlostí zasílání, v neděli jsem objednala a ve středu jsme měli balíček doma. To se mi kolikrát nestalo ani s českým obchodem…
Tak já nakupuji hodně přes internet a tenhle obchod je poslední dobou fakt jednička…
Rychlý, super zabalené a řekla bych, že široký výběr a jsou tam i produkty, na které se jinde v,,českých" eshopech moc nenarazí.
Já budu odtud klidně nakupovat, nemám s tím problém, jako když nabízí to, co zrovna sháním a za lepší cenu… ![]()
Máte někdo zkušenost, jak to chodí s případným vrácením nevyhovujícího zboží v tomto obchodě? Na jakou adresu se to posílá? Kdy vrátí peníze? A jak s případnou reklamací? Už jste ji někdo zkoušel? Je to rychlé? Dělají s tím problém?
U pinkorblue nic nekupujte. Je mi líto, ale musím napsat svou zkušenost s tímto obchodem. Objednali jsme si u nich už v dubnu kočárek chicco trio activ za 15 000. Sice přišel rychle, ale stříška na korbičce se vyklala, takže, kdyby foukl větší vítr, spadla by. Vyklalo se i madlo. Po domluvě jsme poslali polovinu kočárku na opravu. Víc jak po měsíci jsme pořád neměli žádné informace. Přítel je začal urugovat a dozvěděli jsme se, že se cestou z Němacka z opravy ztratil. Poslali jsme jim teda druhou polovinu kočárku a žádali o výměnu. To nejdřív odmítali, i když jsme na to podle jejich obchodních podmínek měli nárok. Snažili se nám namluvit, že ho mají vyprodaný, přitom na stránkách měli 3 kusy skladem. Chtěli, abychom si nechali poslat peníze a pak si ho objednali znovu. To mi teda přišlo dost na hlavu. Nakonec souhlasili, ale jen, když tou dobou bude skladem. Vyřízení reklamace pořád prodlužovali, že mají chybu v systému. Mezitím se ze 3 kusů stal poslední kus, který nám teda poslali. Ten ale přišel v tak hrozném stavu a v tak roztrhané krabici, že i dopravce od PPL se jen smál. Předním kolečkem se vůbec nedalo otáčet a celá korbička se vyklala, že bych se malého do ní bála dát. Museli jsme ho zase zabalit a krabici pořádně zabalit do fólie, aby se cestou ještě nerozpadla a vůbec nám chtěli vrátit peníze. Naštěstí jim přišel, ale trvalo pěkně dlouho, než se k němu dostali. Když nám měli poslat peníze, zase měli nějakou chybu v systému, takže to trvalo další týden, než nám peníze konečně poslali. Celá reklamace trvala 4 měsíce. Rychle jsme si museli koupit druhý kočárek v bazaru. Místo, abych si užívala těhotenství, které už tak bylo ze začátku dost problémové, 4 měsíce jsme se jen nervovali. Navíc mám doma hrozného rapla, který je dost výbušný. Kdo má taky takového chlapa, si dokáže představit, co to asi bylo. Neustále nám psali, že jejich reklamační oddělení má skluz. Tím pádem tam musí mít tolik reklamací, že neví, co dřív. Navíc tam musel přítel pořád volat, abysme se vůbec něco dozvěděli a po čase mu už ani nabrali mobil. Musel volat z jiných mobilů, aby se vůbec dovolal a několikrát mu to položili. Hrozně nesolidní jednání a místo, aby se snažili vše rychle vyřešit, naopak to prodlužovali. Nemluvě o tom, že místo reklamovaného kočárku, nám poslali druhý, ještě horší.
@terkai Dobrý den, mám velmi podobnou zkušenost, můžete se mi prosím ozvat do zpráv?
To jsme rádi. Tak to má fungovat.