Eshop Pink or blue

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
771
8.4.13 16:16

eshop pink or blue

Ahoj, nakupoval někdo z vás tady ?

nemají recenze na heuréce a ani jinde jsem je nenašla… tak se chci zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s tímto eshopem…

děkuji

Alex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1985
8.4.13 17:14

Ahoj, v pátek jsem tam objednávala plínky… poprvé, na e-mail reagovali hned, ale radši jsem to vzala na dobírku, přece jen se bojím. A o víkendu mi přišel e-mail z PPL, že zboží už převzali, tak snad to bude ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
8.4.13 17:27

@luji78 tak to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Akrubek
23.4.13 10:58

A jak to nakonec dopadlo?

• Citovat
  • Upravit
771
23.4.13 11:47

Snad dobře, @luji78 pak ještě psala že zboží bylo na cestě, tak nevím jestli přišlo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
23.4.13 12:14

@Lex83 Jé, já ti asi zapomněla napsat, že… omlouvám se ;) JJ, přišlo, vše v pořádku - v pátek objednáno, ve středu jsem měla doma - z Německa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
23.4.13 15:08

@luji78 super,díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Akrubek
24.4.13 14:32

Tak jsme taky objednali plínky, tak uvidíme:)

• Citovat
  • Upravit
26
25.4.13 19:11

Ahoj, my si u Pink or Blue objednávali kočárek, dnes ho cca po 10ti dnech přivezla PPL, vše bez problémů. Dovoz u objednávky nad 850,– je zdarma, PPLce zaplatíte jen 20Kč. Cena kočárku byla nejnižší na netu, tak jsme se docela báli, co přijde, ale vše je ok :-) Možná jediná nevýhoda je, že na mail pošlou jen informace, že byla provedena objednávka, nikoliv však průběžné info, zda byla expedována, kdy bude doručena atp. Stačí ale zavolat na jejich bezplatnou linku a tam vám info ochotně sdělí. Ráno pak volá PPL, kdy ten den dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
25.4.13 19:43

Tak to už asi vychytali, protože mně přišlo i info, že zboží bylo odesláno + číslo balíku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.4.13 19:49

Tak nám přišlo jen potvrzení objednávky a číslo, ne, kdy bylo zboží odesláno, ale i tak spokojenost, za tu cenu super! :-) Cena u Pink or blue 7.600, jinde, o 1.500 - 2.000 dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pinkorblue.cz
30.4.13 14:42

Děkujeme za veškere objednávky i dosavadní recenze od Vás. Pokud všechno funguje jak má, den po odeslání zboží z našeho skladu v Německu by Vám mělo přijít potvrzení o odeslání s číslem pro sledování zásilky na stránkách PPL. Pro doručení potřebujeme 3 - 5 pracovních dnů. V jednání je i zlepšení doručovací doby, ale zatím nic černého na bílém. Všem hezký den za celý náš tým. :-)

• Citovat
  • Upravit
30.4.13 14:48

Zajímavý eshop, některé věci tam mají dražší, některé levnější, ale ty plínky možná sestře doporučím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
1.5.13 14:05

Tak já jsem objednala plenky a prý jsou už na cestě… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
6.5.13 12:22

Tak zásilka dorazila v pořádku! děkuji @Pinkorblue.cz :palec: